• HOnza

Předem se omlouvám za totálně začátečnický dotaz, ale fakt si už nevím rady – Sháním zapletené kolo pro diskové brzdy pro krosové kolo, ale zatím jsem našel jen Mavic Speedcity a Xero Marco Disc XT-2. Vyhledávám blbě, nebo je opravdu výběr těchto kol pro krosová kola tak omezený? Pro MTB a silničky je jich všude plno, ale kromě výše uvedených jsem nenašel nic jiného, navíc ani jedno z nich mi nějak nevyhovuje. Díky moc za každou radu. HOnza

0 0
    • biker007  

tak pred rokem sem v kramu videl Treka a ten mel Bontragery (nebo Rolfy, uz fakt nevim).

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • Daf  

Bud si jistej ze vyber bude dost omezeny. Vem si kolik krosu jezdi s kotoucema. Ja jsem jeste na vlastni oci nevidel ani jeden. Proto bych si byt tebou kola nechal zaplest podle svych pozadavky.

0 0
      • HOnza  

To je fakt, krosu s kotoucema zatim moc neni, i kdyz letos uz je to lepsi. Co se tyce kol a vlastniho zapleteni – myslel jsem, jestli neexistuje neco „menedratoveho“, podobneho jako napr. Shimano WHR-540 (tedy tim myslim pouze po vzhledove strance) pro krosove kolo.

0 0
    • Clodman  

Určitě delá Bonranger. dáva se to na Treky a Gary Fishery.Koukal sem na ro i na jejich stránkách a vypadaj docela solidně

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.