Máte prosím někdo zkušenost z těmito ráfky na Enduro /FR?? Jsou za docela dobré prachy…se mi zdá. Dík za info (i za recenzi jiných ráfků DT Swiss) na mtbr.com je teda moc nechválí, že jsou mněké…
Máte prosím někdo zkušenost z těmito ráfky na Enduro /FR?? Jsou za docela dobré prachy…se mi zdá. Dík za info (i za recenzi jiných ráfků DT Swiss) na mtbr.com je teda moc nechválí, že jsou mněké…
Vozil jsem ho cast minuly sezony na XC vzadu…teda tady se tomu rika all mountain, enduro ci tak nejak…proste takovy pohodovy jezdeni krajinou na hranici :)…vozil jsem to s 2,5" Kendama a rozcentrovat se mi ho nepodarilo…jenom jednou jsem ho bouchnul…akorat to jsem v takovym sjezdiku prorazil na dopadu skociku obe pneumatiky a vzadu to slo do hrany jeste hur nez vepredu, takze sutr sel primo do rafku…
Takze resume – na XC a enduro super rafek…lehky FR taky prezije, ale na tezky FR a DH bych ho nedaval…na to ten rafek neni ani urceny…navic je i pomerne uzky… :)
Na letosni sezonu jsem obul na obe kola DT EX 5.1 – sice nepusobi tak skvelym dojmem, ale tech 120g usetrenych se hodi a pevnost se zda byt hodne podobna…
Ze by byly za dobre prachy…to se mi nezda ani za nakupku…ale mozna mame jiny predstavy :o)
no budu si zaplejtat na bika druhý kola na enduro (nebo jestli chcete all mountain apod.) a taky uvažuju přesně o tom DT Swissu FR 6.1D nebo Rigida ZAC 2000 Disc. Ani jeden ráfek neznám a cenovej rozdíl je podstatnej, ale nestydim se vrazit hrachy někam, kde to bude znát. Tak jestli někdo můžete říct něco k jednomu nebo druhýmu modelu, rád se něco dozvim!!
Toto jsou absolutne neporovnatelny rafky…tendle ZAC od Rigidy teda ke vsemu neni vubec nic moc…je to celkem shit – mekej, tezkej…
A na enduro bych ty FR 6.1D nebral…jsou na to tezky…na enduro si vem EX 5.1D…mam je a maximalni spokojenost (za dobry penize nic neresim… :) )
koukal jsem, že ty DT jsou teda masivnější, ale jsou rozhodně subtilnější než ty moje doubletracky, co jeden váží 850g :) mrknu teda na ty ex5.1 teda
ještě někdo by mi doporučil nebo odsouhlasil DT Swiss EX 5.1D? :))
no a co klasiku mavic 321,sice neni nejlehčí(tušim 570g),ale vydrží hodně a je i vcelku širokej
nie su na to co ich chces urcene skor DT 5.1?
Osobne jsem je mel v lonskem roce a musim rict, ze pokud by mely slouzit na tvrdsi zachazeni, tak urcite NE. Mel jsem je na DH kole a po cca. 10 jizdach se prohnuly steny na cca. 6 mistech dovnitr a jejich likvidace nabrala neuveritelnou rychlost. Skoncilo to stavem, kdy rafky byly absolutne do ctverce. Tu mekost mohu jen potvrdit.
NJN…jenze vony to nejsou DH rafky… :)
Vony nejsou, ale relativne dost lidi je na DH vozi. Ja bych si je tam teda nedal, ale ja jsem divnej.
ja jsem koupil nakonec Sunrims Singletrack na slovensku za nějakych 700 Kč. Spokojenost za slušné prachy…
o těch jsem taky malinko přemejšlel, ale pár lidí jsem o nich slyšel nehezky vyprávět…
Take mam singl ale pudu do S type nebo MXT ten singl sem rachnul hned prvni den : (
no řachnout první den ráfek není zas takový umění… já to ale nechci na skotačení, na to mám doubletracky
Zdravim chcu se optat narvu na ty DT6.1 x-kinga 2.4? diky
proč bys nenarval?
No ja se radeji zeptam bo 2,4 big betty tam sly hodne tezce. A nemam s tim kingem zkusenost