Délka sedla Fi'zi:k Plateau

9 nepřečtených
  • sir_mike1

Nevite jak je dlouhy tohle sedlo? Je delsi nez Nisene? Popr. muzete pridat zkusenosti s nim…Diky!

0 0
    • mawerick  

když to vydrží do zítra tak ti to řeknu:) (změřím) a jinak zatím zkušenosti nic moc:( tvrdé a doceal nepohodlné (po cca dvou týdnech)

0 0
      • kurýr na bajku  

No pokud je to něco obdobnýho jako Nisene 06, tak potěš prdel.

0 0
        • sir_mike1  

mam nisene 04 a uz ho mam celkem prosezeny:(

0 0
          • mawerick  

no nevím jak 06, ale niesenovy je to dost podobný… skoro mi to přijde jak kdyby to bylo skoro to samy…

0 0
            • sir_mike1  

takze je to zhruba stejne dlouhy? mohl bys to kdyztak zmerit?

0 0
              • borda  

mám ho doma taky, přeměřím ho. zkušenosti: celý prázdniny jsem na kole vyloženě trpěl (vydržel jsem ho mít na kole asi tři měsíce), takže s mým pozadím si moc nerozumí :-)

0 0
    • Veeteck  

+/- je dlouhej jako Nisene. Ale to sedlo fakt nic moc. Koupil jsem ho od kamose (ten ho tusim koupil od Kovare), slo zas dal a takhle koluje uz dlouho, nikomu na kole moc dlouho nevydrzelo. Jinak nerek bych, ze je tvrdy, me prislo mekky, az moc mekky.

0 0
      • kovar  

no toto:-) sex_sex_one:Jsem na něm vydržel jen asi jednu vyjížďku. Jako na omak měkké ale pocitově na prdeli jako by bylo z betonu. Prostě mi okonale nesedlo. Není nijak delší než je obvyklé, délku má tuším 27 cm

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse