tak to je nářez, a dost těžkej www.novinky.cz/…-bicykl.html
tak to je nářez, a dost těžkej www.novinky.cz/…-bicykl.html
mě se nelíbí :( asi jsem divnej
divné a napohled nepraktické
Tak tohle jsem dneska jeste nevidel.
nejlepsi je komentar v diskuzi;o))
Vzpomeň jak vypadala kola pře 50lety a jak dneska , a jak auta po první válce a jak dneska , proč zatracovat a hanět něčí práci . je to určitě zajímavej pohled tisíce takovejch nápadů a vykristalizuje se něco nového pozitivního . nebo se snad chceš vrátit na počátek k dřevěnému kostitřasu ??
no reknu Ti, ze byt majitelem auta v dobrem stavu z pred 50 lety, tak me to tesi vic nez byt majitelem auta zcela noveho z roku 2006
takhle to nesmíš brát , vžij se do majitele fordky v 30-tých letech " jak si prohlíží obrázky aut z budoucnosti a kroutí nevěřícně hlavou…Nebo se jdi podívat do Brna na vilu Thungr… a je na seznamu Unesco a přtom pro mně je to obyčejná panelová hrůza ale ve 30 letech to bylo něco nového IN … Taky tam chodí jen cizinci čech odkojenej panelovýma sídlištěma ani okem nezavadí…
… myslis Tugendhat, ne? To ma od panelu vcelku daleko:-)
Chodil jsem kolem ní a je nevzhledná krchle no prostě úděs… a navíc se celá rozpadá opráskaná brizolit no děs.. a přesti je In ..
tak proc jezdit na kole vyrobenym v soucasnosti co vypada jak vyroveny pred 50 lety…
tady snad šlo pouze o dizajnérskou soutěž né a ne o sériově vyráběné kolo …
to sedlo a ta brasnicka je fakt z naky ukrajiny,ne?
Dost tezkej, to jo tech 12.8 je husty. Jestli to treba neni delany z recyklovanejch Merid… :-D
To je teda hnus, nevím co na tom hodnotili… vůbec se mi to nelíbí…
Mne se to libi, ale nejaky konstatovani o tom, zetakhle budou kola v budoucnosti vypadat…dyt je to svym zpusobem uplne normalni.
jj, máš pravdu. Taky si myslím, že se jaro blíží ;-)
příjde mi to jako favoritka s hezkým výpletem a blatníky…
Pá-dlista to celkem vystihl. Každopádně je to krásný kolo a KOGA jako taková je mi fakt sympaťik. Ten jejich handmade hliníkovej cross je skutečně nádhernej, ale je to drahá značka. Snobárna první třídy.