• cmelak

Ahoj, řeším další dilema. Šaltr X.O se středním anebo dlouhým ramínkem? A když už jsme u toho, klasiku anebo BlackBox? Dík za rady…))

0 0
    • mechanik  

Volím střední ramínko (menší namáhání, větší vzdálenost od země a když správně řadíš je dlouhé zbytečné) Carbon mám rád,ale asi bych dal přednost klasice… sám se ještě rozhoduju :-)))

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • náčelník  

Střední ramínko pro 11–32 z., dlouhé pro 11–34 z. BlackBox má snad jen střední ramínko (?) Zkušenosti nemám.

0 0
      • cmelak  

BlackBox má střední a krátké ramínko. Mám z něho trochu strach, ale pokud mi doteď vydrželo grilonové ramínko na šaltru 9.0, snad by neměl být problém…

0 0
    • BB  

vozim X.0 se středním remínkem a kazetu 11–34, bez problémů, můžu doporučit.

0 0
    • lubos  

Stredni. Dlouhe je opruz.

0 0
    • náčelník  

Když jsme u X.O, dá se v ČR sehnat toto otočné řazení na osmičku? Žitný ho nedováží.

0 0
      • TinkTink  

Neda…ja sam mam objednany Triggery ze Slovenska a to jenom X.7…stejne tak se tam daj sehnat gripy x.7…ale je to jenom sedmicka :-/

0 0
        • Radek Broz  

Kde a za kolik? Dal by se sehnat samotnej pravej?

0 0
          • TinkTink  

obchod.bikeshop­.sk ;)

Bud rad za celek…postovny cca 200SK…porad je to levnejsi nez v CR :o)

0 0
            • Radek Broz  

Celek nechci – levy packy uz mam v supliku 3;-) SH se taky da koupit samostatne.

0 0
            • Radek Broz  

Navic koukam, ze neni Trigger na 8 kompatibilni se SH a menit zaroven i prehazovacku se mi nechce. Resp. chce, ale penizky nejsou;-)

0 0
              • TinkTink  

No tento trigger neni, ale jsou triggery, ktery i kompatibilni jsou ;)

0 0
                • Radek Broz  

Jsou, ale nikdo je neprodava:o(

0 0
                  • TinkTink  

Hledej…si to vem klidne z nemecka…mas to tam blizko, ne? :)…ale na to bych se stejne vykaslal…kdyz sram, tak komplet ;)

0 0
                    • Radek Broz  

To, ze je to blizko, mi nepomuze – postovny mdo CR je stejne vysoky. U hranic o zadnym shopu nevim. Ja bych taky chtel komplet a pryc se SH, ale menim ted vic veci, tak nejak nezbejvaj finance.

0 0
    • moratii  

Buzny jezdi dlouhe, takze si kup dlouhej…

0 0
    • tutite  

No, příští rok má být X-9 téměř stejná, jako letošní X-O, takže já si určitě počkám. Délka ramínka – asi střední a pokud možno, tak hliníkové, to se zohnout zpátky.

0 0
      • TinkTink  

Co se tyka ohybani nazpet, tak snad jedine ocel…hlinikovy kdyz se ohne zpet i po nahrati uz tak pevny stejne nebude…leda na dojeti (jo na dojeti je to fajn vlastnost :) )…

0 0
        • moratii  

hm…))) Z Tebe mluvi zkusenost…)))

0 0
        • vrazdit  

u moji x7 v pohode…ohnute asi o 15 stupnu do vypletu, neslo radit tri nejvetsi pastorky, ale jinak to normalne radilo i ohnute! a v pohode to slo narovnat a jezdil sem na tom skoro cely rok a mam ji tam doted…ta pevnost asi bude mensi, ale jinak OK

0 0
          • TinkTink  

Nema X.7 tyto dily z oceli? :)…jenom se ptam…podivam se vecer doma :)

0 0
      • BB  

akorát nemá možnost nastavování páček do různé vzdálenisti od sebe, alespoň podle fotky jsme nenašel imbus, kterým to uvolňuji

0 0
    • Pekáček  

Co se týče šaltru, je to zranitelná věc, proto nevím zda si toliko připlácet. Mám druhou X7 (první skončila v drátech) a spokojenost, velice dobrá je 5.0 2003 (používám čtvrtý rok, přežila kladky 9SL co jsem na ní dal). Teď jsem kupoval rukojeti X.0 a letošní nemaj imitaci karbonu (aspoň to není tolik křiklavý).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.