Jaký ventil volíte raději? Jezdím DH a gal. ventilek mi sedí, ale mnozí mi to rozmlouvají…
Jaký ventil volíte raději? Jezdím DH a gal. ventilek mi sedí, ale mnozí mi to rozmlouvají…
Anketa: Jaký ventil volíte raději?
Ja vozim autoventilky. Ale na duvod se mne neptej. Asi abych nemusel vozit dve pumpicky, kdybych postupne menil duse… ;o)
CrossLandy UST mi nedávaj moc na výběr…
Galuskový. Proč – viz moje kolo.
galuskovej se dle mě líp fouká minihustilkou a auto zase líp u pumpy… jinak v tom rozdíl moc nevidím… ale preferuju galuskáč…
myslim žes to vystich !
Mne se vpohode fouka i autoventil… U auto ventilku by mohl byt problem akorat u nekterych rafku, mne tak napadlo…
auto ventil je na auto.staci takhle?
Zas u autoventilku se neda ohnout ta tycka, pokazdy kdyz foukam galuskovej tak mi vzdycky utece zbejvajici vzduch co tam byl takze treba u silnicky z 5 atm na 0 a pak nafoukat na 7 atm, taky se mi uz parkrat stalo ze galuskovej samovolne usel, no proste ty maly zmetky nemam vubec rad
Kdyby jen ohnout ona se ráda i láme jak zběsile vyjláš pumpičkou a pak ..... :-) Ale i tak radši galuskáč.
to je i o pumpicce. mam takovou, ktera se k ventilku upne packou, tam se mi neco podobneho nestalo. jednou sem foukal pujcenou jen nasazovaci a tu tycinku pri zbesilem pumpovani ulomil…
Moje se taky upla, ale byl to Autorackej SHIT to bude tím :-)
…tiež som nechcel byt na posmech „pravoverným“ bikerom a prešiel na galusky, no zistil som tiež, že som z tých šikovných čo lámu to-tie tyčinke, toš prechádzam spat na auto. Inak je pravda, že galusky su možno pohodlnejšie na fukanie a tiež je tam menej vecí na stratenie, ale pri pumpe si ozaj nefuknete…
Mene veci? Na autoventilku neni nic s cim bys musel manipulovat nebo mohl ztratit a fouka se uplne stejne, akorat je s tim min prace.
A galuskovej na galusky. Stačí takhle? :o)
ja to vedel:-)))
Svet je plny skodolibych lidi a kdyz ti chtej vypustit kolo, tak jim to neda u galuskovyho skoro zadnou praci, ale u auto ventilku to prece jen tu vetsi namahu da:) Preferuju autoventilek…
tomu se rika stihomam tusim:-)
…ventilky zahodili a kosicek rozdupali. to se ti u galuskace nestane :)
Auto – protože jím jde líp nacpat tmel proti defektům
galuskace.. nechtelo se mi prevrtavat rafky..
Auto – neni zadnej uplne zasadni duvod, snad jen, ze vsechny me rafky maji diru na auto a vsichni v okoli pouzivaji auto, takze mame navzajem kompatibilni duse/pumpy.
do vsech rafku ktery sem kdy mel na galuskovej ventilek sem vyvrtal vetsi diru a mam tam autoventil. proc? autoventil sem este nikdy nedokazal znicit pri pumpovani, zato galuskovejch dost. navic kolo foukam autokopresurkem pripadne na benzince a v terenu minipumpou. nevidim jedinou vyhodu galuskace a jediny kolo na ktery patri je to s galuskama. vsude jinde je jen k nasrani.
moje mala vella mi autoventil moc nepobere :-( jakou mas malou pumpu? to je jeden z duvodu, proc vozim galuskace…
Ja mam Vellu, a autoventil pobere fpohode… Staci dokoupit takovy ten mezikus (ventilek)…
jo ten ktery se velmi brzy lehce nasese necistotama a pak nejde dotahnout tak aby neuchazel vzduch pri jeho dotazeni:-).
Nevim co z nim lidi delate, ale ja ho pouzivam uz 3,5 roku, a nemam zadny problem… A to ji pouzivam jako hlavni pumpu v dome… To bude spis tvyma rukama… ;o)
jo tak:-).takze kdyz jde poradne dotahnout az kombinackama tak je to moje vina:-) ja auto ventil uz 3,5 roku bez problemu nepouzivam:-)
Neser… :o) Proste nemam problem, a nikde mi to neuchazi a uspesne vozim autoventil dal. Sem spokojen a je to.
nejakou BBB asi za 240 kc. nafoukam tim i silnicku (ale stoji to hooodne sil :-)
Galuskovej a pro jistotu s sebou vozim redukci na autoventilek.
Galuskac mi pride trocha krehky, autoventil casom samovolne zdrha (pouzivam klasicke duse, najcastejsie Rubeny, ale zdrhali skoro vsetky). Takze najradsej mam klasiku.
No to asi nebude systemem ventilku :-D