www.leirelakesbikes.com tam docela dobrý ceny. Tak jestli už jste tam někdo kupoval něco. Všechno v pohodě?
A pak se ještě chci zeptat, jestli je tento rám vhodnej na maratony.
www.leirelakesbikes.com tam docela dobrý ceny. Tak jestli už jste tam někdo kupoval něco. Všechno v pohodě?
A pak se ještě chci zeptat, jestli je tento rám vhodnej na maratony.
Jo ten je na maratony uplne nejvhodnejsi, Jarine! A je za slusnou cenu. Prodas barak a muzes mit takovy kola dve.
proc ne, maj to preci v kategorii Lightweight XC!
a navíc je to typ FXC což znamená full na XC
:-)))))))))))))))))))))))
asi sis nevšim ,že ceny jsou v lirách a ne v euro
jo liry – to by bolo sveta zit :-)))
malinká chybička se vloudila libry.Člověku vypadne b a už je z toho jiná měna.
ja som sa len zasnival – mat tak za 1.500 lir novy ram…1.000 lir bolo za 25Kc…:-))
Aj kur domácí to není v korunách??? :) Ne omlouvám se. Vím, že je to v librách, jenže jsem to blbě znásobil. Naivně jsem počítal x30. Ale ono je to x46. Tak se ještě jednou omlouvám. :)
a k tomu Ti poviem par info o anglickych shopoch, pokusim sa nezaujato. Teraz som kupoval odtial novy ram. Zvazoval som RM ETSX z Vancouveru, kde boli prepravne naklady 225CDN (CDN=21Kc), ale napriek tomu, ze by som to posielal cez kamarata nemal som istotu, ze to bude bez cla a dph. nakoniec mam iny z uk. chapem ze platim dost, kedze to nie je predstavec, ale preco su prepravne naklady 70libier (GBP=46Kc) niekde z anglicka nechapem, teda ak porovnam tu kanadu, ktora je o nejaky kilometrik dalej.Potom som k ramu hladal vilu a vyhliadol som v zlave fox a pace vo vyssie spominanom shope. Po kratkej mailovej komunikacii mi bolo oznamene, ze prepravne naklady 60GBP+poistenie 30GBP, tak sa pytam do akej miery je to pre nich biznis alebo su skutocne spedicne firmy tak drahe…To sa mi oplati vziat letenku za 4,500 a prist pre to osobne a este si urobim vylet :-))) Vo vseobecnosti si myslim, ze v uk sa velmi vyhodne neda nakupit.
to se tak nekdo ma… koupi si ram a hned k tomu rovnou vilu :-)))
Kdyz si kupujes Authora, pak vybiras jenom stan :)
co ak som kupoval cez uk web authora? alebo to bola v drazbe aurora? mno vidim, ze musim najprv upratat pred vlastnym prahom (vily) prv nez sa zacnem navazat do inych za preklepy
ale zase to postovny za tu vilu je celkem slusny a ta pojistka:-)
Za prevoz nemovitosti pres kanal je to, myslim, celkem levne :D
Ja bych do toho nesel, pisou tam neco o SUPERIORU., asi ze to pro ne vyrabi, ci co :-)