tak kdo se přidá?:) 10,30 pod barandákem branická strana, dal bych něco kratčího, ale zaleží na počasí :( tempo pohodové ;)
tak kdo se přidá?:) 10,30 pod barandákem branická strana, dal bych něco kratčího, ale zaleží na počasí :( tempo pohodové ;)
Budu na vas na valcich myslet.
tak nespadni;) prej to mas podobne nahnuty jako ja:o) : bike-forum.cz/forum/fotky/ostatni.html?detail=1419
Jj mam to stejne nahnuty jako ty. A nevim co vam vsem vadi, me to na nich docela bavi.
mě na nich vadí to že sem je ještě nezkoušel :)
O nic si neprisel, snad jen ty zabavne zacatky kdy se snazis udrzet :-)
Ja nevim, ja si koukam z okna, premyslim si, o vikendu planuju ze si budu cist a koukat na filmy.
Jako jo, taky radsi v tomhle skvelym pocasku slapu doma. Ale jen o vikendech, no … A ted po chripce je vsechno na draka .. :-/
Clovece akorat jsem zjistil, ze koukat na bikovy videa pri jizde na valcich neni uplne ono. Zvlast kdyz je to toceny z kola, tak ma clovek tendence si taky trochu ridit…
To sem na tom shledal prave zabavne. V nejakych pasazich pak dupes a nekde se snazis dat trik :-)
my budeme myslet na tebe jak se moříš na válcích :-P
jj, budem zavidet;o)
uvidime;) podle pocasi a jak se mi bude chtit;)
neboj chtít se ti nebude a počasí bude hnusný čekáme tě ;-)
hmmm… co bzch od tebe mohl čekat ya jinou odpověď;)
pro nepřízeň počasí to vidim že to zejtra nevidim vidim to tak na druhej pokus v neděli :-)
Já to taky nevidím, a to ani v neděli, páč jsem stále bez vidle, kterážto je na servisu :-(
pujcim… pevna, suntour, mx comp, black :) zn: nez mi sundaj sadru je vase…
uz trenujes?;)
nemam moral :( ale uz jsem si dnes koupil slick!!!! tak snad zitra :) radsi paris onlinovky :)
*parim…
upgraduj trenazer a par s Gung-hem trenazer online:o)))
no pujdu mu ho otestovat uikdyz 300km paris-san remo si nedam :)
koukam ze jak nejedu jste pekne mekky! je tam paradne…
ano, za oknem je paradne, ale kdybys vystrcil nos ze dveri tak by sis vsim ze ten snih je pekne mokrej;-/