Jaka je ta vidla,mate ju niekto? Tiez neviem jej cenu,nema oficialne nejaky iny nazov? Njak ju neviem nikde najst.Fakt diky
Jaka je ta vidla,mate ju niekto? Tiez neviem jej cenu,nema oficialne nejaky iny nazov? Njak ju neviem nikde najst.Fakt diky
Je to OEM vidlice, tudiz oficialne dodavana pouze vyrobcum na montovani kol. Je to pruzina-elastomer, takze kvalita o nicem. Dal bych za ni max 2000.
Aj 2000 za tu vidlu je vela:)
Tak 1500,– a z toho tech 500,– das za logo Marzocchi…docela drahy nalepky :)
Tak sem to prestrelil no… To bylo mysleno tak, ze bych si ji proste nekoupil… :o)
To se pak rika „nedal bych za ni ani korunu“ :)
Tak ted jsi tomu nasadil korunu!… se rika
ked to porovnam napriklad s Manitou Splice comp.co je vraj tiez OEM vidla,tak je aka?Lepsia ,horsia… Lebo davaju ju virobcovia na biky zhruba rovnakej cenovej kategorie, tak pre porovnanie.
tak ale asi je lepsia ako njaka suntourka napr xcp 75,nie?
preco myslis?
dobre tak je na hovno.a o com je potom MZ-1?to uz je uplne nahovno?chcel som ale vediet ci sa to da teda porovnat aspon s njakou tou suntourkou .fakt diky za odpoved k veci
keby si si pozrel stranky www.marzocchi.com/…ForksMTB.asp?… , tak by si vedel, ze mz3 je najhorsia a mz1 najlepsia v mz rade. to ale neznamena, ze mz1 je dobra. lebo jedine vylepsenie oproti mz3 je lock. ja som mal mz comp 2004, co je v podstate dnesna mz3. tlmenie ziadne, vakel mala uz z vyroby. a poriadny… vykasli sa na mz aj na xcp75, radsej chod do tej splice. boli tu na nu celkom dobre ohlasy. ale ak chces, tak ti tu mz comp predam :-)))
Splice je lepsia..
ako drziak predneho kolesa su dobre obeee :D
ja sa tomu moc nerozumiem ale kupil som cca pred 3 mesiacmi marzocchi mz3 a do dnes mi normalne funguje pruzi super aj spetne sa krasne vracia nemam s noou ziadny problem :)
no tak to si ešte nemal v ruke bike s vidlicou(myslím fungujúcou)
Marzocchi NEBRAT!
buď rád, hlavně ale nesedej na kolo kde je slušně fungující vidlice :D
nemas problem, do te doby, nez zkusis neco opravdu funkcniho.
mne sa s nou ide dobre aj sa mi s no dobre skace mal som ju za dobru cenu a je mi jedno ze co si vy o nej pisete :D
Vsak ano, ale na to, co jsem nejen ja psal, si jednou vzpomenes:)