Zdravim, potreboval bych menit USD, ale nevim, jestli tyhle co mam doma jeste plati. Nikde jsem obrazky ani popis platnych USD nenasel. Omlouvam se za off topic…Dik
Zdravim, potreboval bych menit USD, ale nevim, jestli tyhle co mam doma jeste plati. Nikde jsem obrazky ani popis platnych USD nenasel. Omlouvam se za off topic…Dik
Tady je jeste pohled na tu bankovku zezadu.
Pokud vim, tak USD jsou platny uplne vsechny, ktery byly kdy vydany.
Jo? Takze mne tyhle za cesky vymeni? Tak to by bylo v pohode… Bude to pouzito k vyladeni biku:)
Ja myslim, ze jo. Neni nic jednodussiho, nez to zkusit. Ale myslim, ze jsou platny fakt vsechny kvuli tomu, ze je jich znacna cast rozptylena vsude po svete a zruseni nekterejch by bylo dost komplikovany.
platej všechny… asi proto že už nikdo neví a nepozná který jsou falešný, při tak slabý ochraně a za ty roky :)
by ses divil :-) já sem měl problém v thajsku :-( vracela mi je zpátky a kroutila hlavou a ukazovala na ty čísla naštěstí to byla nějaká malá bankovka a já měl sebou i € tak mě to netrápilo :-)
opravdu plati všechny v obehu papirový, u mincí to ale tak není
Přesně tak, bankovky jsou platné fšechny. Mám doma památeční 10 a 20 USD z roku 1934 :o)
tak ty uz musi byt pekne zazloutly:) to ja mam tak akorat papirovou dvacku:)
Ne ne je v nich díra a na nich hnědočervené skvrny.
zrejme pokrocilejsi stadium rozkladu:)
tak tenhle topic se vyvedl – diky vsem, ze poradili! Po deseti prispevcich mame vyreseno;)