Nejspis se to spravne jmenuje jinak, ale je to takovy to modry lepidlo. Pouzivate to? Ja mam napsany v manualu, ze se to musi, ale me se nechce. :)
Nejspis se to spravne jmenuje jinak, ale je to takovy to modry lepidlo. Pouzivate to? Ja mam napsany v manualu, ze se to musi, ale me se nechce. :)
U zadní stavby pokud tam je matice tak by měla být samosvorná, ten druhý šroub u rám troj. by se měl zalepit. Ale dá se jezdit i bez toho…
Nevim proc by na zadni stavbe mela byt matice s plastem a na ramovem trojuhleniku ne. Ja je mam teda na obou koncich. A umim si klidne predstavit, ze neni ani na jednom.
Matice tam neni, na obou stranach je takovej dlouhej sroub, nebo jak bych to nazval, ve kterym je zavit a do toho se z druhy strany, zasroubuje normalni sroub s imbusem. A jelikoz tam jsou dve polohy na uchyceni, tak se mi to nechce pokazdy lepit.
Tak to sorry za dezinformaci. Když jsem viděl tvůj bike tak jsem měl pocit, že tam matice byla :o/ Já jsem se na to vyprdnul žádný lock, ale raději ho tam dej :o))
U Cannonu to nedrzi samo? :o
Urcite, ja si to chtel jenom overit.
Tak si to over.
Zrovna jdu na to, jestli se teda vyhrabu pred setmenim a jelikoz ten sajrajt stejne nemam tak mi ani nic jinyho nezbejva.
Mel bych takovej figl, jestli chces. Sice je to tu tisickrat v historii, ale… ja pouzivam proti povolujicim se zavitum nit. Vetsinou je k dostani snaz nez Locktite ;)
Do historie sem nakouk, ale hledat nit me nenapadlo. :) Tak dik, ja to teda zkusim.
jakym stehem to zasivas? rucne nebo na stroji? co mas za jehlu?
Normalne na klicku, aby to slo jeste povolit.
…a barva nite musi ladit s ramem, jinak to nefunguje
Nepouzivat silonovy – ty klouzou!