Ahoj, řeším další dilema. Šaltr X.O se středním anebo dlouhým ramínkem? A když už jsme u toho, klasiku anebo BlackBox? Dík za rady…))
Ahoj, řeším další dilema. Šaltr X.O se středním anebo dlouhým ramínkem? A když už jsme u toho, klasiku anebo BlackBox? Dík za rady…))
Volím střední ramínko (menší namáhání, větší vzdálenost od země a když správně řadíš je dlouhé zbytečné) Carbon mám rád,ale asi bych dal přednost klasice… sám se ještě rozhoduju :-)))
Střední ramínko pro 11–32 z., dlouhé pro 11–34 z. BlackBox má snad jen střední ramínko (?) Zkušenosti nemám.
BlackBox má střední a krátké ramínko. Mám z něho trochu strach, ale pokud mi doteď vydrželo grilonové ramínko na šaltru 9.0, snad by neměl být problém…
vozim X.0 se středním remínkem a kazetu 11–34, bez problémů, můžu doporučit.
Stredni. Dlouhe je opruz.
Když jsme u X.O, dá se v ČR sehnat toto otočné řazení na osmičku? Žitný ho nedováží.
Neda…ja sam mam objednany Triggery ze Slovenska a to jenom X.7…stejne tak se tam daj sehnat gripy x.7…ale je to jenom sedmicka :-/
Kde a za kolik? Dal by se sehnat samotnej pravej?
Bud rad za celek…postovny cca 200SK…porad je to levnejsi nez v CR :o)
Celek nechci – levy packy uz mam v supliku 3;-) SH se taky da koupit samostatne.
Tak je prodej :)))
Kdo asi chce samotny STX RC levy packy?
No hledej…ja ne, ale kupce najit muzes…ja vim ze to jde :)
Navic koukam, ze neni Trigger na 8 kompatibilni se SH a menit zaroven i prehazovacku se mi nechce. Resp. chce, ale penizky nejsou;-)
No tento trigger neni, ale jsou triggery, ktery i kompatibilni jsou ;)
Jsou, ale nikdo je neprodava:o(
Hledej…si to vem klidne z nemecka…mas to tam blizko, ne? :)…ale na to bych se stejne vykaslal…kdyz sram, tak komplet ;)
To, ze je to blizko, mi nepomuze – postovny mdo CR je stejne vysoky. U hranic o zadnym shopu nevim. Ja bych taky chtel komplet a pryc se SH, ale menim ted vic veci, tak nejak nezbejvaj finance.
Buzny jezdi dlouhe, takze si kup dlouhej…
ajajaj.
Čím delší, tím lepší, :o)
he, he, he, :-))
Kundo, nezáviď… :o))
No, příští rok má být X-9 téměř stejná, jako letošní X-O, takže já si určitě počkám. Délka ramínka – asi střední a pokud možno, tak hliníkové, to se zohnout zpátky.
Co se tyka ohybani nazpet, tak snad jedine ocel…hlinikovy kdyz se ohne zpet i po nahrati uz tak pevny stejne nebude…leda na dojeti (jo na dojeti je to fajn vlastnost :) )…
hm…))) Z Tebe mluvi zkusenost…)))
Hehem :o).. O:)
u moji x7 v pohode…ohnute asi o 15 stupnu do vypletu, neslo radit tri nejvetsi pastorky, ale jinak to normalne radilo i ohnute! a v pohode to slo narovnat a jezdil sem na tom skoro cely rok a mam ji tam doted…ta pevnost asi bude mensi, ale jinak OK
Nema X.7 tyto dily z oceli? :)…jenom se ptam…podivam se vecer doma :)
akorát nemá možnost nastavování páček do různé vzdálenisti od sebe, alespoň podle fotky jsme nenašel imbus, kterým to uvolňuji
Co se týče šaltru, je to zranitelná věc, proto nevím zda si toliko připlácet. Mám druhou X7 (první skončila v drátech) a spokojenost, velice dobrá je 5.0 2003 (používám čtvrtý rok, přežila kladky 9SL co jsem na ní dal). Teď jsem kupoval rukojeti X.0 a letošní nemaj imitaci karbonu (aspoň to není tolik křiklavý).
PS: zásoba na horší časy ;o)
Hehehe…prej ze vsechno…hehehe :o)
Joker :)))
Dobře, vydrží FŠECHNO :o)
Ja mu říkal, že všechno e e, :-).
To je on, odolává nástrahám provozu na zimáku a to je co říct :o) PS: vytuněný imbus – ze šaltru 7.0 ;o)
Ukončení lanka, :-).
To delam tak vetsinou taky – drzi to lip.
gram(y) navic…;)
Ano! :-)) Nejlépe jen koncovku nebo zacvaknout za šroubem, není se kam třepit, :-).
A nebo ho tam vubec nedavat :-))
To je fakt moc, :-).