Když někde letím letadlem a kolo chci vzít s sebou...........jak moc musím kolo rozebrat, jak uskladnit a jaká je pravděpodobnost, že se s ním ještě na druhém letišti setkám? Za odpovědi děkuji:-)
Když někde letím letadlem a kolo chci vzít s sebou...........jak moc musím kolo rozebrat, jak uskladnit a jaká je pravděpodobnost, že se s ním ještě na druhém letišti setkám? Za odpovědi děkuji:-)
zeptej se serze :-)
me odpovedel: www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… www.bike-forum.cz/…3/forum.html#…
kdyz uz vim ze nekdo letel s bikem tak prejdeme do dalsi faze: kontaktovat dotycneho (email, icq)
ejnoy it! a enjoy taky :-)
ps:vyhodit neznamena vyhodit pred barakem do kontejneru
jak to tak ctu..,to se leti nekam bolivie mistni spolecnosti?nebo je to fakt takhle kruty??ze bych zacal delat na letisti,bych se beztrestne vyradil jako kamos co delal v tescu,ty tam tema tesco kolama hazeli do dalky.
Z vlastni zkusenosti mohu potvrdit, ze je :( Vzhledem k cene letenek je to zarazejici.
Ale daleko vic nez v letadle jsem trnul kdyz mi nakladali kolo do greyhoundu – bych to ho negra co to tam cpal fakt zabil:-) – hlavne ze jsem mu rikal at se k tomu chova slusne
ten pocit bezmoci a zmaru, kdyz sedis v letadle u okynka a divas se jak hazou s tema zavazadlama je vskutku opojny…
Zašel bych se zeptat do Programcycle www.programcycle.com/ půjčují kufry na přepravu kol.
mam s prevozama kola v kufru dobry zkusenosti, i s chartrama (eASYJET, sMART), STACI KUFR TREBA NECHAT NA ÉRPORTU PREBALIT TAKOVOU TOU PRUHLEDNOU FOLII A SES KRYTEJ, KDYZ PORUSEJ OBAL, JE TO NA JEJICH ZODPOVEDNOST
Zdar všem, nedávno se tady někde probíralo chození pěšky s minimem věci. Byl u toho zmiňovaný nějaký chlápek a měl i stránky. Taky někde byly české stránky s ruznýma návodama na vařič z plechovky, tipy na spacáky a tak. Nevíte někdo jak se ten chlápek jmenoval a ty stránky? Dík.
už to mám! Andrew Skurka a www.nalehko.cz