Jak se prinutit vyjet? Na starem kole!:(

47 nepřečtených
  • Lance

Zdravim total off topic,ale neva. Absolutne se neumim prinutit vyjet a zacit se hybat, me to fakt stve a nejvic to, ze nemam jeste to kolo, verim, ze ho mit, tak se motivace zvedne, ale na starym se mi absolutne nechce. Jeste pred par rokama jsem se fakt tesil na vyjizdku, ale ted mi to je uplne jedno, akorat nabiram na vaze:(((((!!!! A jeste je pro me zima, mam rad pouze kratky rukav:)

0 0
    • jecnak  

Tomu se rika lenost, panacku.

0 0
      • Lance  

no prave, ale jak ji prekonat!!!! cim starsi tim to je horsi

0 0
        • kovar  

kup si fulla

0 0
          • Lance  

nejhorsi je, ze i ja, ktery bych za nic nechtel fulla, se uz sem tam na nejaky podiva, no ale diky tomu, ze do toho fulla bych nechtel vrazit tolik co drtiva vetsina tady, tak asi zustanu u toho HT, jinak se mi libi celkem i cenove ten Lapierre za necelych tricet,ale ten by jste zrejme nedoporucili, takze nic

0 0
        • jecnak  

Co ja vim co te vyhecuje vyrazit. Nekomu staci dobrej pocit z toho ze sedi na kole, nekdo si naplanoval ujet nejaky zavod a vyrazi proste proto, ze „musi“.

0 0
    • VencaV1  

No muzu rict, ze jsem na tom byl podobne, uz jsem si spis jenom hledal vymluvy proc nevyjet. Novy kolo jsem si koupil hlavne abych zacal zase jezdit a vyslo to, uz zase jezdim i v tech srackach co jsou ted venku. :)

0 0
    • fousek  

To mas blby, ja kdyz se rozhodnu ze se pudu project tak se tesim jak malej kluk a je uplne jedno jestly pojedu na novym nebo na starym kole, jsou tak rozdilny ze s kazdym se tesim na neco jinyho.Zkus zmenit styl, jezdeni, jestly jezdis dlouhy trasy tak ject kratkou a slozitejsi teren, nebo naopak

0 0
      • Jenda  

si myslim ze Lance by se pak taky tesil ale rozhodnout se to on ne:-)

0 0
    • fousac  

koukam ze nejsem jedinej.. ;)))

0 0
    • RomanH  

Ted s tim nemam problem. Horsi je to v parnem lete. Jakmile ale prekonam tu nerozhodnost, oblecu se a sednu na kolo, je to pryc a uz si jenom uzivam.

0 0
    • FrontMan  

Měl jsem podobný problém. Zkus zařadit nějaký jiný sport a pozvolna přejít na bika. Mě to tak zafungovalo. Začal jsem plavat a běhat a trochu rozhýbavat tělo po zimě. Teď už se na kolo zase těším.

0 0
    • Jenda  

no kdyz se ti nechce bikovat zacni malovat:-)

0 0
    • bajkr  

zkus kosmodisk ja už ho používám řadu let a na vyjíždky se moc těším :-P

0 0
    • náčelník  

Pro mě je největší problém se oblíknout.

0 0
      • cabbage  

jj.

0 0
      • Peslezedirou  

Jo jo a pak je taky občas pro mě problém se i svlíknout, nerad to říkám, ale jsem prase co po švihu klidně v cyklo hadrech večeří a vydržím v nich docela dlouho.........

0 0
        • Darkson  

přesně. nejhorší je se vždycky připravit a hlavně se z kola odstrojit; nejdřív napít, najíst a odpočinout, až pak umejt:-)

0 0
          • Peslezedirou  

Tak to jsem rád, že to někdo provozuje taky. Už jsem si myslel, že jsem divný. Něco dobrého k pití a nějaký dlabanec a pak teprve hygiena. Zima je už vopruz, ze začátku se člověk těší až bude moc jezdit ve sněhu, ale pak to začne pěkně s***!

0 0
            • jecnak  

Pockej v lete. Uz vidim thready „Strasny vedra“

0 0
              • Lance  

miluju vedra, ale brutalni

0 0
                • Jenda  

ja taky ale jak je vic nez 38 ve stinu zacinam lehce odpadat (nejstrasnejsi v cem jsem zatim jezdil bylo ve stinu 44:-)

0 0
                • vrazdit  

jooo…tak to ja taky…40 a vic je naprosta bomba a nejvic kdyz je naprosto stojaty tezky vzduch :))

0 0
              • Peslezedirou  

Člověk není nikdy spokojený, většinou až když to ztratí tak pak si to uvědomí.

0 0
    • Páník  

tak treba…na konci svihu vidina krasne orosene dvanactecky?:)

0 0
    • orca  

vezmu-li v souvislost někol založených dotazů na téma nákup kola , tak si myslím že ty jsi už pověsil kolo na pomyslnej hřebík , protože ty se nerozhoupeš a pokud možná ano tak přijde zase nová modelová řada a bude to opět to rozhodování na začátku . Tak nevím jak ti poradit … Ale jsem optimista jednou to přijde jenm aby nebylo pozdě a toko nešlo jen do vytrínky jako tichá vzpomínka na mládí :-)))))

0 0
      • Lance  

a jejej sem zapomnel dodat, ze orca by to nemel cist:))))

0 0
      • vili  

tak nevim, ale todle by spis sedelo na listra :-))))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.