Ahoj vespolek,
hledam odolny zadni naboj o prumeru 12×142mm s orechem pro Shimano,Sunrace kazety a IS uchyceni kotouce(6 der).
Mam takoveto pozadavky:
- Kvalitni loziska zapoudrena, cim vic jich bude tim lepe
- Ocelovy orech pro kazety vitan predevsim, hlinik ani nevim, napiste mi Vase zkusenosti.
- Musi hooodne vydrzet a snaset chyby jezdce, nejezdim moc ciste atd tudiz proste naboj i rafek dostane dost nazrat, proto musi vydrzet toho co nejdele a nejvice.
Aktualne shanim tento zadni naboj pro kolo Giant Reign 2016 na kterem jsou momentalne tovarni vyplety s tovarnim nabojem Giant Tracker 12×142mm, ktery je velmi nekvalitni a uz ma vakl jako svine(teprve po cca 8mi mesicich jezdeni a obcasneho skakani), reklamace probehne, ale i tak hledam jine lepsi reseni a to v podobe noveho lepsiho naboje.
V hledacku mam DT Swiss 350, Hope Pro 4, nejaky Dartmoor/NS Bikes, ale jsem zklaman z moc vysoke ceny(DRTM, NS).
Pokud mate kterykoliv zkusenosti negativni/pozitivni, nejaky poznatky apod co se tyce zadniho naboje pro Fr/DH/En/AM jezdeni, nevahejte zde zanechat Svuj komentar. Aktualne mam rozpocet pro dany naboj do 5000,– max a planuju si ho poridit k Vanocum spolu s lepsima rafkama(DT Swiss EX471). Diky Vsem za Vas cas zde. :-)