.. tak je dneska prvniho nebo ne? .. .. klikni a nakupuj .. ale kam? ..
.. a jinak .. kampan mel docela dobrou, tak snad to bude za neco stat ..
.. tak je dneska prvniho nebo ne? .. .. klikni a nakupuj .. ale kam? ..
.. a jinak .. kampan mel docela dobrou, tak snad to bude za neco stat ..
no ja bych to videl klikni na mail a napis jim at te pusti na ty stranky:o) nebo musis premlouvat ten nadpis aby se zmnenil v link
hmm, abych se přiznal, ze zvědavosti na to klikám jako blbec obden od doby, co na BF reklama je…
Taky jsem to hned po ránu zkoušel…Je možný, že to bude dobrej shop-zatím se to tak tváří, ale už ten první dojem, že měli prvního začít a zaspali není moc dobrej…Nebo ještě nebylo 8, třeba tam otevíraj až v 8 a zavíraj v 17:00 :-))))
Taky jsem čekal na dnešek a jak to hned nechodí, jsem z toho dost otrávenej:-(
ještě mě napadlo, jestli se nespletli a není to až od 1.2.2007 :-D
Tak furdevá nic a je 8:10 :-(
to mi pripomina Cesky sen :))
ten byl dobrej ne?
že by teď „cyklistův sen“ ??? :-))))
ono to ted frci, jeste nic nefunguje ale fsude jsou reklami, viz velo-shop.cz, ci vodafone dnes by mel tu cervenou ruku objasnit
sem zvědavej na ceny v porovnani s koloshopem!potřebuju pár věcí ještě koupit(vidly,sedlovku,pláště,představec) tak uvidime a to ze to nefacha je šit.
Sou to lenoši ! Za trest si vod nich nic nekoupíme ;-)
Je to nečestné a nesportovní takhle nás napínat…ale reklamka jim zafungovala, teď by mě jenom zajímalo, jestli není provozovatel tady mezi náma, neřehní se a neříká, tak ještě chvilku vy nedočkavci..tak konec hry, kde jsi???!! :-I
koukam, ze tam maj pekou frontu! :-D Virtualni nedockavci v helmach a s kosikem! Teeeda, prvni zkusenosti nic moc – to aby nasadili fajn slevy!
hele a uz nekdo psal mejla???
já, před minutou že už chci nakupovat*:)
to je jak za komancu, uz se zase tvori fronty:)
bohuzel se tu neda predbehnout:(, tady je rychlejsi klikač uspesnejsi :)
dnes nic nefunguje :), to je pekna garaz
Vítejte v Internetové Samoobsluze
V současné chvíli není naše Samoobsluha k dispozici.
Zkuste to prosím později. Děkuji za pochopení.
Vodafone
vodafone 1 na svete nebo jak to tam maj, cely den je od rana na dve veci na vodafone a na i-velo.shop.
tak uz to jede a zatim nic moc
nahodou Nokony za 890kc ujde ne, objednavam:-)B
dyk to rikam
nooo a ta jitrnicka! To je jitrnicka jakou svet nevidel! hmmm… kraaasna, tlustoucka… uz se na ni tesim! :-D
kdes videl ten nokon?
ten nemuzes videt, to byl nokon jaky svet nevidel vid Meesho:)
No konečně, R.Ralf za 250,– a XT řetěz za 50,–
No jo, ale oboje jety:-(
chybička se vloudila , dneska to poběží ale koukam že sem si pekne nabehl nesmite hned cekat zazraky, sezona se teprve rozbehne :-)) zbozi na shopu teprve taky díky :-)
nemuzu si pomoct,ale me to porad nefici…kliknu na odkaz a porad se mi zobrazuje ta cervena stranka,ale porad zadnej link!?
me taky ..
muzete mi nekdo poslat treba link na nejaky zbozi…me ta www fakt nefrci.dik
Však ono to opravdu nejede – my si jen tak děláme čurinu :)
aha…uz to vidim…XT za 50,–…to mi nedelejte takhle po ranu:)))
Ale teď už to jede fakt a beze srandy
Vybrané oddělení Zapletená kola neobsahuje žádné zboží. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi požadovaného zboží.
Ale ještě nemaj dopněno:)
Uz to jede.Zadna slava.Takove i nizsi ceny jsou i v kamenem obchode,zvlast kdyz tam mam 10% slevu a ochod se nedrzi katalogovych cen.
.. tak si delate porad p.del nebo to nejde jenom me ..
Pouzij F5
.. aha ..
No tak jsem se tam kouknul a nic moc. Malej sortiment, ceny nezajímavý, např. dnes mě přišel Camelbak Mule 2006 za 1790 Kč a rozdíl dvou stovek je znát. Takže tenhle shop pro mě není zajímavej.Ještě že máme na výběr. Ahoj
kde si ho objednal za tu cenu ja ho shánim taky dik
.. hmm .. maj tam uplny h***o ..
na vysvětlenou : já vim že vás to moc nezajímá ale :
díky Roman VELO SHOP
Ja jen zasnu, jak tam mate vsechno skladem :)
a i cenove se polepsite? ..
.. jinak Vam fandim ..
slibuju :-))) děkuji za trpělivost
hele, co takovy SLkovy Crossmaxy… tak kolem tech patnacti… hm?! :-D
Teda, Ty se naotravuješ, a co myslíš, že Ti ted řeknou, když Mavici vůbec zatim nevedou, a tudíž tušim, že ani neví, za kolik je seženou:)
mno je brzo na hodnoceni…takze budu sledovat a uvidim
.. tak jsem podrobneji studoval ceny a zjistil jsem jednu vec – jsou nejlevnejsi na trhu (u vetsiny) ..
.. sice tam toho zatim jeste moc nemaji, ale jestli bude takovato cenova politika i u dalsich pribyvajicich veci, tak to myslim bude hodne slusny ..
.. napr.: Hayes HFX9 – 5.990,–
No spíš bych řek, že jsou zase jedni z mnoha.
jsou i za 5690:-)
El-camino 8490,– :-P
Ale bajky sou za full price, takže nikdo nebude mít důvod je tam kupovat. Nehledě k tomu (jak stojí výše), že v každým obchodě, kde mě znaj, mi 10% slevu daj.
Ty El-camina stojej na KOLOKOLO.CZ taky tak.
Tvoje kampan je snad jeste lepsi nez ta placena. :)
tak jsem tam po case mrknul a vidim,ze napriklad v sekci MTB komponenty toho moc nepribylo…
existuje jeste vubec? ..
Jen počkej, Zající!