Ahoj,zajimaly by me vase zkusenosti s temahle klikama. Hmotnost?Tuhost?Kolik vydrzej prevodniky atd. Libej se mi ty v ISIS provedeni…
Jo a v historii jsem hledal,to jenom tak pro stouraly:))
Ahoj,zajimaly by me vase zkusenosti s temahle klikama. Hmotnost?Tuhost?Kolik vydrzej prevodniky atd. Libej se mi ty v ISIS provedeni…
Jo a v historii jsem hledal,to jenom tak pro stouraly:))
A jaký myslíš? Maj dva typy, co vim, ty drahý by mohli něco vydržet, ty levný ( levnější) neobráběný jsou hrozný máslo, na pily tu každej jen nadává, někomu nevydrží ani první stovku kilometrů.
No ja jenom vim ze delaj na 4hran a na ISIS ne? Delaj jeste nejaky jiny? Myslim teda MTB kliky.
Ja je jezdil kdyz byli ve vyvoji – sezonu. Mel sem to na 4hran. Hmotnost nepamatuju, vazili sme je, nekde to mozna mam. Na tuhost XTRek to nema, ale ve spojeni s isis to bude dobry. Placky sice mekky, ale nebyl problem je vratit do puvodniho stavu, pokud si to nekde tuknul (zlomenej zub na XTRku me mrzel vic – pokud ohnes zub tak to nenarovnas, ale zlomis) A co se ojizdeni tyce – sezonu vydrzely v pohode – zavody, treninky.. A na zaver – moc se mi libi design a navic je to ceskej vyrobek!
No ale hezci nez XTRka…nejsou totiz tak obycejny – XTRka ma uz kazdej…)
Nekde na netu jsem je nasel snad kolem 6 koliku,hm a to je jeste bez osy,takze cca litr az dva za osu.Hmm,tak na to asi kaslu,no uvidim. To uz muzu mit treba Deusy…Ty stojej tusim 8 a jsou i s osou… Ale je pravda ze Gebhardt je ceskej vyrobek a navic delaj i modry:)
Prave ze jsem slysel ze vsichni nadavaj na prevodniky ze jsou hrozne mekky,co se tyka razeni tak prej dobry…
Zvažoval jsem je, ale nevěděl jsem v té době o nich nic, převodníky jedině originální z důvodu posunutí děr na unašeči (aby si lidi koupili zas ty jejich). Taky by mě zajímalo co dělá upevnění unašeče šroubama po čase. A ISISu bych se vyhnul, nemám s ním dobré zkušenosti. Výhodou je možnost objednání kteréhokoliv dílu (po ohnutí levé kliky Truvativ Stylo 180mm jsem zvažoval koupi jen levé kliky Gebhardt, ale za 2000kč to je docela luxus a navíc nemohli pochopit proč chci jen levou kliku :o))
Dekuji vsem za prispevky,nakonec jsem se rozhodl ze do nich asi nejspis nepujdu… Bohuzel malokdo muze asi s jistotou rict ze za ty penize ty kliky stojej:((