Cau sorry za hloupej dotaz ale je to dost akutni… V sobotu se vydavam do Dolomit a pred 10 minutama sem zjistil ze mam propadlej pas… Osobne si myslim ze by nemel bejt problem se tam dostat na obcanku… Tak bych rad vedel vas nazor…
Cau sorry za hloupej dotaz ale je to dost akutni… V sobotu se vydavam do Dolomit a pred 10 minutama sem zjistil ze mam propadlej pas… Osobne si myslim ze by nemel bejt problem se tam dostat na obcanku… Tak bych rad vedel vas nazor…
neni to problem, v ramci EU pas nepotrebujes
Dokud nenatrefíš na kreténa…
no prave toho se bojim uplne nejvic ze vseho…
i kdyby, nic ti nemuze udelat…
www.mvcr.cz/…t/obcan.html Od 1. ledna 2006 lze k cestám do států Evropské unie používat pouze občanský průkaz se strojově čitelnými údaji, (tyto občanské průkazy nemohou mít odstřižený roh z důvodu změny povinných údajů). Tyto strojově čitelné občanské průkazy jsou vydávany od druhé poloviny roku 2000.
Pokud mas novejsi obcanku nebude problem. V lete nam je kontrolovali na ITA-A hranicich – pas jsme nemeli.
V lete jsme jeli CR-Rakousko-Italie-Livigno-Svycarsko a zpet Pas po mne chteli pouze na zpatecni ceste na ceske strane a kdyz jsem jej asi 30 sekund hledal, tak mne pustili bez neho, takze zadny problem ;-)
Určitě by to mělo jít jen na občanku.