Co preferujete spd nebo šlehače a hlavně připojte proč:)
Co preferujete spd nebo šlehače a hlavně připojte proč:)
SPD – je velice levné a přitom kvalitní. Šlehače ne, jednomu mladíkovi tady na BF se rády vyvlíkaly z osy, že Kankrlíčku? :o)
I mne se porad vytacela jedna matice. Jenom jedna strana. Tedka sice vozim M540/520 ale uvazuju , ze se vratim zpatky na slehace (a koupim jeste ty s ohradkou). Preci jenom … 70g je 70g dolu z vahy :)
zkus zauvažovat o Ritchey pro v4 cena 2000kč váha 275gr egg beatery S maj 266gr egg beater triple ti 186gr – ale stojí desítku :( Shimano 540 – 350 gr
Nevypada to spatne. Ale .. ritchey ? Hmm :)
No, „levne“ – treba DH/BMX modely stoji SH/CB/Time vsechny temer stejne a treba u SH se mi neustale povoloval sroubek drzici zevnitr zatku s pruzinkou – casto se to dostalo do faze, ze se to muselo dotahovat kazdy tyden nebo dva – jelikoz se kvuli tomu musi vysroubovat osa, tk nic moc. Locktite ani sekundovy lepidlo nepomahalo. Nekolikrat jsem to teda samozrejme ztratil, nahrazoval dilem z jinych pedalu (jeste, ze me jimi kamos dostatecne zasoboval – podle prisunu SH vraku mu taky zadny z nich dlouho nevydrzeli) nebo to nahrazoval vyrobenym dilem a jinym sroubem (to uz bylo bez pruzinky, takze kufry v kleci nepruzili, coz az tak nevadi). Ted byli SH nahrazeny CB Mallet C – sam jeste zkusenosti nemam, ale kamos si je chvali. Stejne tak jsou vychvalovany i Timy.
Jo vyvlíkaly :), taky jen z levé strany. Mám nějaké SPD, vozím je asi 0,5 roku a budu kupovat slehace od Looků :)
Ajaj, ty jsou od stejnýho výrobce, jen dělané pro LOOK.
Byh sel do Time opravdou spokojenost
espede protoze emtebe
ja bych chtel timy, spd je podle me na hovno system, ale stejne ho mam ;)
Mimochodem – kdo ze zastancu SH SPD skutecne skousel konkurencni systemy a kdo to chvali jen proto, ze to zrovna ma na biku?
Ja. :-) Vozil jsem CB, Time, SPD(Ritchey, SH, velgo) a zustanu asi i nadale u SPD na vsech kolech, ostatni mi nesedly. Time – postupne rostouci sila az ses venku, CB blby, nebo zadny stelovani a vetsi namahani podrazky. Vyhovuje mi ta „vule“ kterou SPD maj.
Me se treba ta vule nelibi. Ale takovejhle nazor beru, kdyz jsi vsechno jezdil – vetsina lidi to videla jen na obrazku a kritizuje:o)
Jediny o cem uvazuju uz delsi dobu jsou Time. Jenze pouzivam tak 2–3pary bot a chci jasnou kompatibilitu a kupovat naraz asi ctvery padaly Time, to bych si sel skocit.. :-)
dropy ti jsou takže klidně jdi do time :)
mam jednostrany spd za 800,–…a prijdou mi stejny jako origos shimana
Ja preferuju time, predtim jsem mel shimana 540 a predtim 515 ale ty 540 byly taky dobry. A proto ze maj vetsi oporu pro botu a taky nejak lip fungujou, ale to je asi tim ze jsou skoro novy. :)