prča nebo to myslej važně, před par měsici se o tom zminil kamoš, myslel sem si že je to uplna debilita ale už sem něco četl i na ruznych strankach. tak co vy na to?
prča nebo to myslej važně, před par měsici se o tom zminil kamoš, myslel sem si že je to uplna debilita ale už sem něco četl i na ruznych strankach. tak co vy na to?
tohle nevypada jako bikepark s lanovkou typu „Whistler“.....
nene ja vim, že to neni myšlený až tak jako whistler (lanovky, mega kopce) nevim těch tatrovek by bylo asi vic :)
Myslej to vazne, ale jak se to momenalne vyvyji, netusim.
fakt jo? Protože když se tak celkově kouknu na ministerstvo kultury a vubec pos/r/lance co tam seděj, nevidim to moc ružově že by se něco takovýho schválilo :-D
ale kdyby to schválili, tak bys je měl docela rád že jo? :-)
to bych je měl hodně rad ale když sem tak uvažoval když už by se to rozhoupalo u nas všechno trva roky, uřady desetiletí. TAkže když by bylo štestí nebyli bychom o berličkách i tak asi mastný vstupný :-D
treba to zacali planovat uz za svazarmu…
no pravě, už za svazarmu a to je nakej par let :-D
si říkám už roky že by měli udělat lanovku na Cukrák a z něj postavit několik trailíku a shore pekel, kopec sice nic moc velkej, ale blízkost Prahy by to naplnila
:)) jo jo jenže sme v ČR
No prave… tady se vsechno nacpe do Phy, aby to Blacky nemel daleko :)
vždyt máš výborné spojení MHD, nebo alespon to realitky tvrdí když prodávají bydlení „tam u vás“ :)
Me to je jedno. Ja mam do hor (potazmo bikeparku) bliz nez na cukrak ;)
v Praze jsou taky hory;)
no jo… na ty aby si člověk najal šerpu:-)
pro mene zdatne je tu neco mensiho, nejaka Hurka;)
Nekde na obrazku?
treba Kavčí, nebo jedna hora s trvalou snehovou pokryvkou- Bílá hora- to u vas neni:-P
Pak se stava, ze cestou domu usnu nejpozdeji na Bily hore, ktera vubec bila neni a probudim se v bilejch horach, ktery se jmenujou Krusny – to je bordel! :o)
hehe:-) a já četl, že to máš do hor blíž než na ču*ák :-D
nahodou myslim, ze tam, by se toho veslo dost..
a druha stage by byla cikcak pres revnicak, prostoru dost a strane taky slusny..
já si taky myslím že Trailů by bylo hafo, i třeba ten potokem k Vltavě. Tam by se dal postavit takovej Shore …
ten je qalitni,ale misto na dropy tam proste neni
ale jak ot mužeš tak jasně tvrdit, že tam prostě neni misto na dropy, blbost ne
na kterejch ruznejch strankach si to cetl? ja na nic takovyho zatim nikde nenarazil
Ruzne se to suska;-) Myslim, ze treba na scottmtb.cz se o tom neco objevilo.
ja konkretně sem ot nenašel, musel mi to předstrčit kamoš, kerej mi to potom tak řikal. BYlo to myslim na mtbs.cz a pak sem to slyšel tak všude možně oc se „šeptalo“ ale snad nikdo mi to ještě neřek na plnou hubu. Jako: Jo ele kamo na Šumavě se bude stavět megaprak- obdoba Whistleru."