Na kupkolo a kolokrame sa ponukaju vidle RS za dobre ceny. Jedna sa pravdepodobne o OEM vidlice. Takze – vy co ste uz nakupili mate k nim aj zarucny list od predajcu? Ja konkretne som objednaval na kolokrame…
Na kupkolo a kolokrame sa ponukaju vidle RS za dobre ceny. Jedna sa pravdepodobne o OEM vidlice. Takze – vy co ste uz nakupili mate k nim aj zarucny list od predajcu? Ja konkretne som objednaval na kolokrame…
Zatím nemám ani jedno.
Cau no ja ju mam z kupkolo… a mam zarucak plus secko ostatne… takze nemas sa coho bat hura do toho;)
to je fajn ze si dostal zarucak. kamo objednaval piky a zarucaky nedostal. poriesil to s predajcom a ako napisal niekto nizsie – faktura = zarucak…
bracha ji ma z kupkolo a ma manual a jako zarucak slouzi faktura jako u vsech netovejch kseftu.Jinak ta vidle ma al krk a je stejna jako od normalniho dovozce..
Neměl bys mít náhodou záručák od zastoupení značky? O to tázajícímu jde.
ano mel,ale ty vidlice o kterych pises nejsou urceny pro cesky ale nemecky trh tzn zarucak do nemecka je ti stejnak vicemene k nicemu tak si ho nechal prodejce a tobe dal fakturu.
Čili vlastně záruku přebírá ten prodejce…
Ten ji nepřebírá, ale poskytuje ji podle zákona na všechno, co prodává
spis nez OEM bych rek ze konkretne kolokram je pobocka nejakeho nemeckeho shopu.
kamarat komunikoval s kolokramom ohladne reby a podla predajcu je vidla s jezkom a mierne zrezanym krkom. ja som odtial objednal revelation a tam to bude asi rovnake. ta dobra cena nevznikne len tak. musi to byt z nejakeho „special“ distribucneho kanalu. neviem ako to funguje na bikovom trhu s komponentami. ze by nejaky vyrobca bicyklov neodobral zasielku vidlic RS a tie sa teraz dostali do i-net shopov? v kazdom pripade pokial na ne predajca dava zaruku tak by to malo byt v pohode…
já mám z kolokrámu rebu už asi rok, jako potvrzení o koupi pro případ reklamace mám fakturu, ta vidle dle stavu sloupku nikdy na žádným kole fyzicky namontovaná před koupí nebyla
Btw.: i k vidlici namontovane na kole (OEM) dostanes zarucak.
To nie je pravda, ako kedy a ako kde. Vacsinou sa zarucak vztahuje na cely bike ako celok, nie je deleny na zarucak na bike (ram) a zarucak na vidlicu.
Tak to se omlouvam. Pochopitelne jsem myslel u slusnych znacek. Treba u Norca ano :) Jinou seriovku jsem uz dlouho neporizoval.
slusna znacka,se spatnym zastoupenim..:-D
Tak si vyřiď zastoupení ty, když si myslíš že je to tak jednoduché…
njn,asi pouze u nas jde z financnich duvodu delat vsechno polovicate.. ps:me znacka norco vubec nezajima a nebrecel bych kdyby tu vubec nebyla.
Ne ??? Přitom tendle bajk by se k tobě tak hodil. ,–)
Vlastně já zapomenul, že ty ještě vozíš podpůrná kolečka, tak snad toto… ,–)
koukam ze si umej udelat jmeno:-))
jj
ke mne jo?:-)).to spis ty bys mohl vic casu venovat chlastani(rozumej jeste vic),protoze bys byl jeste rychlejsi:-)
No, kdybych věnoval méně času (rozumněj: méně peněz) chlastání, tak bych si něco takovýho jistě pořídil.
BTW: včera sem našel na štvanici pytel hulení, takže sem ho dnes v poledne aplikoval, načež sem musel jít domů. Tak takhle se prachy fakt nevydělávaj :(
hm a kolik delalo „nalezny“ za gram?:-)
Nálezný vykazovalo 100%
Když jsem kupoval kdysi dávno celé kolo, tak jsem dostal záručáky dva, jeden na kolo a druhý na vidli, a to šlo o blbou RST.
to je sice hezky, ale zarucak stejne neni potreba. jako doklad ti staci faktura. takze zarucak je v podstate uplne zbytecna vec (pokud neupravuje záruku nad rámec stanovený zákonem). a kdyz prodejce vede kecy na koledu o tom, ze bez zarucaku reklamaci neprijme, tak muze jit akorat tak do…
Tak Revelation už na kupkolo za dobrou cenu není. Pokud tedy nepovažuješ za dobrou cenu 17017Kč. Skoro jsem vyhrkl, proti 9600, co tam bylo dříve… :-(.
treba skusit este kolokram.cz…
no jo když ji nemám skladem tak ji tam nebudu mít za to co ji v čechách nekoupím .o) ale snad zase bude jako bejvala ;)
tak to je jiná … :-).
Můžete mi rposím někdo vysvětlit rozdíly v číselném značení RS vidlic (426, 454…). Nějak to nikde nemůžu najít. Díky
o co tady vlastně jde? Takovéto slovní tanečky mi jsou nějak povědomé . . .