Prosim o typ na nejaky dobry servis odpruzenych vidlic Rock Shox v Praze. Nejlepe v blizkosti Ruzyne anebo Dejvic.
Diky moc
Prosim o typ na nejaky dobry servis odpruzenych vidlic Rock Shox v Praze. Nejlepe v blizkosti Ruzyne anebo Dejvic.
Diky moc
V Praze je oficialni servis BIKE LIFE (tel:241408422) na Vysehrade. A da se to odvest i do Cyklo Adam (www.cykloadam.cz) do Suchdola. Doporucuji si do obou zavolat a zeptat se kde by to co chces meli rychleji..
davam hlas pro bikelive na vysehrade..
taky bikelife – davam tam sidoura uz tretim rokem a v klidu
VŘELE doporučuji Bike Life.
Hlavně nedávat do Bike Live, no možná vidlici, ale i tak bych se bál. Zadní tlumič tam rozhodně nedávat, možná tam poslat dynamit. Dobrý je Veloservis Fiala na Bílé Hoře…
procpak ne tlumic?
Dával jsem tm Float R jen na výměnu oleje, tlumič byl OK. Od té doby nechodí tak jak by měl, navíc se z něj ozývají podivné zvuky. Prostě ho neumějí naplnit, plní ho podle mě pod velkým tlakem a tlumič je pak přetlumený. V teplotě okolo nuly prakticky nechodí, olej ztuhne a tlumič se nepodaří ztlačit. Pokud máš nový tlumič a máš s ním nějaký problém tak ho raději pošli k Švecovi, přesto, že za repasi chtějí cca 1.600,– Kč. To samé se stalo s jiným tlumičem, který jsem naštěstí vyreklamoval…Do BikeLive už nic nedám…
napodobne, spatna zkusenost. Jednalo se o tlumic na kolo Klein, vymenili olej, vymenili vnejsi pohedove dily, ale problem zustal, tlumic tuhnul a prestaval po chvili zatizeni pracovat.
Bicycle cafe to vyresili ke spokojenosti.
jestli okolo Dejvic tak bych to hodil do CykloAdam.
hlas pro bikelive
hlas pro bike live,z cykloadam to stejne posilaj jim,vymenej tak maximalne olej.
no to teda nevim,ale ja sem kdysi potreboval vyrobit a nalisovat pouzdra a udelat kompletni repas psyla,udelal to ados sam a bylo to v pohode,vidle chodila jak nova.Takze pochybuju ze by neco posilal do bikelivu,jedine driv, pokud by slo o zarucni opravu.Bikelive sice neni spatnej,ale kdyz mi ted kamos rikal jejich cenik,tak musim konstatovat ze sem hlasoval spatne…:(
Oživuju trochu jedno archaický vlákno se stejným dotazem.
Kdyby někdo měl radu, kam to v Praze (ne)dávat, tak napište klidně i vaše zkušenosti, jak to dopadlo.
Pokud se vám chce tak hoďte i cenu za servis.
Sím sím dotaz k servisu vidle.
Mám vidlu RS Sid Race dual air pop lock (26) a chtěl bych si k tomu koupit servisní kit, ale nevím přesně kterej :-). Momentálně nemám šupleru, abych měřil rozměr noh apod..
Nevím jestli tento
nebo tento
nebo uplně jinej.
Nevím přesně rok výroby asi 2008 nebo 2009 jestli to má nějakej vlil.
Je tu nějakej všeznalec, kdo poradí?
Případně, co mám kde na vidli vyčíst, abych to věděl 100%? Našel jsem na ní asi jen sériový číslo.
BikeSOS v Letňanech ANO!