• shurty

Prosím poraďte, jaké má kdo zkušenosti s různými „Antifog“ spreji na brýle. To co se prodává v optice mi vydrží tak max. hodinu a pak jedu raději bez brýlí....... Mám na mysli optické vložky do sportovních brýlí. Díky :-)

0 0
    • bajkr  

namoč si jemnej hadr do jaru a nech ho uschnout a pak to tim vylešti ;)

0 0
    • gaston  

co zkusit anti-fog pro potapece do brejly. Pro tu cast potapecu co do nich neplyve.

0 0
      • Sparky  

V tomto případě je plyvnutí daleko lepší řešení.Sice neni zrovna „košér“ ,ale daleko účinnější,než anti-fog..

0 0
    • chupas  

ja teda nepouzivam zadnej antifog a kdyz se pohybuji (>0km/h) tak se nic nemlzi. v ostatnich pripadech delam ten trik s jarem. obcas to jen poleju okenou a necham odparit. ma to taky jisty ucinek. fyzika se moc ukecat nenecha :(

0 0
      • poiko  

Nosim brýle už od mala a můžu ti zasvěceně říct, že všechny tyhle prostředky stojej za prd. Kdysi jsem se pokoušel o nezamlžování brýlí při lyžování, ale radši jsem si pořídil čóčy

0 0
    • lOlA  

ja myslim ze je to podle typu bryly.sem kdesi cetl ze kazdy typ bryly ma jiny skla takze na to funguje to a na to to.ja teda kdyz slapu tak se mi nemlzi ale jak zastavim tak to pul minuty nic nevidim :o))))

0 0
      • lOlA  

jo uprimne to s tema sklama si myslim ze je blbost.sklo je lesteny takze by to melo byt stejny.no nevim posudte samy…

0 0
      • enjoy  

rikas pul minuty?tak to jsi stastnej clovek.me moje relaxy nutej fakt k heroickejm vykonum,musis vyvynout fakt slusnou rychlost abyse ve vlhcim pocasi nemlzily:-). ale uz to nebudu tolerovat,naposledy jsem je mel na nose minutu a pak sly do batohu,tak v nich teda fakt nevidim ucel:-/

0 0
    • Forx  

Mne funguje CLARINka určená proti orosovaniu skiel áut. Keď sa aplikuje podľa návodu, funguje 100 perc.

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.