• Kóča Popovič

Projel jsem poctivě (snad) historii podle hesel „golfky, 3/4 resp. tříčtvrťáky“ a rád bych ještě rozšířil spektrum názorů. Poraďte mi golfky s laclem a slušnou vložkou (žádné zateplení, žádný nowind). Kouknul jsem na Dexter, Axon, Sensor (bohužel jen bez laclu) a Kalas. U Kalase dají vložku dle výběru, ale zase mi připadají, že jsou dle obrázku nějaké „málopanelové“. Dexter jste tady nedávno trochu odsoudili, atd.. Poradíte mi někdo? Cena by měla být max. do 1500 Kč. Děkuju.

0 0
    • rb  

Kolega si dost chválil Adidas,ale ty asi nebudou do 1500…

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • scret  

Ja koupil loni NorthWawe a jsou super. Ale nebyly do 15set:(

0 0
    • rock  

Atex ? Okolo tisícovky, dva druhy vložek – a třeba by se s nimi dalo domluvit použití té nejlepší z jejich nabídky a pořád bys byl v limitu …

0 0
      • Peslezedirou  

Měl jsem Atex 3/4 a vůbec mi nepadly, hlavně vložka byla jako by z froté či co. No běs a hrůza, určitě připlatit za lepší vložku.

0 0
    • petryk  

Asi si naběhnu, ale budu kupovat Pellsy, mam dvoje kratky a jsem spokojeny, 3/4 stoji okolo 1200 myslim

0 0
    • pos3k  

biemme CEY,8 panel, vlozka i dobry material dop. moc 1290,–

0 0
    • Jogador  

Já mám 3/4 cykloschein, cena odpovídá střihu, jinak materiál kvalitní… A cena nízká…

0 0
      • jecnak  

Jj, jsou levne a material je kvalitni, vlozka take, ale pohodli se s vicenasobne drazsimi neda srovnat.

0 0
    • marapara  

Mi se líbíli Bieme Rap – tuším je prodává Axon. Jsou zateplené, kolena windstopper, dobrá vložka. Asi do nich pudu. Cena tuším 1590

0 0
    • Floydie  

urcite Biemme

0 0
    • Eila  

loni jsem kupovala adidasy, stali kolem 1400 v bike expertu na karlaku, pohoda.. jen se mi po dvou trech vyprani sloupali ty reflexy..

0 0
    • pacobull  

Asi mě ukamenujete, ale jezdím Authory a naprosto mě vyhovujou. Ale kamarád za skoro stejný peníze jezdí DeMarchi a ty samozřejmě vypadají mnohem líp, ale kvalitou materiálu je to podle toho jak dlouho nám ty hadry vydrží, naprosto srovnatelné. Ale každý má jinou postavu a podle toho je třeba vybírat.

0 0
    • orca  

a co tyhle ?? budeš originál nepředpokládám že bude těch co je budou máít také www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.