Nevite jak je dlouhy tohle sedlo? Je delsi nez Nisene? Popr. muzete pridat zkusenosti s nim…Diky!
Nevite jak je dlouhy tohle sedlo? Je delsi nez Nisene? Popr. muzete pridat zkusenosti s nim…Diky!
když to vydrží do zítra tak ti to řeknu:) (změřím) a jinak zatím zkušenosti nic moc:( tvrdé a doceal nepohodlné (po cca dvou týdnech)
No pokud je to něco obdobnýho jako Nisene 06, tak potěš prdel.
mam nisene 04 a uz ho mam celkem prosezeny:(
no nevím jak 06, ale niesenovy je to dost podobný… skoro mi to přijde jak kdyby to bylo skoro to samy…
takze je to zhruba stejne dlouhy? mohl bys to kdyztak zmerit?
mám ho doma taky, přeměřím ho. zkušenosti: celý prázdniny jsem na kole vyloženě trpěl (vydržel jsem ho mít na kole asi tři měsíce), takže s mým pozadím si moc nerozumí :-)
+/- je dlouhej jako Nisene. Ale to sedlo fakt nic moc. Koupil jsem ho od kamose (ten ho tusim koupil od Kovare), slo zas dal a takhle koluje uz dlouho, nikomu na kole moc dlouho nevydrzelo. Jinak nerek bych, ze je tvrdy, me prislo mekky, az moc mekky.
no toto:-) sex_sex_one:Jsem na něm vydržel jen asi jednu vyjížďku. Jako na omak měkké ale pocitově na prdeli jako by bylo z betonu. Prostě mi okonale nesedlo. Není nijak delší než je obvyklé, délku má tuším 27 cm