Prosím poraďte někdo e-shop,kde koupím kufry na mtb pedály time atac.Díky
Prosím poraďte někdo e-shop,kde koupím kufry na mtb pedály time atac.Díky
Vždyť je maj snad v každým shopu. Tak hledej nej cenu :-) www.trinnity.cz/Default.asp?… www.bagbike.cz/?… www.koloshop.cz/index.php?… …atd
Dík za odkazy,měl jsem za to,že dovozce je Ultrasport,kde mi však ani na jeden ze dvou e-mailu nepřišla odpověď.V trinity,bagbike a koloshopu sice kufry přímo v nabídce nemají,ale zkusím je oslovit.
Nebo tu
www.kolokram.cz/index.php?… tady je maj v nabídce ultrsport je sice oficiální, ale taky dost drahej
Zkusim tady dotaz…
jak docílit, aby Time pedály vypínaly při menší síle? Myslel jsem, že se trošku ojedou, ale síla je pořád dost veliká… pilník?
Mám teda pedály, kde pružina nejde štelovat… pomohl by nákup vyššího modelu, MX6 například?
zkusim to ještě hodit nahoru – opravdu nemáte někdo zkušenost s pedály Time, kde je možnost štelovat předeptnutí pružiny vs. základními modely, které štelování nemají?
Mám ATAC XS, ty jsou štelovací, mám je na minimu a nikdy jsem s tím neměl potřebu hejbat. U Timů je to spíš o tom, v jaké poloze vypnou, než jaká je k tomu třeba síla. Vzhledem k tomu, že nohu do vypínacího úhlu omylem nedostanu, tak mi stačí malá síla a stejně spolehlivě drží. Nepřekáží Ti tam spíš kus podrážky nebo tak něco?
no když je síla veliká, tak pomůže silikonový olej a očistit :-)
Mám Time DH, zkoušel jsem si na Ještědu tvoje MX:) Pokud vím tak síla se regulovat nedá jenom úhel vypnutí polohou kufru.
Já mám zkušenost s XS kde jsem ponechal nejnižší nastavení a bylo srovnatelný s neseřizovatelnýma staršíma ATACAMA, slaběji to nastavit nešlo, nový už jsem vzal X6ky, takže za mě štělování jen pokud chceš přitvrdit.
Dík to jsem potřeboval vědět. Přitvrdit rozhodně není třeba, to mi přijde i po sezóně ok.
Teď je ještě otázka, jaký model vlastně koupit, protože se lyší vždy o 10g na hmotnosti a nejspíš nic jiného nepřináší :-)
MX2 – 35 Eur
MX4 – 50 Eur
MX6 – 65 Eur
Já potřebuju koupit ještě jedny (bez ohrádky) a vzhledem k ceně a ceně náhradních kufrů který odcházej docela rychle začínám uvažovat o přezbrojení na shimano.
Mám zkušenosti jen s ATACAMA a tam ta základní řada (ALIUM) chytala na pružinách rychle vakl.
O tech Shimanech si to rikam pri kazde koupi kufru, nicmene nakonec vzdycky vymeknu. Za nejlevnejsi Atac mas zhruba troje Shimana.
XC2 1300,– (ale to bude šajz)
jinak xc6 pro 2015 maj lepší kolor
Shimana jsou cenou jinde, to je jasné, ale na Time mám takový lepší volnější pocit, takže je chci i na druhé kolo a klidně bych si je dal i na silničku
Z jakého důvodu nejezdíš platformy? Na tvoje ježdění by přicházely v úvahu, aspoň co jsem viděl.
No párkrát bych je asi využil, ale myslim že je obecně lepší se naučit na jednom typu pedálů a pořádně.
Často se u mě jedná o nějaké balancování a pak sjezd do bordelu. Prostě víc využívám výhod nášlapů než by mě omezovaly platformy :-)