Ne že bych ho plánoval koupit: shop.dolekop.com/index.php3?session=NAL3dGpd7RDnNt&oddeleni=detail&sekce=27&id=175 docela mě to zaujalo, ale myslíte, že s touhle osou se může tuhost vidlice oproti rychloupínáku nějak výrazně zvýšit?
Ne že bych ho plánoval koupit: shop.dolekop.com/index.php3?session=NAL3dGpd7RDnNt&oddeleni=detail&sekce=27&id=175 docela mě to zaujalo, ale myslíte, že s touhle osou se může tuhost vidlice oproti rychloupínáku nějak výrazně zvýšit?
No tuhost vidlice zrovna o moc nezvýší, de hlavně o to že při sjezdu, strýtu atd. klasickej rychloupínák prostě praská.
mrkni na NS www.northshore.pl/ a tam maj Roller Pro 9mm, myslim, ze je to slusna raze naboje.
Mam na XCcku naboj s 9mm osou…tuhost na Shermanovi sla subjektivne znacne nahoru – kotouc uz si vubec neskrtne a neni to tim, ze bych mel lip serizenou brzdu…kotouc 8" stejnej…takze – jdi do nej…ja uz jiny vozit nechci… :)
Tenhle náboj se dělá i ve verzi na véčka, chtěl jsem do něj jít. Brácha to pořád zvažuje, páč už mu 2× praskla přední osa u Shimana. Myslím že tak robustní osa bude přínosem pro vidlice co pruží jen v jedné noze (Suntour, Manitou).
..RS…:-)
tak jsem chtěl zkusit toho Novateca s 9mm osou, objevil jsem ho v jednom kameňáku, koukl jsem na něj a dosedací plochy nemá rovnoběžné a matice na rychloupínáku při otáčení „houpe“ tudíž její dosedací plocha není kolmá k ose – takže je naděje, že náboj při dotažení upínáku ve vidli by mohl drhnout, tak jsem do něj nešel, jelikož je to made in PRC, tak třeba jiný kus bude už O.K., tak snad někde narazím na lepší provedení toho samého výrobku. Nedělá nějaká jiná značka něco podobného, u nás dostupného, na nic se mi zatím nepodařilo narazit, kromě toho jednoho Novateca.
Specialized…jeden prodavam :-D
fakt? za kolik?:-)
Co si od toho slibujete? Neni pak lepsi naba na matice?
A co dizajn? :)
No to je pravda. Takova packa od tlusteho upinaku vypada daleko lepe nez od tenkeho. Nebo ne?
slibuju si od toho, že si to dám na kolo.