• Manas

Zdar,
    Chtel jsem se zeptat co vozite za bundu na kolo do tohohle rozsahu a pripadny setup pod ni. Chtel bych neco lehciho, nemusi byt nepromokava atd. Koukam jsem na slevy u VeloHanak a maj tam Axon Biker 1 za slusnou cenu, nejezdi ji nekdo? Ci pripadne co byste doporucili ? Cenovy strop cca. 2k, nehledam nic uzasnyho.

0 0
    • Meesha  

no, tak v tyhle teplote (teda spis kolem tech 10 stupnu) vozim vetsinou neco funkcniho (moira nebo doubleface) a na to zateplenej drez a pres to vestu. Nebo kdyz prsi tak takovou lehkou vodeodolnou a neprofukovou bundicku.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • Daf  

Do tech 12C se da jeste pouzit zimni bunda a pod ni jen lehke funkcni obleceni. Od tech 13C vys se clovek v jakekoliv bunde dost zapari. Nejlepsi je dat vic prodysnych vrstev a pres to lehkou vestu.

0 0
    • Tomcat_1  

Ja vozim Pertexku ze sekace, cca. 100Kc ;-)

0 0
    • Frankie  

Presne, vic lehcich vrstav je lepsi.

Od tak +3°c do 10°C vozim dlouhy a pres nej kratky moirovy triko mono a pres to sustovku od Craftu, ze ktery muzu odepnout rukavy, a nevim co je zima na telo. Mezi 10 a 20°C kratkou moiru, kratky dres, navleky a pripadne vesticku.

FV

0 0
      • Toams  

Jj, pod 10oC Crafta s rukavami, 10–15oC vesta Craft, nad 15oC staci dres a podnim etwas funkcne (teda ak neprsi:-)

0 0
    • Lance  

no zrovna Axon Biker mam ale ted nevim jestli 1 nebo 2, je nepromokava a je tam takova ta cerna sitovina, ale celkem dost se v tom clovek pari i kdyz mi to neva, protoze nesnasim zimu, ale ta bunda i kdyz je vzadu „odvetrana“ teda moc nedycha. Jinak pouzivam ji i v lete kdyz prsi

0 0
    • Krutor  

U Hanáka jsem byl v pátek, už maj zbytky. Škoda, dobrá cena, ale na můj vkus je ta bunda dole moc těsná. Je vidět že to šijou šikmoocí…

0 0
    • Manas  

Stejne jsem dneska podlehl reklame a koupil ve sleve sustku Hannah Zona T: www.hannah.cz/…etSection.do?… A sustky – pac nerad jezdim jen v elastakach :-) Lowe Alpine Fusion Pant (predchudce tehlech): www.lowealpine.com/…s/Detail.asp?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.