Zdravím, nemáte někdo podrobnější info o programu závodu? Našel sem nějaký rozpis psaný ve Wordu na MTBS, ale chci si to ověřit… Nevíte, co znamená zkratka DMJ? Dirt jump?!?!
Zdravím, nemáte někdo podrobnější info o programu závodu? Našel sem nějaký rozpis psaný ve Wordu na MTBS, ale chci si to ověřit… Nevíte, co znamená zkratka DMJ? Dirt jump?!?!
Dulezity upozorneni: Prerov v puvodnim terminu nebude, presouva se na misto Bozaku na 21. 5. !!!
Jinak casovy harmonogram je na vsech zavodech stejny a to, co mas z mtbs, je pravdepodobne ono.
jj, DMJ je dirtjumpcontest, kterej bude letos u vsech CP 4X… Ma to pod palcem DaMJan Siriksi a jinak je to taky neco jako Dirt Masters Jam nebo tak…
tak to je docela podstatná informace!!! Zajímavé, že týden před závodem se na oficiálních stránkách dozvím o změně termínu velké h…
njn, psal jsem i dneska polisovi… melo by se o tom dat vedet vic. I kdyz v bleskovkach na mtbs to, myslim, probehlo.
pak mají chodit diváci…
99% divaku o tom stejne vi z plaka,tu a lokalnich medii a ne z kalendare pro zavodniky;-)
já sem se díval třeba aj na mtbs, a to jako kalendář pro závodníky nevypadalo…
Jsem z Prerova o co de? nejak sem to nevycet co to je za akci.
21. 5. 06 bude v Přerově ČP ve fourcrossu.
dej LINK – www
Na co?
V Přerově! To bude jako doopravdy, zadna on-line gamesa :)
:o))) asi tak;-)
prijedu se na tebe draku podivat :)
Ja tam nejspis nebudu. Ja uz nemam na ČP ve 4X co pohledavat. Uz jaksi nestaci skocit vsechny skoky k tomu, abych bodoval.
Právě sem přijel z Přerova, Prokop opět nezaváhal a takovým nenuceným, plynulým stylem jízdy vyhrál. Škoda že Tatarka se v semifinále docela škaredě vysekal, finále mohlo být zajímavější. Jinak oproti loňsku potěšil Dirt jump, docela pěkné kusy… Byli ste tam někdo?
takže tam nikdo nebyl???
Fotky: etbikez.com/index.php?clanek=304 report bude asi zitra.