Ahoj ve spolek,potřeboval bych poradit, jak připevnit na horní trubce hadičku od hydry. Cinkalo to o rám, tak jsem to stáhl páskou. Viděl jsem na nějakým kole takovej přilepenej umělohmotnej držák. Dá se něco takovýho sehnat??
Ahoj ve spolek,potřeboval bych poradit, jak připevnit na horní trubce hadičku od hydry. Cinkalo to o rám, tak jsem to stáhl páskou. Viděl jsem na nějakým kole takovej přilepenej umělohmotnej držák. Dá se něco takovýho sehnat??
www.cykloprofi.cz/katalog.php?… napriklad.
Ja mam ty HK 10 a drzi to bezproblemu…
nechápu, co na tom je za 240 káčé
a ted si predstav,ze jsou takovy volove co si to koupi.treba ja.
To mas pravdu, ze jsi vul, pac na koloshopu to maji levnejsi :D www.koloshop.cz/index.php?…
no,stejne..,ja koupil takovy ty se sroubkem do uchyceni na hadicku na horni trubce.staly asi 280:-))
Kdybys nebyl snob a koupil je od Alligatoru, tak staly jenom 80… ;o)
nooo vidíš, to už je jiná:))
ja to stahl elektrikarskou stahovaci paskou. da se koupit, ale vzhledem k tomu ze jsem potreboval 2ks tak jsem je vysomroval v jednom cykloobchode :-)
Koupil jsem v Intersportu (Peksport) takový plastový rozřízlý válečky na hadičku, který po drobný úpravě drží v rámu. Jednoduchý a účinný. Stály skoro nic.
Já jsem do držáku lanka na rámu od „V“ brzdy namontovat malinkej šroubek, přitáh ho matkou a k tomu jsem hadici přichytil stahovací páskou. Na vidli mi to teď drží jedna stahovací páska. Cca 6 Kč…
Vytahnu na povrch zemsky, netusite, kde sehnat v Praze ty drzaky od Alligatoru? Kdysi je meli v Cykloexpertu, ale ted uz je tam nemuzu najit. Nechce se mi davat 280Kc za ty Jagwire
Dik
to nevim..ale rad ti poradim kde maji ty jagwire:-)