www.24hours-mtb.com/...uz je vsechno pripraveny, tak kdo pojedete?
www.24hours-mtb.com/...uz je vsechno pripraveny, tak kdo pojedete?
oprava www.24hours-mtb.com/
loni jsem to z důvodu nemoci prošvih, letos si jí ujít nenechám. už se těšim:-)
Ja tam leda tak pojedu delat technicky zazemi ;-)
ja na to taky kaslu, kdyz sem je loni videla ve 3 rano:(
Me stacily fotky a clanky na netu ;-) To jet za svetla a v noci spat
Myslis poradatele v lihu? :-D Byli vazne rozkosni.
mi jedem preci lepsi zalezitost ne ? jeste 178 dnu…hura
to bys mohla navařit, bude hlad:-)
No jasne, date okruh, hezky gulasek a pivecko, dalsi okruh a zse gulasek a pivecko
chtel bych jet videt po 20ti koleckach…
Nebo videt ten prvni strom co bude pod nim co
to bych krouzil leda kolem hrnce s gulasem..;)
však. snad si nemyslíš, že budu někde kroužit celej den a noc o hladu a žízni?!
Svoju smrt si predstavujem inak :)
to je fakt, 24hodin je moc pomala smrt..;
No je to výzva , rád bych jel ale jako duo , na singl né že bych si netroufl ale asi by to bylo drobet za hranici reálu . Ve dvou v poho jen nemám druhého – takového ale co nemá „výherní-bednové“ ambice .
No jel sem 2× jednou dvojičky a jednou jednotlivce a velkej rozdíl v tom neni, protože třeba my sme zvolili taktiku střídat po dvou okruzích a to máš tak hodku a půl čas než vyrazíš znova, ale musíš bejt ready, kdežto když valíš jednotlivce, tak máš 2hodky na odpočinek, když teda jedeš na pohodu jako sem to bral já. Takže přes noc si můžeš krásně pospat i na tomhle závodě, jen se teda musíš vykopat ze spacáku a šlehnout si aspoň jeden okruh (c; Jinak ten závod je prostě výbornej, atmoška je supééér, nová trať taky (projížděl sem si ji teda jen nezávodně), ale když se vyhoupeš na kopec, tak ten dlouhej sjezdík je fakt úplně báječnej. No a kucani z TURnova sou bořečci a je s nima neskutečná prdel.
Jsi mě řádně nalomil , já koukal pečlivě na časy na jedno kolo i limity pro dvojice + jednotlivci je to na zváženou ale třeba do toho půjdu jen musim ukecat maminu aby mi dělala zázemí :-) A taky podle toho jak se mi podaří do té doby plnit „nájezdové“ km. Jo a taky pojede kámoš co má zálusk přímo na bednu tak bych rád u toho …
Jedu, predsevzeti je, ze ujedu vic jak minuly rok. Chtel bych 350. Doufam, ze vyjde pocasi.
jasne že vyjde, termín posunutej ještě kousek od medarda takže je počasi objednany :)
hej tvrďáci, nezanedbáváte zimní přípravu? co takhle zimní 24 na bezkach pristi víkend solo, dvojky, ctverky www.24hours-ski.com/ :o))
hehe, jeden tvrdak mi uz daval echo:-) Pozdravuj v Janove. B
na mtbs.cz dneska vysla kompletni pozvanka na letosek :)