kde jezdíte u nás v české kotlině nejraději??,…všichni:XC,DH a FR,silnice…all
kde jezdíte u nás v české kotlině nejraději??,…všichni:XC,DH a FR,silnice…all
DH: Klinovec 4X: Nejdek, Tachov XC: nerad:o)
k pigimu..
Prekvapive;-)
ponadz uz to mam jen kousek domu… ;)
Mám to ještě blíž, jsem z Radotína. Jinak na chatě v okolí Ještědu.
kde mate chatu?
Rynoltice – Jítrava u Vápenného vrchu (800metrů)
my ji mame v Krystofove Udoli… :)
jestli bydlis nekde na lahovsky, tak to mam bliz.. ;)))
hele, to sme se mozna i potkali, co??
xc: krusny hory kolem UL a Decina, beskydy a i kolem tej praheee je krasne…
hm ja XC Jižní Čechy(překvapivě)…Třeboň atd…aj Šumava…silničku nejradši ke Šmikům(plzíňka) no a DH od Šmiků:-)
XC na třeboňsku teda nic moc. Ale par peknejch useku se tam nejde. V lete muzem nekde pojezdit! :-)
Meesha:no pravda hlavně rovina,ale třeba taková cesta Jakuba Krčína,minulý léto eště neopravená…hasaja jak říkám jednou sem tam zahučel z cesty do kopřiv,kouřilo se ze mě jak z držkový polívky…myslel sem že je to moje poslední jízda…nejhorší bylo že sem se nemohl z těch příjemných rostlin vyndat na cestu a kolem jedoucí se jen smáli
cesta Jakuba Krcina? Neznam?! kudy to vede?
ted se tomu říká Okolo Třeboně(Krčínova=podel pověsti se tam měl propadnout jakub krčín do země)..ale nevím jak to tam vypadá ted prej tam dali vojenský panely na cestu a je to tam jak na tankodromu…dřív to tam docela šlo…
aha,tak to znam. Panely tam jsou no. Zachvili ti to drncani zacne lezt na mozek.
ten dobrej XC kousek nebyl moc dlouhej,tam dál už je to dneska strašně vyvoněný…na kochání super:-)
no tak to je konec…panely to je zlo,naposledy,když se po nich jel sem měl sto chutí vzít kolo na rameno a jít pěškobusem…ale jak říkaš náký useky se sem-tam najdou.....ale je tu u nás krásně
Jizerky a Krusny hory
baví mě to všude :)
Křivoklátsko
Vsude tam, kde to vede k mamince (cikoliv) co ma uvareny vyborny obed
V okoli baraku a pak Javorovy a okolni hrebeny v Beskydech (jak „XC“, tak FR).
Taky palec pro tyto lokality
Drahanská vrchovina… Nikde ani noha. Parádní cesty.. Samá pěšinka.. Kdo hledá najde…
No tak nějaký dobrý trasy popiš, ať se můžu inspirovat.
Ideální je začínat v kempu na Suchým.. a projet to třeba zelená a pak modrá směrem na Horní Štěpánov. Taková výletní je po zelené do Sloupa.. Je toho moc, jen kombinovat..
No to jsem jel kdysi dávno, loni jsem jezdil:Šebetov,Pohora,Jaroměřice, nebo Šubířov,, případně do toho Nectavského udolí a pak z Březinek do Jaroměřic (nesedí tam mapa: Modrá vede jinudy, ale dobré.) Kdysijsem dojel až do Bouzova a Javoříška, ale teď už nevím jak.
Jj mi dojeli až do Jevíčka:) Taky nevíme jak.. Je to tam všude super.. Hlavně ten minikemp v Šebetově…
Z centra na Budějárnu po magistrále.
není nad bikování v divočině :-)
expres tam a zpatky :-D
XX tam a zpátky, nejsem troškař ;-)
tak to kazdopadne, dobrej vejvar a rychle hotovej :-D
BTW: s tou středou eště nevim, uvidim ve středu.
taky nevim,preci jen vstavat druhej den v ses, bych delal srazy jen v patek a v sobotu a nebo z patka do nedele :-DD
No pro tebe bude lehká kocka spíš balzám na nervy :-P
To jsou prave uplne debilni dny – temer nic me neprinuti bejt v ty dobe v Pze;-) Proto je to jednou taky jindy.
nj clovece ale vis co to je jezdit druhej den pod vlivem ? a natoz operovat coz mam prave ve ct a ranni :-(
Právě sem myslel na toho operátora, že ti bude všecko jedno a nebudeš se čílit ;-)
jen pockej, ty vystrizlivis jako prvni jak te prozenu :-DD
…to mi připomíná jeden film:řez povedeme tudy…a neni to trochu moc???…tak teda tudy?…no to by šlo:-)
No kdyby šlo jen o mě, taxem k dispozici.
Prag
jinak tedy Adrzbach a okoli
Český ráj
Silnice: na Třeboňsku, protože tam nejsou kopce na Šumavě, protože tem jsou kopce
Posázaví
XC Beskydy silnice pod Beskydami
bavi me hrozne zelena na tocnou..(vsechno je to v praze,abysme si rozumneli:-)),ale to nejspis kvuli mymu malymu rozhledu. potom me taky hodne bavi city terrory,skoro kdekoliv.taky terror bruslaru a podobny bezmozkovy pakaze. kde jsem tak v poslednim roce byl..,no docela by se mi libilo bydlet v okoli machace.potom treba bozi dar,klinovec(ach ta mala pismena..,ale co nadelam),to jsou ale trosku moc narocny tereny.ne na techniku,ale spis na jezdce:-)
Krkonose: Cerna hora, okoli Prahy: Brdy
nejradši to mám všude tam, kde to neznám. když jedu poprvý nějakej singlík nebo sjezdík a cítím vzrušení, protože nevim, co mě čeká za nejbližší vracečkou, stromem, skálou nebo kořenem…to mám moc rád!
ja mam spatnou pamet na trasy, takze tohle zazivam i po trech letech v milicaku :))))
Tak presne tohle zene zavidim – na jare ma pocit, ze je vsude poprve :o)
jo, presne. dneska jsem jela do prace a misty jsem nevedela co bude za rohem. Jako ale na nektery trasy mam pamet, treba po meste vetsinou vim presne. Kor kdyz treba predtim vidim mapu, tak si ji dokazu paradne zapamatovat, ale v lese, to jsem hned ztracena :)
XC:rychly tvrdy pesinky – singletracks, sem tam hupik, technika a rychlost zadny dlouhy kopce od toho mam DH :-) -Prokopak, Tocna, Brdy.. DH: Spindl – proste palba. FR: Tam za vodou v rakosi.. Silnice: Po Brdech dolu, kdyz fouka do zad a jede se porad pres 40 – jinak Sumava – dlouhy kopce..
Ty na nas vubec nemluv. Ty uz jsi to TAM zazil… ;o)
XC – Kokorinsko, nektere casti Brd, par mist na Sumave.
Silnice – tam kde jsou dobre silnice… Rakousko, Nemecko, Francie
XC – Krusny hory od Chomutova po Decin silnice – Ceske stredohori
Okolí Mácháče,silnice i XC,Kokořínsko-XC.Na silničce se mi líbí kopečky kolem Jílového, ale moc se tam nedostanu.
Kolem Sázavy, Mikešova cesta :)
Tož, nevím, jestli je to ešče tá česká kotlina, ale najlepšija je : Vsetínská podkova !
Severně od Tišnova a Žďáru n/S.