Mam uplne drzej dotaz,nevite nekdo kdo dela komponenty HOPE v CR,nemyslim brzdy… mam na mysli treba predstavce,upinaky apod. Proste sperky…
Pripadne Tune.
Dekuji mockrat za link a pripadne za cenik:)))
Mam uplne drzej dotaz,nevite nekdo kdo dela komponenty HOPE v CR,nemyslim brzdy… mam na mysli treba predstavce,upinaky apod. Proste sperky…
Pripadne Tune.
Dekuji mockrat za link a pripadne za cenik:)))
Taky porad dokola… Tune dela Bicy.cz a Hope napr. phenix.cz
bicy.cz neni ofiko dovozce tune
ani pred ctyrma rokama? :-)
já myslím že nikdy nebyl ale třeba se pletu (to že je někdo prodává neznamená že je dovozce)
ofiko zastoupení nikdy, takový poloofiko prodejce, ale řešíte 4 roky starý dotaz
Lol to sem ***** kdo to zase vytáh ? jinak davide ty seš někde na dovče ?
ne, ale trochu nestíhám a sem pořád mimo kancl + IPhone na reklamaci tak nejsem na ICQ
:-)
ahá tak to je ta horší varianta ;o]
proto jsem zminoval ty ctyri roky :-)
už mi to taky docvaklo :O)
panovee, kouknete na datum:)
yarroline.cz
Nebo je treba seženeš v Probike v Průhonicích.Pokud chces něco objednat,tak dej klíďo vědět.
probike sou nenažranci
to HOPE se snad nedá sehnat,nebo špatně hledám..yarroline vůbec nenačítám a na phoenixu mají jen rychloupínáky ocel nebo titan.. přitom hodně z vás tu má natuněné biky s Hope okrasami.. kde to sháníte???
Pebe prosimtě,ale to není klasicky eshop,že…já tam trochu tápu,žádný vyhledávač nebo tak něco.. to jim musím napsat,když něco chci?
no v čr ho na webu nekoupíš..prostě zvedni telefon a zavolej tam.
to hanz: díky
519337711 nebo 603484464. Yarroline – zboží ti v pohodě poštou pošlou.Skladem mají dost věcí. Ale levnější a rychlejší varianta jak sehnat Hope je tady: www.chainreactioncycles.com/Brands.aspx?…
to zalezi z kteryho konce to vezmes…zase poradeji, muzes si to osahat nez to koupis a maji super servis…
jako pokud to chce levne at to koupi z anglie.....
No – HOPE pro ČR zastupuje jistej pan Jurášek a podle všech zkušeností je to ***** – nestará se o dobré jméno téhle značky v ČR ani náhodou – takže sem měl to štěstí – že jsem si HOPE náby sehnal ze zahraničí a v době kdy pan Jurášek tvrdil,že MONO III se ještě nevyrábějí sem je měl zapletený a 14 dní na nich jezdil – teprve po cca 1 měsíci tušil,že něco takovýho už je a pro změnu mě šokoval „cenou“ – přesně dvojnásobnou,než sem platil já .....
bohuzel tohle je casty pripad ve vodach ceskeho bikoveho obchodu… To se clovek nestaci divit,jak takovy svetoznamy znacky,maj takovy JELITA zastoupeni u nas…:(( Bohuzel uz jsem si to parkrat taky overil v praxi:(
mam jeden cerny predstavec navic, jinak vse z e-bay.
Nevíte kde by se daly v Praze sehnat olivky k Hope brzdě Tech X2? Nechce se mi jenom takovouhle prkotinu nechat posílat z yarroline. Dík
zkus tady. Ja od nich na jaře kupoval M4 a spokojenost. Pan ochotnej a jednani bez problemu.
Jinak olivy maji i v Bike-livu v praze.
na co je potřebuješ? oliva je dělená a dá se použít několikrát.
chainreactioncycles.com ;)
diky:) ale datum!:)