Som rozhodnuty pre ram norco vps six 2006, seriovo sa montuje fox dhx3, mate skusenosti s nastavenym pro pedalom na nom? dost jazdim aj do kopca a uvazujem o upgrade na dhx5, stoji to za tie peniaze?
Som rozhodnuty pre ram norco vps six 2006, seriovo sa montuje fox dhx3, mate skusenosti s nastavenym pro pedalom na nom? dost jazdim aj do kopca a uvazujem o upgrade na dhx5, stoji to za tie peniaze?
Pul dne jsem na tom Sixu jezdil a i do kopce to jelo paradne.
to verim: dolekop.com/photos.php3?akce=fotka&id=9711 ;-)
Nemas pravdu… Lanovka ten den nebyla, nahoru jsme se dostavali timto: etbikez.com/images/foto/2005_hammercamp_vol22/P1160227.jpg etbikez.com/images/foto/2005_hammercamp_vol22/P1160217.jpg ale fakt jsem s tim nejakej kilometrik uphillu po sundani z vleku najel. Pro nektery ucastniky to byl mozna nejdelsi vyjezd v zivote;-)
Treba pro me je to silena makacka, ale za to pojezdeni tam u vas to stoji ;)
No, byli tam lidi, pro ktery to bylo mnohem vetsi pekklo;-) My to normalne jezdime bez toho busu, tak mi to prijde celkem ok;-) Jsem vcera koukal na fotky a uz se desne tesim na dalsi, az slezou ty tuny bilyho hnusu.
to ste na tom kempe mali uz 2006tku? tu ma byt az tento mesiac :)
podle me to za to nestoji
Vyhodu 5ky bych videl spis v tom, ze se da ProPedal vypnout :) Jinak si asi vystacis s trojkou.
povedzme ze do kopca slapem a netlacim tak vyhodu by som videl v tom ze sa da zapnut a nastavit :))
..a kolikrat ji budes nastavovat?
urcite aspon 1 krat, ale nikde som sa v manuale nedocital ze to ide, bojim sa ze to je nastavene vo vyrobe ako na vanillach a to nebolo velmi funkcne.
Mam trojku, jezdil jsem i petku – kup trojku and be happy.. Souhlas s Pá-dlistou..
Nevis nahodou ,kde by se dhx trojka dala sehnat nová?
Razo? Jinak me nic krom netu nenapada..
Co Svec?
v nabidce ho nemaji ,ale zkusim jim poslat mejlik ,jestli jsou schopni ho dodat…
Fakt, ze ne. Prisahal bych, ze jsem na nej nedavno koukal… no mozna jinde.
je to oem tlumic ,takze buh vi jestli ho vubec dodaj ,dhx 5 uz je celkem drahej a do swingera se mi jit nechce
nad tym tiez rozmyslam :) vymenit original dhx3 za swinger 4way, uvidim ako sa budu tvarit v obchode, hlavne kedy im vobec tie ramy pridu.
Tak uz mi odpověděl ,je to jen oemko ,takze se dadava jen do fabrik na biky ,a odkazal me na dhx 5…