Máte nějaké plány na dnešní den? Jak budete slavit? Kam půjdete na večeři? Jakou kytku pořídíte přítelkyni? Slavíte vůbec Valentýn? BTW – co vůbec má dát ženská chlapovi k Valentýnu?
Máte nějaké plány na dnešní den? Jak budete slavit? Kam půjdete na večeři? Jakou kytku pořídíte přítelkyni? Slavíte vůbec Valentýn? BTW – co vůbec má dát ženská chlapovi k Valentýnu?
valentýn je amerikanismus… imporotovanej a uměle „nabuzenej“ svátek… a proto ho neslavím a ignoruju;) navíc na večeři a kytku a tak to mlžu udělat kdy chci a nepotřebuju k tomu svátek ne?;)
Tvoje kolo není importovaný? :D
je.. ale to je něco krapet jinýho než svátek… já po nikom nehcci aby ho oslavoval a nikomu ho nevnucuju;)
Škoda…:(:( :o)
Škoda, mohl být krásný svátek Den Propheta :o)
…jekylla
To je jedno ty by jsi ho stejně fuckoval, udělej si Den RB a máš to......
:D
pravdu díš;)
nahodou ten jekyl se mi moc libi a kdyby melo svuj den, tak bych mu i tu ruzi dal !
sechno lepsi nez den sc :-D
Chi chi, SC už nejezdím :o)))
????
Jen že bych neměl co slavit, víš?
to sem jako pochopil, spis jako co jezdis???
nejezdi?;)
Ááááá, můj nejlepší virtuální kámoš. Na zadek by ti maminka měla dát, to ti neřekla, že sledovat cizí lidi je neslušné? Fakt nevím jak můžeš vědět co dělám nebo nedělám, nebo žeby telepat?
on se jenom zeptal…
Ptá se příliš často :o)
to vis, porad nam ve skole rikaj ze se mame rovnou na neco zeptat, kdyz to nevime…
:o))
tak toho bych teda taky neslavil:D podle me se moc nepovedl (nemyslím funkce, ale design… je to nejaky divný:( )
Hele ty s tím staroušem, dávej si bacha jo! :)
Jen kdybys nekecal… :-D
ble ble ble) že to říkáš zrovna ty:D stejně potají ve skrytu duše závidíš;)
Ale nikdo ho neoslavuje :-)))
Tvá přezdívka nezní neamerikánsky…
to samý jako kolo… nenutím nikoho aby ji oslavoval nebo ctil nebo cokoliv jiného…
Naprostý souhlas.
mas pravdu, je to americky hnus. a uplne najviac hnus je ze je to cirkevny svaty ktoreho si vrahovia s wall streetu privlastnili a urobili z toho biznis.
Nevidím na tom nic špatného.
covece, ty vrahy taky vidis za kazdym rohem. muslimove, Amici… tak kde to je ok krome Slovenska? :)
niekto asi nepochopil :-)
+1
Přesně tak.
todle je naprostej omyl. Každej důvod k oslavě je důvod a když se nám to nelíbí, tak se dá slavit anti-valentýn. Ti zkušení udělají antivalentýna o týden dřív, aby na oficiální termín byl další důvod k oslavě. Je to stený jako se silvestrem. :)
Každé den je jednou za život.
1+:-)
Jak budu slavit? Nijak, není s kým :-( … do háje…
Valentyn je zkurvene* zasrane* a proste vubec uplne debilni svatek ktrerej vymysleli debilni obchodnici aby prodaly… nesnasim plysovy medvidky se srdicky FUCK VALENTYN !!! kterej koli jinej den ji snesu klidne modry z nebe ale dneska jen v nejkrajnejsi nutnosti…
hlavně že se umíš pěkně vyjádřit…
to te vubec nemusi sra*
Tady nejsou slabí lidí, aby sis na nich léčil své komplexy, zkus hledat jinde… .
No nevim jak ty, ale já sem si tu vyléčil veškerý komplexy a teď je ze mně nový a lepší člověk :-P Tímto děkuji celému osazenstvu B-F, hlavně těm kterým moje výjevy stály za reakci ;-) ale stejnak sem měl ve všem pravdu. …no možná jednou, dvakrát sem se netrefil ;-P
ha, ty a terak… tusim si okusil slobodu :)
Jax na to přišel ? Jinak svobodu sem okusil popvé ve 12ti letech a od tý doby jí znám ;-) Ale, esli myslíš to co já myslim, že myslíš taxi vedle :-)
ja vobec nemyslim :)
vsimli jsme si..
:-DDDD Pomluva :-o
vy vystupujete pod jednym menom?
My všichni jsme Gogo :o)
docela drsnej na slečnu…
neni slecna jako slecna :-)
to tě ale neomlouvá;)
tebe taky nic neomlouva zes neporidil rb :-)
nepořídil:) bych měl pak stejný kolo jako ty a to bych nemohl;)
stejny ne, mozna podobny ALE MOJE KOLO JE NEJLEPSI A NEJHEZCI :-)
a zapomel jsi NEJKULTOVNĚJŠÍ A NEJZNAČKOVĚJŠÍ;) :D
no jooo, to je jasny to taky, a este sem zapomel dodat ze nejlepsi je velikost xl, repsektive l u ht, kdy ma jiny tak ma psroste spatne velky kolo…
Konečně nějakej rozumnej názor, já už myslel, že jsou tu samý zakrslýci. :)
Nějak ho prožíváš na to, že ti je ukradený… .
neni mi to ukradeny, vadi mi…
To máš takhle všude, reklamy, TV, výlohy; všude ti něco cpou a nutí do hlavy. Buď se necháš semlet nebo zkusíš být nad věcí, vždyť reklamy jsou k smíchu. Prostě Valentýna neřeš, akorát se nasereš, jak teď tady.
ja nejsem nasranej, mam super naladu akorat uz dlouho nikdo neprudil…
Prudit se dá bez sprostých slov!
sprosta slova mi zaceluji kompexy a pripadam si jako vetsi tvrdak !
A funguje to s tím léčením komplexů?
já že bych to zkusil taky…
Mi to někdy pomáhá jako jediné.
a tobě se uleví když nadáváš do plantážníků?!
nechápu, co myslíš?
zasr**y plantaznici celkem fungujou;o)
:D
Právě, když se najde nějakej prudič, taxe to dycky oživí. Začnou přispívat i lidi co normálně jen čtou ;-)
hlavne v klidu zavri sedoma vem lahev nebo dve a v poklidu je vyzer proloz to spekem a bude fajn
Hezky jsi to řekl. Cheche. Celkem s Tebou souhlasim. :o)))
Ráno, když jsem odcházel z domova, tak jsem nahlásil, že přijdu pozdě neb jdu na karty. Tyhle „svátky“ jsou takový podivný:-(( A co měla ženská dát chlapovi? Což takhle třeba povolit momořádnou vycházku:-)
Ja jsem rekl ze jdu na badminton. Aspon trochu ten pohyb :-)
Na badminton chodíme společně a ve středu. Takže to vezmu jako opožděnou oslavu:-)
jsem tak v pul osmy zavolal domu, ze asi dorazim pozdeji, pac jdu s kamarady na pivo. no a byly i panaky a ja prisel docela brzo rano;-)
Bohuzel zadnyho Valentyna neznam takze nemam co slavit :(
Valentyn Dobrotivý:-)
Skoro každý den je důvod pro květinu. Valentýn to ale u mě není. Večeře potěší, neobyčejný zážitek, sauna, exkurze někam, výlet na rozhlednu… .
Valentýn mi nějak zvlášť nevadí, sice to není náš tradiční svátek ale proč bych neměl někomu koho má rád koupit nějakou malou pozornost. Nebudu z toho přece dělat vědu.
já teda nevím… vědu z toho asi nedělám, ale co je moc je příliš… ta bublina je moc nafouknutá… to máš to samý vánoce…
Taky mi možná trošičku vadí výlohy plné srdíček a červené barvy. Někdo tohle třeba prostě potřebuje, zajde do mulikina pak se nadlábne u KFC a je spokojenej jak den krásně prožil :o( Je to asi podobný jako Santa Klaus, importovaný představitel vánoc :o) Je na každým jak tenhle den prožije.
Tak tak.. Vanoce… Vanoce jsou svatky narozeni Jezise Krista a kolik nevericich lidi Vanoce slavi… teda neslavi narozeni ale davaji si darecky…
údajně se narodil jindy a křesťanská chátra si datum jeho narození přizpůsobila do termínu, kdy byli lidé zvyklí slavit pohanské svátky zimního slunovratu, ale to jsou stejně jen spekulace:-)
Zrušte Vánoce, Josef všechno přiznal.
Zrušte Velikonoce, tělo se našlo:-)
To je potom takovej importovanej celej den… Multikino,KFC,Santa Klaus,Valentyn… Jeeeje…:o)
tomu se říká globalizace a konzumní společnost:D
jj:D ale to uz je na samostatnej thread… A pak že to tady nežije…:o)
ale offtopicy :D :D
Offtopic je taky import..
thread taky ;)
Tak to můžem zabalit celý bajk fórum a jit pěkně na nějakou cyklodiskuzi:D nebo nejlíp kolopokec…
a na zadech vozit velbloudy a vodovaky a stát se cyklisty co opravdu vedou kolo jak jim přikazuje na rovině nesmyslně umístěná značka:D
Tak to fakt nemá cenu, prodám kolo a někam uteču… Ale kam?:(
nikam neutíkej, bajka neprodávej;) to by byla škoda;) nechat si tím zkazit den;)
To je účel toho Valentýna jednoho proradnýho…
Btw(mimochodem) naše nicky(přezdívky) nám taky někdo importoval (dovezl) :D
jak komu :) mě ho vymysleli proradní kamarádi :)
Aaa typickej Čech :D
Napodobne. Nenavidim Izera … :-)
A jak jsme se narodili? Importem spermie kamsi… . Co vesmír, Zeměkoule? Taky, :o].
Nene mě importoval čáp.. Teďka děti vozí asi PPLko :o))
To sme si koupili. Takze deti vozi DHL. Panbuh s nama a zly pryc … :-)
Z Ameriky :DDDDD
Americký děti jsou nejlepší. Hned po sirkách, to jsi nevěděla? :o)
Kurňa…sirky nesirky :o))) USA děti…
americky deti: img483.imageshack.us/img483/6829/weia5kw2kl.jpg
Ty český se je snaží předběhnout… Aspoň to tak vypadá…
tady je neco podobnyho: www.novinky.cz/…dopsem-.html :o)
To je Béla Lugosi s Borisem Karloffem zamlada,ne?
a mawericky prejmenujem na divoky bejky…?
cyklodiskuze se rozjede. Teda doufám :-o
Nemyslím si… Moc importovanejch:D
*jen
To ti vadí, jo ? A co valentinská sleva v ENGRAMBIKES ? Ta myslim nikomu nevadí ;-)
Valentyn se neslavi, stejne jako Vanoce, Velikonoce a dalsi svatky se proziva.
Co se z toho techto svatku stalo bych sem nepletl. Je kazdeho vec jak s touto prilezitosti nalozi.
Aneb každá svátek je vhodný na to, aby biker dostal nějaký vytoužený komponent :o))
rozumna a uvedomela slova moudreho muze
kdyz uz to chces mermomoci prozivat, tak jako uvedomela soudr… eee obcanka by si mela vedet, ze svatky se slavi zasadne praci..
Ano, ja svatek Valentyna oslavim praci, neboj
Pracujem jak draci – vylepení na b-f, :-).
ja teda i celkem pracuju;) to chce si najit tkaovou praci u ketere stihas vic veci najednou;)
JJ, takovou práci zrovna dělám. Taky záleží na natočení monitoru. Jak ty? :o]
na tom jak schopná jsou obsluhy¡čerpaček a jak stabilní a fungující jsou systémy;) :D
Okrádáš zaměstnavatele a si ostuda společnosti. HAMBA ti !!! :-)
Konečně na mě něco máte, :o)). Stydím se, kaju se, he.
hned si objednavam workstation na destu.. at to stiham..
Ja ho oslavim na zkousce z dynamiky plynu:(
skalni romantik :-) p.s. hodne stesi…
To je jasny ne: večeře u McDonalds a pak nějakej romatickej sračkofilm v multiplexu. K tomu co největší červený srdce s nápisem i love you a růžovýho plyšáka kterej bude mít na bříšku napsáno Happy valentine. to bych blil…
presne :-D muhehe
Už se nemůžeš dočkat večera, co?
To bude zase v álejích nablito…
Blil? Ja budu slavit v hospode, s chlapama dame par piv, proberem zensky, pak nejakyho toho panaka…a az pak budu mozna blejt :-))…
Tak tos asi neviděl SAW 2, jinak bys uznal, že to je klasický „happy valentine movie“ ;-)
Mila medunko. U nas Valentyna neslavime. Ani jeden ho neuznavame. davame si darecky jentak, pro radost. Ale je pravda ze vcera jsem muzskyho obdarovala nadhernym rolakem s rucne malovanym bike motivem, coz mu udelalo velikou radost. A k veceri? dneska nic vyrazneho, ale jelikoz mame 22.2. vyroci, tak chodime na romantickou veceri na nase vyroci a Habibuv svatek zaroven :)
:o}
Vsechno nej k vyroci.. jen tak dale at se dopracujete ke zlate svatbe… To zase bude Petra co .. to zas bude neco
No, to bude hruza. Celej zivot zadnyho neznam a poslednich 4–5 let je to jeden petr za druhym… se ugratuluju (a jeste malej synovecek ma narozeniny, treti, takze me jeste k tomu zruinuje nakupem Brudry :) ))
Ech, a dekujuuu … tobe samozrejme totez i jen k tomu Valentynu. … A odpoved na to co ma zenska dat chlapoi.. zkus cerny krajkovy kalhotky dat do obalky a tu mu strcit do batuzku/tasky/svacinoveho pytliku do prace :) …ale jestli je to biker, tak bude lepsi novej retez s cervenou masli a ty kalhotky k tomu nebudou ani moc potreba :D
;-) ty kalhotky by mi asi neprosly ;-( BTW – mame vyroci 23. ale takove to, co se neslavi ;-(
tomu nerozumim… jaky se neslavi? VSECHNO SE SLAVI!
2 mesice ;-) ale psss ja slavim kazdy den… kazdy den je duvod k nejaky radosti ;-)
SPRAAAAAVNEEEEE!!!!! … dva mesice, dyk to je kulaty! tak jakypak copak, oslavovat se musi!
Holky, já vás miluju, :-)).
tady se to nejak rozjelo
a pak prej chcíplá diskuze :D
No bajková diskuze chcípá. Todle je diskuze typu lide.cz Poslední dobrá bajková diskuze byla „znáte něco horšího než suntour ?“ :-)
Neprovokuj. Suntour mi leží pod stolem, čistý, vyladěný, jen nasadit. Ale nějak pevní vidla nemá konkurenci… .
no ja mam kolem sebe uz par let nespocet Petru taky. Uz vzdy rikam: A pro zmenu se jmenuje Petr. Jinak slavit se musi.
Tak to ste dost dobrý. U nás jelikož si ani já ani moje milá inženýrka výročí nepamatujem, tak sme se pro jistotu dali dohromady 1.1.2000 což je dycky ňáká ta oslava. No a jak dlouho sme spolu poznáme podle posledního čísla letopočtu :-) BTW: spíš by byl zajímavej thread "máte s kym slavit valentýna
Aha, poznavam Cimrmana. Kez bych to udelal taky tak!
No 1.1. zrovna moc náladu na seznamování nemívam, to bych rád neznal ani sebe:-)
souhlas
Co to jeee? Nic podobneho neslavim, davam darky kdy chci, ozeru se kdyz chci. Nadelam vse jako tupa ovce na povel. Nemam rad nucenou zabavu a svatky.
presne tak treba dnes sem se vzbudil o treti v kresle a nastole prazdna lahev (dve) alias apravny duvod se vzdy najde
my jdem na parbu…ja dam s chlapama rumovou smršť a nase pritulky nas budou pomlouvat,smat se nasim nekoordinovanym pohybum a pak nam nadavat,ze nas musi tahnout domu,a ze si Valentyna predstavovaly uplne jinak…jsem proste romantik
nejlepsi vanetin byl loni asi na nej nezapomenu sli sme s kamosem na pivko ze si dame jedno dve a pockame na pritelkyne ovsem nejak seto zvrtlo s jednoho az dvou se stalo 9 kousku s meziprestavkou v cinskem bistru na nudle prolozene pivem znacky Jezek ktery nebyl prilis vhodny na predesle rezane kozle nasledovala opetovna navsteva restaurace a pripitek Puskinem Black Sun plus nasledne dalsich 13 ti kol puskynu v 22:00 sme zavolali spolubydlicimu at pro nas dojde ze nejsme schopni provozu. Mezitim sme se omluvili pritlekynim ze nam nejak dnes neni dobre myslim ze jim bylo vse naprosto jasne. Jeste dlouho sme to zehlil kytek nato padlou spousta. Jeste ze letos neni s kym slavit.
Valentýn je divnej.Kdyby mi někdo dal plyšovýho medvěda, tak zešílím. Teda cokoliv plyšovýho. Brrr.To je peklo.Reklamní kampaně na tohle mě míjej. Ale ještě sem nečetla dnešní noviny. Vsaďte se, že MF DNES i Lidovky se tim budou zabejvat.
ja na plysovejch blbostech ujizdim… jen v praci na monitoru mam ted 2 a dalsiho na kalendari ;-) Kupodivu nase hlavni deniky nemaji dnes zadnou Valentynskou prilohu ;-)
Jano tobe se snad nelibi nase smecka hrochu ??? tedy…
Ale karbonovej medvěd by nebyl špatnej, ne ?
Ja jsem si nadelil opici a vsem se snazim namluvit ze je plysova…
to je kůůůl :)
Tak to je husty uz jenom pri precteni prvnich slov mi prejel mraz po zadech, hold jsem romantik.
mne to nejde otevrit ;o(
ahoj
ani mi o tom zajtrajsom dni nehovor.. neznasam ho,..stale som len sama, uz mi to ide hore krkom
inak sa mam nic moc. asi na mna ide chripka, to preto lebo som povedala, ze davno mi nic nebolo.. je mi brutal, vsetko ma boli ale najviac pluca.. scvoknem
Tak toto mi poslala jedna znama ako odpoved na moje blahozelanie k Valentinovi. Holt, niektori ludia ho asi nemaju moc v laske :)
te mezi řádkama zve na rande :)
Tak teď sem málem spadnul z kola. Myslel sem totiž, že si po pádlistovi další skrytá holka a eště k tomu kurýr :-o I když my máme v práci máme taky jednu dost hustou frajerku (myslim výkonostně).
:))
Proč nedat občas svojí holce/ženě nějakou květinu, sám jí občas dám i jen tak. Co mi ale vadí samotná propagace svátku valentýn a to, že najednou musí všichni chlapi něco shánět, protožer by je baby mezi sebou pomluvili apod. Připadá mi to trochu jako nucení do něčeho. Když je to kdykoliv během roku, tak je to spontálnější a udělá to větší radost.
A chování obchodníků je fakt hrozn. Když polozvadlé růže , co mají z holandských burz asi 1Kč za kus, nabízí za 80Kč/1 ks tak to je fakt sprostý. Kdyby byly za tu cenu alespoň čerstvé nebo nějaké lepší. Jsou to všechno darebáci. Hádejte, kdo tu propagaci vlastně platí.Proč o tom v televizi tak melou.
hochu, KYTKY, to je byznys jako hovado. Párkrát sem byl v těch jejich velkoskladech.
jako obvykle neslavim. nemam duvod. manzelce kupuji kytky i pri jinych prilezitostech ;-) slavim 1. maj. pokazde se snazim manzelku polibit pod rozkvetlym stromem :-)
tady jsou všichni tak romantičtí a kupují svým drahým polovičkám kytky i během roku… že já na takového nikdy nenarazila :-/
muzem narazit spolu kdyz chces.......
za prvé bych být tebou místo „když chceš“ napsala „jestli chceš“ a za druhé nech mě :)
Nevzdávej to! Použij silnější zbraně, máš na to Lanci......
taky je docela zajimavy, ze vsichni tyhle svatky nenavidej, ignorujou a buhvi co jeste, ale pritom maj obchodnici rok od roku vetsi zisky :-)
uplne stejny pripad jako kdyz vsichni tvrdi, ze se nedivaji na tv nova
uplne stejny pripad jako kdyz vsichni tvrdi, ze se nedivaji na tv nova
Mam vas rad!
Ja vas mam taky moc rad. mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/play.asp?episode=valentine
to mi pripomina flash Krecek v mikrovlnce :o) Mate ho nekdo nekde? Dobrej darek pro Medunku ;o)
Dik ;o) to je presne von.
jsem rekla, ze ve 14:00 zacnu neco delat, tak zatim, jdu neco delat
jeste k tomu patri tohle :-)
mas recht ;o)
ale ja uz tu nejsem :o)))
Grrrr… tohle bych svym milackum nikdy neudelala!!!!
jeste aby to. Nebo to muzes vyzkouset, ale v MT, kde neni v manualu, ze do MT nesmis davat ziva zviratka a pak na vyrobci vysoudis miliony ;o) to za objetovani jednoho krecka preci stoji
No nestoji, proste jsou to moji cumacci ruzovy, miliony jsou malo – ikdyz jejich porizovaci hodnota je 50,– kc ale tech citu…
to by bylo neco pro naseho kocoura :-)
taky se nam jednou tyhle potvory premnozily… ale kocour si neztezoval ;o)
My jsme něco takovýho dávali Amálce. Teda našemu hadovi. Nestěžovala si:))
Milujeme Vam a pomahame Vas. www.vesmirna-drubez.cz
neslavime, teda loni a letos jsem si dovolila poslat prani.
deli nas oba moc velka dalka,ale myslenkama jsme spolu:-) jinak to oslavim v Obi nebo nejakym podobnym hausu vyberem dlazdicek do koupelny :-(
Máte nějaké plány na dnešní den? – Ja ne Jak budete slavit? – nevim Kam půjdete na večeři? – nevim Jakou kytku pořídíte přítelkyni? česrtvou , hezkou, vonicí Slavíte vůbec Valentýn? – ne Co vůbec má dát ženská chlapovi k Valentýnu? Nevim
Tak ja uz som dooslavovala. Ale nie Valentina, ale sefino ma narodky (to si tiez ti jeho rodicovia vybrali den!) a pac mi staci hoooooodne maaaalinko, tak su po becherovke, fernete a kusku torty namleta a radsej ukoncujem pracovny proces a valim domov. Cus bus autobus :-)
jo a este sampus :-) ten bol dobryyyy :-) papa
plany pro dnesek zadny, slavit nebudu, vecerim doma, pritelkyni nemam÷( a valentyn nejak neslavim (je to jak na povel a jakejkoliv darecek je tak nejak cekanej). A zenska chlapovi ma dat sebe v nejakym peknym baleni÷)))
Tak tenhle svatek neslavim, neni ceskej a tak nevim proc bych ho mel slavit
btw: kdy vudec bude?;
17týho listopadu
aha, ale to uz se pere s dalsima 2 ceskejma svatkama;) presunem to na vcera;o)
Koupil jsem manželce paštiku a čajovku.
Jéé, kur.a,kámoš pořádá v hospodě bojkot zavlečených svátků,tzv. patriot day a já si na to vzpomněl teď,když čtu tohle vlákno,sakra,teď už to nemá cenu.
pozde ale prece.. Happy Valentajn!!
ty romantiku :-)
Pán je tak trochu umělec :o)
Jsem včera na nádraží viděla 2 rozverné cestující pani, jak nutily nádražákům k Valentýnu mandarinky. Chudák pan průvodčí málem přišel o ruku, páč dveře se zrovna zavíraly, když vztahoval po tom dárku ruku. Ale jinač se mi to líbilo a přišlo mi to milý.
Musím se pochlubit, dostal jsem k Valentajnovi sadu zelených čajů, wow. Tak si budu tak půl roku vegetit nad šálkem čaje :o)
no vidis, ja dostala pulku chleba a flashku kozla 11-tky… za coz tedy moc dekuju, ale kdyby se bylo slo na toceny, byla by vetsi radost
To ja dostala svoji presnou plysovou kopii – Chrapajici mys
no copy, no steal
btw nebyls nahodou kolem 3.2. na dolni morave lyzovat?
Nejspíš nebyl já. Okolo Paprsku, na běžkách, to ano, což je daleko od Dolní Moravy, minulou sobotu na Kralickém Sněžníku.
1.hlavni je bejt s tim koho mate radi 2.cim mensi restaurace tim lepsi,vetsi klid,soukromi,… slavim tento ITALSKY svatek,s amerikou to nema moc spolecnyho,mozna ho jen pripomeli,obchodnici se chytaj vseho,na ty to nesvalujte.
co ti muze dat zenska? cokoli,co ti udela radost nebo pripomene jak te ma rada,to staci,ne?
To je svátek všech zamilovaných, to se mě na NA ŠTĚSTÍ netýká…
Tenhle importovanej pseudosvatek programove bojkotuju.
trochu to oživíme :) vím že je to americký svátek, ale přijde mi hezké potulit se s mladou trochu víc, než obvykle, a dát si nějakou drobnost pro radost :) tohle jsem jí letos vyrobil já, stálo to pár kaček a radost z toho měla obrovskou, a o to přece jde, dělat si navzájem radost :)
jsem nějak zapomněl na ty fotky :D
dobrý nápad
Asi takto :)
I Ty Brute?
Já koupil manželce silniční tretry. Byla nadšená :))
Oslavil jsem ho montáži Kind Shock Lev 150 . Nej valentýn co jsem měl :D
Já dneska oslavil valentýna tak, že jsem se stavil u nové přítelky u ní v kavárně a po zavíračce jí obtáh na baru. Oboustranná spokojenost, doporučuju.
Adresa?
Doufám, že to byla moderní prosklená kavárna a srabácky jste nezhasli světla.
Romantika s Macakovou :-D
A jeste romanticke foto.
V té podlouhlé krabičce od lepení přepravuješ hulení nebo jsi stíhal ještě i zalepit plášť? :)
Tam jsou kondomy znacky Primeros :-D
Neslavíme. Kdyby mi přítelkyně nenapsala první, že takovou komerční ptákovinu slavit nechce a že si můžeme radost udělat kdykoliv a nehleděte na ostatní, tak bych ji možná něco malého koupil, takhle jsem jen radostně souhlasil a strávil dnešní den prací.
slavíme valentýn :-)
Další legendární videa:
a nutellka na konec:
MAGOR :D
mmt, co je divnýho na tom sežrat celou nutelu? Kdyby to byla ta 5kg co prodávaj v makru, tak neřeknu, ale takhle?
Lepší je 5Kg hamburger nebo 1kg graineru :) Nejlepší na tom je, že byl anorektik – vážil 54kg :D
Taky mi to nepřijde nic extra, takovou nutellu mám běžně na 2 dny (čti: dvě posezení :D )
Tenhle týpek je hustý, ale doporučuji si projet jeho kanál a poslechnout si jeho příběh, neměl to jednoduché chlapec.
Dobré je i video, kde vysvětluje, jak se fotí fotky „před“ a „po“ do „dietologických“ časopísů. :)
Hlavně má slušné znalosti o jídle a stravování obecně, i když to tak vůbec nevypadá. :D
Divadlo bylo fajne :) Hra o prostitutkach, ministru financi a urednickovi z bernaku nemohla zklamat :D
Celý den jsem se válel: to byl ten správný Válentýn.
příští rok si udělej Varlentýn ;-)
my byli včera na místním bazéně, který byl uvnitř osvětlený jen svíčkami.. výhled ven na zasněžené ulice, něco pro Romana Tyčku :)
no ti co slaví i ti co neslaví, jedno mají společné – ***** na Valentýna :P
tak i kdyz to teda neslavime, poslal jsem manzelce domu z prace mailem takovou malou kreativu… jeste to necetla, ale treba ji to o to vic prekvapi pozdeji, ze? A proc jsem to poslal? Clovek u zenskejch nikdy nevi, tak jen tak pro sichr…
Nechci ti to kazit, ale myslím, že jsi to prošvihl.
vcera ve 14:42 jsem to posilal, neboj:) ale pro jistotu si snad vyzadam i kopii logu od admina, mohlo by se to nekdy hodit:)
Máš to posichrované, smekám!
kdo to posle dneska, ze zapomnel a s BF logem bude king… :D
:)
Ukládám pro příští rok :D.
ale pred dvema, tremi lety, mozna vic(rok nevim, proste to vychazelo na weekend)) jsme byli s brachou a tchanem na valentyna v aquadomu v soeldenu… no musim rict, ze valentynske degustacni menu ve valentynske atmosfere plne okvetnich listku ruzi, svicek atd, restaurace i lazne plne zamilovanych parecku… no ty byl mazec…:))) fakt jsme tam byli jak parta buziku. tech tam teda taky nebylo malo…
ted si rikam, ze jeste klika, ze to tam bukovala moje draha polovicka, ktera se tam s nima zna, nebot by to bylo jasne fooopa, tri chlapi na pokoji, kazdy s jinym jmenem(*bracha je nevlastni)…
:-))))
Já to oslavil osmi pivama a sledováním fotbalu.
2hodk squshe s kamosem a pokecem u pifka pote:)
Valentýna neslavíme. Mně by to bylo šumák, ale přítelkyně ho vyloženě slavit nechce, americkej svátek. Stejně tak zuříme, když je před Vánocemi všude Santa…
My to sice taky neslavime ,bohuzel mame prave toho 14 vyroci, na druhou stranu na to diky tomu nezapomenu.
bohuzel mame prave toho 14 vyroci
:D:D:D:D
Amerikanskie svátky neslavím… Takže staropramen (aka starápromiň)… ;-))