Ahoj,potřeboval bych radu.doposud vozím sedlo Fi´zi:k Dolomiti. Uvažuju o nákupu nového. Buď Plateau nebo Nisene.Vozíte je někdo? A ještě jedna věc. Jak se chová ta verze Nisene cp3? Díky
Ahoj,potřeboval bych radu.doposud vozím sedlo Fi´zi:k Dolomiti. Uvažuju o nákupu nového. Buď Plateau nebo Nisene.Vozíte je někdo? A ještě jedna věc. Jak se chová ta verze Nisene cp3? Díky
Zdarec, jezdím na Nisene a jsem max. spokojenej. Jen mě ze zečátku trochu bolela prdel. Ale to je problém asi u všech sedel. Doporučuju, šel bych do toho. Jen možná jedna nevýhoda. Je potaženo jemným semišem a je náchylneý k natrhnutí. Už se mi to povedlo. Takže jestli si ho pořídíš pozor.
Mám obyčejné Nisene,bez gelu.zdá se mi,že díky těm vysokým ližinam celkem slušně tlumí,ale může to být subjektivní pocit.Už jsem měl pohodlnější sedlo.
jaký?
Sele san marco,nevím jaky model,byvalo kdysi na vyssich Authorech,žlute,vysivane,zadni strana cervene boky.
Pouzij vyhledavani je tam toho hodne.
pokud poridis obyc. nidena tak vem toho co ma potah z jednoho kusu !! ten sesivanej se dost trha ve svu !
Ahoj,take bych potreboval radu..nekolik let jsem mel Fizika Nisene,obyc bez gelu a cr-mo liziny …ted bych chtel koupit nove a koukam , jestli nejaky chlap vozi Vitesse,kdyz je to unisex sedlo … mate zkusenosti ? jaky je Fizik Dolomity ? Proc chces menit ?
Prodávám kolo a to Dolomiti tam musím nechat.Jinak jsem s ním spokojen.
Tak si ho kup znovu když ti sedí. Zadek by se neměl provokovat, páč když se nasere tak jsi v prdeli.
vozil jsem chviličku (100km) letošní Plateau , au, au, au. Nechceč? Prodám.
Na čem ho máš ? TI – CRMO ? Za kolik?
Cr-Mo Za polovic z nákupní ceny (1500Kč) – t.j. 750 Kč.
A co polovic z polovic ceny ?tj 375kc !? JA mam svyho nisena a sem spokojenej. Ale segra ma ERU a chce neco mekciho… Newis jak je na tom ve srovnani s EROU ??
jo to nevím.
Jakou Eru? Tu titanovou?
to Kovář, jakou má barvu?
černou- tmavě šedou
to ještě promyslím, ozvu se ti do konce týdne.
Já znám taky pár lidí, kteří Fizik nemohli a já jsem taky Nisena musel dát pryč. Se sedlem je těžká každá rada.
budu se opakovat, ale… mam Plateau ve verzi Ti liziny a TwinTech gel a lepsi kreslo sem nemel… kdybych si ho musel koupit, tak bych tech 2500,– za nej asi klidne dal
Moja reč. Ale asi to je fakt dos? subjektívne…
hele tech nissenu je strasne moc druhu,s gelem bez gelu s ti lizinama z hlafke kuze ze semise, s hodne gelem s malo gelem atd.takze si dej bacha co vybiras,ja mam ten uplne tvrdej bez gelu s normal lizinama a hladkou kuzou a hodne dlouho me bolela prdel nez se osedela a ted na tom dyl jak 3 hodky vydrzet je porod.
koupil jsem plateau, letos uz se dovazi poze zakladni verze bez gelu, s cro-mo lizinama. muselo dolu, nezvykl jsem si. kazdopadne pokud po nem touzis tak tak za 1000 je k mani (v podstate novy a v zaruce) mail v users
Já mám Plateau – základní prov. 2004 a zvykl jsem si ca po 200km, parádně tlumí vibrace, je hodně měkký. Jsem spokojen, i když ideál to není, ale zatím nejlepší co jsem měl. Výborné je při sjezdu.
to je fak individuální podle me je supr gobi, ted jsem objevi selle italia fluid, taky supr. ale plateau, to teda nesedlo, cely leto jsem byl otlačenej a odřenej, jen jsem ho dal pryč tak v pohodě…
teď místo Plateau mám K2 gel tech od Selle Monte Grappa za 320,–Kč ( viz www.cyklosvec.cz) vůbec teď o sedle nevím a je i docela hodně lehké, a při tom je velice pohodlné. Akorát se mi teď správní bajkeři smějou :-)
To sere pes. ja jsem asi dva roky jezdil author gel sedlo (takovy to s tema „okynkama“), bylo perfektni, ani na zacatku roku jsem o nem ani nevedel, trasy pres sto km v pohode… Akorat me fakt stvalo, ze vydrzelo vzdycky tak pul roku. To to lepsi, klobou dolu, vydrzi fakt vic. Nehlede na to, ze gobi fakt krasbe pruzi.
Mam dva ruzny niseny (zavodak/zimak) a jednoho vitesse (spinner pouzivanej i manzelkou), takze myslim, ze vim 8-))) Vitesse – mam verzi CP (predloni jeste nebyly CP3) a da se to ty 2,5 h. v poho vydrzet, prijde mi ale takovy kratsi (asi jak je vzadu sirsi) Nisene – na zavodnim mam taky CP + sesivany (designovy duvody + taky jsem si neveril ze najedu vic jak 3000 rocne 8-))) a je to i po peti hodinach naprosto super (nikdy jsem nemel pocit ze by bylo s tim CP moc mekky), na zimaku Twintech/Ti s potahem v jednom kuse, a musim rict ze je to kupodivu pooodstatne min pohodlny (a to mam – hanba! – odpruzenou sedlovku 8-))) NICMENE – plati to co uz bylo receno – chce to vyzkouset. Znamej mel neskutecny problemy se vsema sedlama, pujcil si twintecha a maximalni spokojenost.
Mam Gobiho a nic jinýho nechci!!!!!!!
Cp 3 je pohodlný ale u mě hodně potivý sedlo.Zkoušel jsem i Nisena,Dolomity i Gobi.A nejlepší z nich bylo podle mě jednoznačně Gobi.Ty dlouhý ližiny skvěle pruží.Trochu mínus je,že nemá žádnou ochranu boků a při pádu bude asi dost hotový.Dnes jezdím WTB Laser V Stealth a konečně jsem se trefil.
pod predstavou tydne na Garde s Velo Plush (nebo jak se ta mrcha jmenuje) jsem vyrazil tesne pred odjezdem na nakupy a koupil Fi´zi:k Nisene cp3. mel jsem predtim kratkou zkusenost s necp3 verzi a ta byla na mne dost tvrda. no a behem toho tydne bylo znat, ze si prdel zvyka, ale byla to jednoznacne zmena k lepsimu…
Holt, co prdel- to názor:o) Díky za rady, příští týden to rozlousknu.
Ja jsem zkusil vymenit zde proklinane sedlo Hardware za Fizik Dolomiti ,ale nesedlo me.
Takze kdyby ho nekdo chtel, 2 tydny stare, 1× pouzite – asi 20 km, TwinTech gel, CrMo liziny, barva cerno-cervena, 100% stav, puvodni cena 1490 Kc ,ted za 1090 Kc, jsem z Brna.
nevis,jak moc se lisi od Nisene ?
Kdybys nemohl prodat, já bych ho bral, ale nemůžu za něj dát víc než osum stováků (jsem ze severu, takže asi na dobírku.Ahoj
Máme rádi zvířata!