Prosím poraďte, jaké má kdo zkušenosti s různými „Antifog“ spreji na brýle. To co se prodává v optice mi vydrží tak max. hodinu a pak jedu raději bez brýlí....... Mám na mysli optické vložky do sportovních brýlí. Díky :-)
Prosím poraďte, jaké má kdo zkušenosti s různými „Antifog“ spreji na brýle. To co se prodává v optice mi vydrží tak max. hodinu a pak jedu raději bez brýlí....... Mám na mysli optické vložky do sportovních brýlí. Díky :-)
namoč si jemnej hadr do jaru a nech ho uschnout a pak to tim vylešti ;)
Potvrzuji, drive jsem pouzival obycejne mydlo, ale jar na houbicce je lepsi
co zkusit anti-fog pro potapece do brejly. Pro tu cast potapecu co do nich neplyve.
V tomto případě je plyvnutí daleko lepší řešení.Sice neni zrovna „košér“ ,ale daleko účinnější,než anti-fog..
ja teda nepouzivam zadnej antifog a kdyz se pohybuji (>0km/h) tak se nic nemlzi. v ostatnich pripadech delam ten trik s jarem. obcas to jen poleju okenou a necham odparit. ma to taky jisty ucinek. fyzika se moc ukecat nenecha :(
Nosim brýle už od mala a můžu ti zasvěceně říct, že všechny tyhle prostředky stojej za prd. Kdysi jsem se pokoušel o nezamlžování brýlí při lyžování, ale radši jsem si pořídil čóčy
ja myslim ze je to podle typu bryly.sem kdesi cetl ze kazdy typ bryly ma jiny skla takze na to funguje to a na to to.ja teda kdyz slapu tak se mi nemlzi ale jak zastavim tak to pul minuty nic nevidim :o))))
jo uprimne to s tema sklama si myslim ze je blbost.sklo je lesteny takze by to melo byt stejny.no nevim posudte samy…
rikas pul minuty?tak to jsi stastnej clovek.me moje relaxy nutej fakt k heroickejm vykonum,musis vyvynout fakt slusnou rychlost abyse ve vlhcim pocasi nemlzily:-). ale uz to nebudu tolerovat,naposledy jsem je mel na nose minutu a pak sly do batohu,tak v nich teda fakt nevidim ucel:-/
Mne funguje CLARINka určená proti orosovaniu skiel áut. Keď sa aplikuje podľa návodu, funguje 100 perc.
Jen počkej, Zající!