Je dobra ji fakt fandim!!!
Je dobra ji fakt fandim!!!
potvoro :-)
nádhera, ještě se klepu a brečím
jake to bylo? ja to jen sledoval na netu! jaky byl ten konec?
Kdybych mel pulsmetr tak mi prasne displey z toho zaveru.
ten konec byl nejlepší, jeli tři a na posledních 200 metrech vypadlo to že bude třetí ale pak je předjela. dotáhla to vůlí, chtěla to víc než ostatní…
strasne jsem ji to pral, ale to asi vsichni tady, zrejme posledni olymp. zavod, takze se rozloucila na vrcholu! Doufam, ze to nekde vecer shlednu
koukni nato, fakt paráda, ale jako naživo to už nikdy nebude…
to mas pravdu neni nic horsiho nez sport ze zaznamu, uz se tesim na hokej
Koukali jsme tu po netu onlajn a davam ti za pravdu, bylo to super!
Bylo to super! A komentatori byli nameko.. :-)
vsak ja taky a jeste malem s infarktem :)
Proste sme ji tam vsichni dotlacili ocima! :-)
s infarktem? tak to bys byl ale natvrdo ne? :-)
jo jo jo je proste nelepsi – takovejhle zaver olympijsky ucasti se jen tak nekomu nepovede – grrratulace
slavíííme!:D
tak to je velká hra, po viróze…super!!!!.české zpravodajské agentury mlčí, hamba:(
Až mi sľza ukapla :o))
za to se nestyd:)
V cesky vyprave na OH asi nebyl nikdo, kdo by si zlato zaslouzil vic. Smekam pred ni.
no jak jsem psal, malem mi puklo srdce, doufam ze jsem se pripravil na podvecer :-)
jinak jsem mi strasne moc libilo: reakce „komentatoru“, dojeti nadseni, rozdejchavani…
Jůůů:-D a já to nevidel:(
Jupíííííí… Víc chtěla a to rozhodlo…
a co stoho chleba levnejsi nebude
to si rikam taky vzdycky, ale zrovna v jejim pripade to beru jaksi jinak, je fakt dobra mamina:)
kupuj rohliky :-)
kurna rohlik bych si dla ale mistni nemecke rohliky sou tak hnusny a Brezel se neda zrat
zkus to zapijet tuplakem :-)
po 3.-4. mu ty rohliky mozna zachutnaj;)
mistni pivo se pit neda resim to darkovym balenim budvaru 6*0,33l za 4,3E
kup si tlumic a neprud!;)
ja ti dam tlumic jak s tlumicem bez tlumice o je umeni
Tak jej moc gratulujem :-) kukali sme na to s kolegami pri menicku v restike, na poslednom kopci a naslednej rovinke vsetci prestali jest a napato upierali zraky na TV. V cielovej rovinke vsetci stravnici tlacili Katku „jed, uz jen kousek“, „no taaaaak“, „jo jo jo“, „vona to fakt da“ a pod. :-) a vona to fakt dala! Je svetova. Krasne sme jej tam zatliekali a dopapali, co ostalo na tanieri. :-)
Famozní SUPER jinak to nelze popsat , ty nervy během závodu . Tep překročil reálnou hranici a teď už jen oslava … nase Katka … Druhej nejslavnější olympionik !!!
Jak to, ze ted ho ma Kaca a kdyz hrajou hokejisti, tak vyhravame „MY“?;-)
protoze hokejisti maj pindiky a kaca kacu:)
kvalitne
aby ses nepridal;)
Jsem rada, ze mam tak uzasne kolegy, kteri si dali zakusek a doukoukali v restauraci Katcin beh az do konce. A ze to byla super akce/atmosfera ;-)
takze dnes uz kolegy neuvidis
obcas jsem rada, ze je po „vyhrach“ nemusim videt ;-) BTW – Pivo jsem mela ja, oni ujeli na vetrnikovi
oooo vetrnik co to je to neznam
neco moc moc moc moc dobreho. A ja odolala ;-(
mi to nevzalo foto ;-(
jo to má rada aj moja…blééé…já radši věnečky ale ty zese nemusí ona :-)
TYHLE MILUJUU
aha salmonela
ocekavcal sme neco ve stylu mychaneho napoje jako napr namornicky svarak = rum vino a svarit
Šmigunka až osmá …
ma ho! ja som to vedel!
Pindíka? Tak proto.. :-)
neviem ci ma pindika, ale gule ma urcite :-D
Kačka je bohyně…
koukal jsem na to live a bylo to na infarkt…takovej finish co předvedla je psycho
mel bys radeji pracovat :D
však jsem pracoval :-)))…koukal jsem na to na 4řech tv najednou a v práci :-)
ok tak je to zpravne :D ted vypadas jak obchodnik s televizemi :D
co dodat. jsem fakt rád, že jsem to viděl v přímým přenosu. málokomu z českých sportovců to přeju jako jí! 200 metrů před cílem jsem si řikal, že bronz je hezkej a tím neskutečným finišem mi vyrazila dech, to bylo neskutečný, jsem z toho úplně unešenej :-)))
tak si to poustim dokola a furt me mrazi v zadech :-)
Katka je běžková bohyně :-) Má můj největší obdiv. Já jsem to slyšel jen v rádiu, ale podle hlasu komentátora bylo poznat, že je to fakt nervák !
Hec, my mame zlato a slovaci ne-e:)))
he, he, he… este nie su vysledky z dopingovej :)
Ted si zahravas – v CR je „Kacka“ svata a dopujou jenom vsechny ty, ktery ji nekdy predjedou;-)
Zatim to tak vzdycky bylo- medaile na dobirku;o)
Jo, jo, to byla paráda. Měl jsem to pěkně naživo. Když nikomu jinýmu tak jí to přeju. Je fakt dobrá.
Co dobra … je NEJLEPSI :-) Zaslouzila si zlatou…
No ja sem byl zrovna na vleku, kdyz mi volala mati, ze Cesi maji zlato, a Polaci bronz… Sem nejak furt nechapal o cem toci, az pak mi to doslo… Dneska sem se na to podival z dennim odstupem, a komentatori byli drsni. Neco jak Brazilci pri komentovani fotbalu… :oD
tak uvidime jak dnes pri poslednim zavode, jestli se vejde do nadpisu nebo ne, po polovine zavodu je prvni
tak jo ma zlato i kdyz do cile ji chybi minimalne kilometr,ale je to hezke louceni
To je BOHYNĚ !!!! Prostě nemá konkurenci !!!! Gratuluji Káťo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jooooooooooooooooooooooo .. je to tam !!!!!!!!!!!!!!
Jo super.Jen škoda,že se MS jezdí v zemích,kde mají problém sehnat nějaké pořadatele,natož diváky.Přenos co se týká režie,bylo něco katastrofálního.
režie byla naprosto příšerná, Neumannku skoro nezabírali. hlavně tedy gratuluju Katce, dobrá práce:-)
Nevidel jsem to , ale tez se pridavam ke gratulaci ja to sledoval jen na netu…
Jo, určitě si to tu přečte;-)
Nejde o to,že třeba neukazovali Katku jak bychom si přáli,ale celé to bylo zmatené.
nejen jak bychom si prali, ale neukazovali ji vubec na startu a na 1 nebo 2 mezicasech:-/
takze to, ze jsem to sledoval on-line na netu bylomozna lepsi:) o nic jsem neprisel
az tak spatny to zas nebylo:-)
Sumavsti Tetrevi Hlusci taktez posilaji gratulaci – Katko uz jak jsme te videli pri tom treningu bylo nam vse jasne:-)
ještě se jim bude stýskat.měli by se za tu kampaň omluvit :)
dá se na to ještě někde na netu mrknout?