Nazdar lidi, schodou okolnosti se na mě teď obrátili dva kamarádi se stejným dotazem – chtějí koupit nové MTB s cenou do 15 tis. Oba jsou vysocí něco kolem 185, žádná těžká váha. Nejsou to žádní závodnící, prostě se občas projednou, ale když jedou tak spíš svižneji než totálně turisticky, žádný brutální technické pasáže ani jeden z nich nejezdí, takž bych jim poradil něco ve stylu klasického XC. Díval jsem se na kola v téhle cenové relaci, ale ******* je, že prakticky ve 100% je tam Sountour. Víte o nějakém bajku, který bě měl alespoň Axela, nebo něco od RS. Případně klidně můžete opravit moje mínění o těhdle vidlicích, pokud si myslítě že ST není až zase taková hrůza a že mezi ním a třeba tím Axelem neb J2 takový rozdíl není – nejezdil jsem ani jedno, vycházím z toho co se píše tady.
Mě se poměrně hodně zamlouvá letošní serie od Superiroru konkrétně tehnel model je moc hezkej, až teda na tu vidlu: cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=4961
Jeden z nic bydlí v Práglu, takže kdyby někdo z vás věděl o něčem hodně dobrém ve výprodeji tak bych to ocenil.
PS: hledal, moc tady toho není a navíc kdybych chtěl vědět, který kolo bylo nejlepší loni tak se naptám, ale jeden z nich půjde určitě do kola r.06 :o))