Co je lepší. Oblečení od Hannahu nebo od Schwartzkopfu. Myslím tím bundy a kalhoty a jaké jsou Vaše zkušenosti.
Co je lepší. Oblečení od Hannahu nebo od Schwartzkopfu. Myslím tím bundy a kalhoty a jaké jsou Vaše zkušenosti.
sme myslel ze Schwartzkopf sou tuzidla na vlasy…;)
jo taky myslim, že mladá má něco s podobným názvem v koupelně
Mam zkušenost jenom s Hannahem.2 bundy, 2 vady, 2 rychle vyřízené reklamace a další užívání bez problémů. Na aktivní pohyb má podle mě smysl jen ta jejich membrána Climatic Extreme, ale to už jsou opravdu slušné parametry. Mám z toho softshell a v poho i nakolo i na běžky. No a teď ty 50% slevy v Rock Pointu. Škoda, že už bundu mám… :)
Co, co? Jaký slevy? Na co? Zrovna shánim softshellku
s tim climatic extrem bych si dovolil nesouhlasit. pro aktivni pohyb je urco lepsi climatic active (ma to i v nazvu :). vodni sloupec ma sice nizsi (16k oproti 22k), ale vic dycha (18k proti 14k), coz je dulezite.
cca od lonska uvadeji jine hodnoty www.climatic.net, ktere mi ale proti puvodnim pripadaji mene verohodne, neni logicky, aby 3vrstvej laminat se stejnou membranou mel stejnou prodysnost jako 2vrstvej.
Ja bych to az tak nezavrhoval, protoze zalezi na zpusobu laminace a hlavne i na svrchni tkanine. Ta u trivrstvych materialu muze bejt (a bejva) tensi nez u dvouvrstvych.
nezavrhuju, bundu s climaticem mam:o) ale jeste jsem nevidel, aby 3vrst. laminat mel stejnou prodysnost jak 2vrst. GTX, Gelanots – plati prodysnost 2vrst>3vrst, neprom 2vrst<3vrst.
Clověče ja hodně koukal na net i do katalogů, než jsem to koupil a parametry téhle membrány uváděli 25 sloupec a 20 prodych, na ty bundě to bylo dokonce 25/25.
Od schwarzkopfu mám bundu s membránou gelanots a od hannahu mám kalhoty s membránou climatic. Spokojenost s obojím
Dobre zkusenosti s bundou od Hannahu(mem.Climatic), kalhotami od Pinguin(Gelanots). Hannah/Pinguin/Schwarzkopf(High Point)/Alpine pro – podobne kvalitni membrany a materialy, bude rozhodovat spis jak ti padne strih, detaily zpracovani, oproti drazsim znackam vyhodnejsi pomer cena/vykon.
od Sigi Schwarzkopfa mam bundu z gelanotsu. Uz ma nakej rok a je porad dobra.. spokojenost
Zalezi jakou treba radu myslis od Hannahu. Hannah vyrabi u „sikmovokejch“. Kvalita jakstaks slusna. Schwarzkopf – High Point rekl bych ze ma vsechno dobry,co se tyka zpracovani apod. Vyrabi v CR – Susice. Oboji prodavam. High Point bez reklamaci!!! Sam mam bundu Pchysicist. Ta je hoodne suprova!
Ja bych sel znova do Millu, model 3L. (www.mill.cz)
Model 3L 05/06 je poslední výrobní série. Značka Mill se teď má specializovat pouze na snowboardové oblečení…
no já třeba určitě Schwarzkopf, mám dvoje kalhoty jedny hannahy druhe rock empiry s gelanotsem a schwarzkopf jsou prostě nepřekonatelné, jsem z nich nadšený, v hannahách mi teče popt z nohavic
Řekl bych, že HP je celkem o něčem jiném, nechci Hannah zatracovat, ale HP je HP > mrk na www.outdoorforum.cz tam se dočtete více ;)