psat to do bazaru do sekce shanim se mi nechce, stejen tam nikdo moc nekouka a nebo neodpovi Takze kdybyste nekdo meli doma nakej peknej xc/enduro ht ram v velikosti okolo 17 palcu (idealni by bylo treba rb crx…)
psat to do bazaru do sekce shanim se mi nechce, stejen tam nikdo moc nekouka a nebo neodpovi Takze kdybyste nekdo meli doma nakej peknej xc/enduro ht ram v velikosti okolo 17 palcu (idealni by bylo treba rb crx…)
Mozna bych i mel, ale nechci prodat. (to jen aby sis nestezoval, ze ti nikdo neodpovida)
:-)
Mam doma ram, zavodaka z ocele od Forta – vaha 1,5kg ;-) ale i kdybys to chtel, tak to neprodam.. :-)))
zapomel sem dodat, ze to nesmi bejt ocel…
Nevis o co prichazis, teda pritelkyne.. :-)
vi, mela ted pul roku sfinxe (chudinka)
ajaj to bude flame… co ma dama proti sfinxu?
dlouhy, osklivy, tenky trubky, nepohodlny, tezky a proste uz omrzel
jo a me to prislo dost meky, coz v kombinaci s tim jak to bylo nepohodlny (rr 2,25) je dost na pytel…
to je dost divný, pač mraky al ramu jsou měkkčí. dlouhý souhlas, ošklivy polosouhlas, zaleži na barvě, třeba ota zima ma hezkej moc, lempl zase hnusnej taky moc. nepohodlný – al bude horší. těžký, asi měla nějakej zakladní (zona?). ale tomu že omrzel rozumim :)
tak co třeba orbea, maj hezký rámy :) jinak pokud by ji nevadil superior tak ten s karbonem se šmrncovní
myslim ze mela ten nejlepsi (pochybuju ze by koupila neco co neni nejlespi :-) v teamovejch barvach, treba modus co mela kdysy pred tim byl o mnoho pohodlnejsi (sam sem to porovnaval) a fakt strasnej rozdil
Vida vida to jsou mi poznatky.. Pritelka by asi byla vybornej testovaci jezdec a ma asi hodne najeto, kdyz pozna co je pohodlnyho, tezkyho.. To ze byl ram dlouhej je jen jeji chyba – geometrie dle prani.. Jinak design taky zalezel na ni.. Tenky trubky taky nemusela mit.. A pohodlnost se skloubi s trubkama zadni stavby… Takze.. Jediny co mi z toho vychazi je, ze ji proste omrzel.. a proti tomuhle argumentu sem fakt kratkej.. :-)
proc by rozdil v pohodli a vaze nemohl poznat i nekdo jinej, nez jen vybornej testovaci jezdec, co ma hodne najeto?
To mas pravdu ten zacatek sem napsal blbe.. resp. vubec sem to psat nemel – ?unahlena povaha? :-(
To ostatni bych nechal.. Myslel sem to spis tak, ze pokud JMT napsal, ze jeho pritelka byla chudinka, kdyz musela jezdit na takovym ramu, tak ze to proste byla jen a jen jeji chyba. Kdyz ma na to, aby mela to nejlepsi, tak by si o tom mela taky nejdriv neco zjistit a ne si to koupit a pak litovat..
No, pohodli je dost subjektivni zalezitost a ze by rozhodujici faktor byl jedine ram, to bych netvrdil. Kdyby to bylo tak jak rikas, ocel by se na xc uz nedelala. Dost tlachani. Jednim slovem OMRZEL :-) Zkus neco od CUBE, da se sehnat i Ghost a ceny nejsou az tak pritazeny za vlasy. A pokud by chtela celopero, tak v Brne jsem v Bikezone videl Bergwerk Kurare, nejak za 10K? – a to je jedno z mala celobrk co se mi vazne libi.
bazar mistře :) si kuúp nejakou zdechlinu od leader foxe :)
je to pro pritelkyni-vybirava-leader fox nepripada v uvahu…
tak pod novej lak a je po probelmu…
Nebo Spydera a nechat si tam nalepit R O C K A I N M A U N T A I N ;)
to si delal nejakej pruzkum, ze do bazaru nikdo nekouka? :-)
To je prece jasny, z poctu prispevku pod inzeratem.
to bych taky zaved;)
Doma sa vala Giant Iguana 17" a Mongoose Meteore 17", ale ani jedna majitelka nechce predat. Ale v bazari sa mozno najde niekto povolnejsi.
ses si jistej velikosti toho mongusa? :)
Ha, som sa neho bol pozriet a mas pravdu: M, teda 18". Tak nic, 17 to nie je, ale aj tak nepredam.
Vedel bych o nejezdenem ramu 4Ever Fever, ale je jenom na kotouce, ma ho kolega a byl by na prodej. Loni na konci roku za nej chtel 3 litry. Osobni zkusenosti s touto znackou nemam Ten na fotce je trochu jiny. Tak jen pro orientaci.
diky, to ne, mel sem na mysli neco jako rb, kona, banshee a takovydle mediama zkultovnely znacky…
teda „zkultovnely“ pochopitelne
ty z toho znackovani vecnyho jednou zeznackovatis:D
ja ne, ja mam vybrano (RB :-) ) tohle je zalezitost zeny…
výmluvy…;)
sem rad ze ma vkus
vnucenej…
je to mozny, fakt nevim, ale ne mnou…
Mám RB 1600 velikost M doma na zdi.Černá barva
FAT CHANCE YOO EDY – ocel, KLEIN ATTITUDE, ADROIT – hlína, DEKERF – ocel, IBIS, MOOTS, DEAN, MORATI,LITESPEED – vše titan, tohle jsou HTéčka…nejvyšších kvalit :-), ale některý se daj sehnat jen jetý.
jinak na enduro i něco z karbonu…aby to pořádně pružilo :-)