Myslíte že je možné koupit v Brně nožní pumpu s manometrem?? Cena maximálně 300Kč???
Myslíte že je možné koupit v Brně nožní pumpu s manometrem?? Cena maximálně 300Kč???
těžko, podle mě nejlevnější použitelné má author. bez manometru 250 s manometrem 500. Měl jsem i nějakej krám z kauflandu, ale to se rozpadlo jako prd. Super je pumpa parktool, s tou to jde samo :)
A co kdybych koupil manometr zvlášť?? Ten by stál asi kolik?? Ale asi bych ho nesehnal v obchodě s kolama.
zvlášť a levně těžko. ale dřív dávali takovej minimanometr umělohmotnej k duším, myslím schwalbe, nebo contíky, fakt nevím. mělo by to jít měřit i pumpou na vidle, a možná i manometrem na auta, ale nevím jakej tam je rozsah. Takovej ten klasickej z DDR měl doma snad každej fotr :)
manometr na kola u auta je bohuzel na mensi tlaky…
Zrovínka dnes mi ségra koupila jednu v Plusu. Stála 249,– a vypadá luxusně a bytelně a že by mohla i fungovat. www.plus.cz/…_313340.html
Zatím jsem jí nezkoušel – do Camelu se mi nevešla:-)
a odpovídá tlak na manometru reálu co je v duši? (přibližně) jestli jo taky bych o tom i uvažoval. Problém supermarketovek je právě ta nepřesnost manometru
To zjistím až mi bude ve středu dovezena. Doteď jsem používal hypernováckou (cca 180Kč) a tam byl manometr jen pro okrasu.
právě o tom mluvím, mě ta z kaufíku ukazovala ale zase se hrozně rychle zničila
ten mano metr nebo jak se tomu nadava je tlakomer??? Tu jsem si v plusu taky koupila a mano… nefunguje a po 3. pouziti se zomu zlomil ten zobacek, co se dava na ventilek; Pumpu pujdu reklamovat, jen co se vratim do CR
Tak to jsi mě moc potěšil, zrovna dneska jsem ji koupil u Šírera za 490,– a liší se akorát nápisem BBB. :-((
:-)))))) ;-)
nožní pumpa do 300!!!! www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?…
Já si koupil nožní pumpu v OBI za 99,– Když šlapu, kýve se sice ze strany na stranu dost povážlivě, ale ujde
Fakt nevím, za ty peníze nějaká akce v obchodáku, občas jsou i funkční a dá se narazit na pohodový výrobek, ale je to o štěstí. Já jsem pořídil tuhle: eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=3082&kat=650&trideni=ID_KAT&pocet=10&PHPSESSID=5126a36548537b1bc75cf93fe75641dc vypadá přibližně takhle: www.bbbparts.com/…st_slvr2.jpg Je naprosto v pohodě, pokud je to na horáka tak pohoda, na silničku se taky dá, ale při vyších tlacích se začíná kroutit. Ale jinak obecně podobnou pumpu doporučuju všem, rozdíl oproti malé je obrovský, na moje pláště stačí něco kolem 20–25 stlačení a mám nafoukáno :o)
taky sem ted videl nejakou v letaku intersparu, za 150 tusim a prodavat by se mela od stredy (spolu s dalsima cyklo vecma)
nesetri na takovy veci,budes akorat nasranej.. jestli na to nemas nebo jenom z nepochopitelnyho duvodu setris,tak si radsi trenuj cit v palci,at to bezchybne odhadnes:-)
Hmmm…asi máš pravdu…vemu si tvou radu k srdci.
no to bys fakt mel. ale je to tvuj boj:-).
Tak dnes jsem ji koupil. Beto CMP-074S za 450Kč v BikeZonu. Doufám že bude sloužit dobře.
tu samou jsem pořídil za 450 CZk ve „svým“ oblíbeným krámě v Ol. už jsem s ní foukal svou silničku, paráda. 7 bar jsem měl během 10ti fouknutí…
Ted maj jednu ve Sparu za 299,– a vybada v celku funkcne. Ale radeji sem ji nekoupil
takhle vypada ta pumpa z Lidlu za 139,– kc jak jsem psal vyse spokojenost
lol petras co to davas za odkazy ?? za 249 www.kellys-bicycles.com/index.php?… za 159 www.kellys-bicycles.com/index.php?… za 99 www.kellys-bicycles.com/index.php?… za 69 www.kellys-bicycles.com/index.php?…
lol aha to vazne nefunguje :) tak na www.kellys-bicycles.com mas 4 pumpy do 300czk
Sice nevim co ti nefunguje, ale ani jedna z tech pum co jsi na ne dal odkaz neni nozni. Mimochodem ten Petrasuv odkaz byl vice k tematu. :)
muzu jen doporucit..uz ji mam rok z toho lidlu a je v poho…na bikezone maji stejnou,akorat stoji cc 450…
Nevíte, kde by se dal koupit manometr na nožní pumpu. Včera si zasekl na 20 psi a nelze s tím nic udělat. Přitom je to pumpa za 600 kč.