Jakej je nejvhodnejsi Iontak ciste pro cyklistiku? tzn dlouhodoba vyjizdka 3hodky apod.. a to od Nutrendu? Maj tam 4 a nevim, kterej si mam vzit. DIK
Jakej je nejvhodnejsi Iontak ciste pro cyklistiku? tzn dlouhodoba vyjizdka 3hodky apod.. a to od Nutrendu? Maj tam 4 a nevim, kterej si mam vzit. DIK
Od Nutrendu žádnej :)
Rege-unisport nebo Rege Drink, ale asi spis unisport.
taky mam unisport …grepovou prichut a je v poho
Muzu se zeptat, proc prave UniSport? V cem je sila prave v tomhle? :D
V poměru l/cena. Litrový balení mi vydrží skoro celou sezonu. Ale nečekej žádný zázraky.
no, léta používám prověřený „G30“ od Kávovin /takový ty modrý sáčky/, dělají i 340 g dózu za 85 Kč na cca 10 l a v pohodě.
Tak G30 užívam taky, ale zdá se mi, že začali dělat jinou chuť (pořád citron) ale chutná to nějak uměle. Asi přestoupim jinam :-( Vyhovuje mi, že to neni žádnej sladkej tlamolep…
Dlouho(snad 4roky) jsem pil REG-GE Unisport prevazne prichut PinkGrep. Loni jsem ale nakoupil nejak vyhodne par Izostaru a k tumu asi 3 pichly G-30 a tak to ted stridam.
Co já vím, tak se hodně rychle přepije a pak je to hnus, ale zpočátku dobrý placebo :-)
Co já vím, tak se hodně rychle přepije a pak je to hnus 100% souhlas
Regge-Unisport, moje oblíbený jsou pink grep, bílý grep,černý rybíz, pomeranč. Dobrý je ty příchutě střídat, pak se to nepřepije. Skoro nepostradatelný, když se jede tak dva týdny v horku nebo v horách. Piju to i na běžkách.
Iontaky do me nejak nelezou (je mi z nich na bliti), takze piju vodu a colu.
presne tak, i kdyz hooodne zredeny se obcas da zvladnout
Mě ty Nutrendy příjdou jaksi bez chuti, mě třeba chutná Isostar nebo Enervit…ale u těch už to celkem leze do peněz…