Co říkáte těmhle zapleteným kolům, šli byste do nich? Bral bych je spíše k vůli designu :-))) www.bikestar.cz/inc/imglib.php?…
Co říkáte těmhle zapleteným kolům, šli byste do nich? Bral bych je spíše k vůli designu :-))) www.bikestar.cz/inc/imglib.php?…
Uprimne receno, za ty prachy takova vaha, nic moc.
Povedlo se ti ty kola někde sehnat?? Na Bikestaru už nejsou. Snažil jsem se hledat jinde,ale bez uspěchu :o(
Bohužel nepovedlo… tak teď čekám na Crossmaxy XL nebo aspoň Endura, ale jak na potforu oboje taky nejsou :-((
neocekavej nijakou extra tuhost, ale jinak myslim, ze to neni horsi nez obyc. kola.. jejich rafky (XERO) vypadaj kvalitne a bytelne… draty DT, tam neni co zkazit…
design jezdi!! ;))
To jsem chtěl slyšet :-))))
designove se mi taky fakt moc libi ;)
Vypadají moc hezky, tyhle párové výplety se mi moc líbí, navíc to jsou diskové kola, takže když nebudou tolik odolný tak to tolik nevadí, protoeže mírné rozcentrování nebude problém. Náboje na průmyslech, kvalitní dráty, váhu bych neřešil, za tu cenu je taková standartní, ani lehký, ani přehnaně těžký. Prostě líbí, a design prostě jezdí :o)))) Když zkoikneš konkurenci, tak nenajdeš zas tak moc lepších variant – ale mohly stát o tis míň to zase joooo :o)
k vydrzi: mam model XSD-3 (2004?), to je na kotouce i v-cka, najezdino cca 8kkm, na predni jeste nebylo sahnuto, zadni bylo jednou na dotazeni vypletu + vycisteni naby (jeste konusy)…
jinak zadnej problem…
No to je vono to chci opravdu slyšet!! Nejsem žádný drtič:-) Dík.
Chci to na tohle www.trinnity.cz/…25z.gifm.gif a od tebe mi tohle hodnocení ideálně sedí :-))
na pozdejsi reklamace nebude bran zretel.. ;)))
tak jeste doplnim, ze porad mam pocit, ze je to jednorazovka… ono rafku a nab na 28 (u me jenom 24) der moc nebude, takze v pripade problemu je to de facto neopravitelny… a taky nevim, jak je na tom formula s orechama, kdyby nahodou neco.. tuk tuk tuk
Za ty peníze to jako jednorázovku beru:-)) jde o design… při dvou dětech nedám 2cítku za Crossmaxy :-)
ja mam ty samy .. a mam z nich pocit ze jsou „liny“, ze moc nejedou .. a rozcentrovat se daji taky celkem dobre .. a ono asi zalezi co jezdis ..
jaaaaaj, krasavec.. co budes delat s tema kolama co sou na tom seriove?
Prodám, nebo nechám do zásoby:-P