Tak co, kolik kilaku jste ujeli?? Ja se radsi chlubit nebudu.. Prepadla me lenora… Jsem linej se na kolo podivat, natoz vyjet..
Tak co, kolik kilaku jste ujeli?? Ja se radsi chlubit nebudu.. Prepadla me lenora… Jsem linej se na kolo podivat, natoz vyjet..
747 + 30/40km novorocni vyjizdka. ze me chrt nikdy nebude.........)
zhruba 2
fakt? si rikal za na kole si nesedel uz 1/4roku:)
Asi tak 1400 na silnici a 60 na biku.
u nás se moc nedalo jezdit… takže jsem vyjel až dnes a tudíž mám pouho pouhých 20km:)
Něco kolem stovky a k tomu tak 30hodinek na spinningu.
Neco prez 2500km, ale ted jsem marod :( Jeste aspon tyden si nezajezdim a venku je jaro!
To sa sem nehodi, ale vela…
PS: Z toho asi 900 na silnici, ostatni nalitany na snehu. Uz je mi lip, tak se zas tesim na kolo :) Jeste asi tyden a zas do toho skocim.
Tahle otazka spolu s tucnou odpovedi Beedy, DDD a podobnejch je nejlepsi zaklad na jarni depku! :-))
to se ovsem netyka tech, co jezdi pro radost a poteseni a ne kvuli honeni kilometru :-)
:-D a kolik mas ty? chrte s depkou:)))
cca 680 na biku a 540 na valcich… takze o chrtovi nemuze byt rec! :-))
„na valcich.“ lepsi definici chrta neznam:-)
Asi 3100km skoro vsechno silnice.
dakomu sa zije, tu v KE sme cestaky ani nevytiahli zatial :( Ja mam na horskom, vacsinou po ceste asi 800km a som rad.
Neco pres 2000. Moc to nesleduju.
665 km – skoro všechno na sněhu, teď to (snad) půjde rychleji.
430 :-(
0 :-(
ja mam zatim 70hodin pouze na trenažeru…na kiláky nevim jaky je ten převodový koeficient :-)
deset koloček po garáži
doufám, že teď v sobotu to bude lepší:-)))
pridas dalsi 2 ? :P
Asi 2 stovky, které jsem stihl ještě v lednu pak už to nešlo, a navíc byly lyže. Na velikonoce to už možná ale zase půjde.
Jezdim teprve týden , takže jen 430 pohodovýho ježdění.
To si ze me delas prd*l…
malo… :/ cca 150km silnicka a nejakejch 1400km bike, hodne po snehu na Hrebenech…
ze se vubec opovazujes rikat tomu hrebeny, kdyz tam slo v zime jezdit na kole :))
aha, tam je velke H, tak promin
Hřebeny je ofiko nazev casti Brdů od Prahy po vojensky prostor Jince…
jezdit tam slo proto, ze ty lesy sou protkany spoustou asfaltek a ty byly z valny vetsiny prohrnovany a navic se tam imrvere motaly kvanta divnych tvoru s prkynkama na nohou a uslapavali cesticky a pesinky… upozornuju, ze to nebyl bezkari :) tihle provozovali sport „ukrutne pomalu se tady placam skoro na miste, obcas kousek odcupitam a neustale prekazim“ ;))
cca 450, takže nic moc – ale valná část byla ve sněhu …
Letos asi 100km na bike a jinak 9 000 km v aute. Na kole vetsinou na Destny v Orlickejch.Tedka 14 dni nic rozebral jsem kolo:-(
cca 900km pohody na biku. ted probehly hory, zaroven s nima 2000km v aute, asi tak 200 km pesky. posledni tyden taky nejake popobehnuti (na obed) – priprava na 1/2 maraton
Letos asi 1100km silnice/les na bahňáku. Teď jsem se těšil na teplo, že vytáhnu silničku jenže přišlo nachlazení a místo kilometrů hltám prášky.
S tim nachlazenim sem na tom podobne…:-( Uz tejden jedu na penicilinu 500!:-(
najet 500kilaku na penicilinu, to bych si netrouf..........
to till. První krok k dialýze..
skoro nic:-) az ten dedek tam nahore udela slusny pocasi tak zase zacnu:-)
Heleee, Eilaaaaaaa, neprovokuj o Tom nahoře, jo??? Jinak, už mám skoro 120, snaž se:) O co, že mě nedoženeš jednou vyjížďkou:)))
ehm skoro nic znamenalo tak 200:-D a jednou vyjizdkou te jeste predezenu:-)
Chiiii… No tak jooo, počasí mi nepřeje. Fakt teď nemám náladu rasit bika v bahně… Někdy jindy, ale teď je moje psychika na bodě mrazu.
zatim 300 na bezkach (videl bych to s prevodem na bike tak x3, to znamena asi 900 jarnich km) tenhle vikend to pulnu (v sobotu jeste bezky a v nedeli vytahnu poprvy kolo – snih se dostal pod pul metru ;o)
něco přes 1500, ale přes 50% térén (sníh) no mrknětě na kpo na anketu kolik kdo jezdí. PN dal jen za leden přes 4000 :)
to snad nee, nocni nedelal:-)
oprava, máš pravdu 2306km, ted jsem se na to mrknul. Nevim na co jsem zase myslel :( itak je to kláda jako kráva
1400km – 400silnice(v lednu)+1000trenager
ale mam vic nabehano a nabezkovanu :)
Do hospody a z5. cca 920km. Jak se zmatořim z nachlazení tak začnu jezdit do práce a neslezu z toho až do října. :))
850km – trenazer+mtb
Tak ja se priznam.. 200 :-((
Co kdybyste premluvili Admina, at vam chrtum prida nakou tabulku, do ktery si bude kazdy tyden co tyden psat kolik kilaku ste ujeli? Pak muzete udelat soutez, kdo ma vic:)
dobrej napad :))
vcera jsem zacal, takze zatim jenom 152 ale to je i s dvema vyjizdkama v lednu teda :)
Zvladl jsem zatim skoro 100 km.A jednu operaci ledvin k tomu..
tak ted cca 800 na silnici a 150 na biku. k tomu asi 150km na bezkach.. jen za posledni tejden co mam silnicku sem dal 410km.. pribejva to pekne:)
tak ja asi tak 3 pro někoho malo pro mě nejvíc v patek sem byl na kontrole a už sem odložil vozík tak sem po osmi měsících sedl na kolo sem fakt štastný…
jupíííí, už 20km:-)
250 v terénu a 25 hodin na spinningu , ted mám ale nějakou virozu a nešlapu , je to na prášky.23.4 jedu 50 Českého Ráje to bude nářez .
50h na valcich 40km na bikovi a asi 500 na silnici
50h… dobry!
Od ledna do zacatku dubna sem na nich jel skoro kazdej den hodinu, nebo vic.
Chyba do zacatku brezna, chce to umet po sobe cist.