byli ste se dneska nekdo podivat?vcelku pekna akce…i pocasi se podarilo…a Prokop to zas urval a Marosi treti…co vic si prat… :)
byli ste se dneska nekdo podivat?vcelku pekna akce…i pocasi se podarilo…a Prokop to zas urval a Marosi treti…co vic si prat… :)
jj, bylo to good!
líbilo moc, jen moh bejt lepší výhled, atmosféra připomínala fotbalový zápas(čau Radku:)
jj..vyhled sem taky nemel nejlepsi, ale jak rikas…atmosfera prima…a asi unikat trat mezi panelakama ne? :)
Nevsim sem si, ze by se tam nekdo rval, nadaval na rozhodci, hazel petardy na hriste… byl si vubec nekdy na fotbale? (P.S.: ja ne ;)
Nebyli tam zadni skinheadi v Umbro vecech, co by hazeli na ridery petardy, nikdo se neporval, rozhodci kapriky nedostali, tak bnevim, v cem ti tohle pripomina fotbal. BTW: Vyhled jsem mel celou dobu paradni:o)
moc fajn. konecne taky neco v praze…
můj první 4X co sem viděla a musím říct, že se mi to hrozně líbilo. Jen Cedric tam chyběl :(
kuwa takovych lidi tam bylo a ja nikoho nepotkam :(
to je asi tím že tam bylo fakt hodně lidí :)
já tam zas potkal 2 lidi co se ke mě hlásili a já netusil o koho jde(teda kromě toho že už sem je viděl), hlaste se…;)
já já já se k tobě hlásím :)
:o)
jen ti chci říct že já to nebyl :-P
Ja taky ne :-)
A kolik jsi toho nafotila :-)
podle toho na co prave koukam tak nic…;-P
nojo nechte mě, na focení jsou tu jiní…
Tak jsem ted proles fotky a kupodivu se i docela povedly. Neco je trochu presvetleny, ale jinak je to vice ci mene pouzitelny. :-)
Akorat je nemam kam placnout :-(
Tak to hod tady do akci ne? Nebo pockej a Radek Broz ti to urcite hodi na web, ale ted bude nekde radne nalozeny… :o)
Hodne povedena akcicka. Jen porad vylejzal a zalejzal oskar a blbe se fotilo.
Výborný.. :) Tatarka je tam nahoře dobře kosil :oP a čtvrtý místo taky nebylo špatný :)
cau taky sem nemel super vyhled a taky me mrzi ze sem nevidel Graciu nevite nahodou jestli tam vubec byl?(asi rikal ze v tom blate jezdit nebude)
Nebyl, ale z jineho duvodu :(
Tady je aspon videt, kdo zradil a nesel na afterparty… :o)
akorat to moh vyhrat lopes, drzel sem mu palce :-(
Bylo to fajn, ale moc lidi a malo mista na koukani. Na foceni vubec. A nechapu co ty rostenky na tech fourkrosarich obdivujou?! :-) Kdyby „tohle“ v takovym poctu chodilo na XC, tak bych si furt nabijel drzku :-D
Moc pěkný to bylo. Jenom se člověk musel častejš stěhovat, aby viděl celou trať. A Gracia nepřijel, nebo byl jenom po opici a necejtil se? :-)
Gracia měl smutnou rodinou událost, takže proto nedorazil. No a Minar zase nedostal vízum. :-\
Ooops! Netušila jsem. :-/
Hlavne, ze tato informace je tajna, ale na afterparty uz to vedeli vsichni;-)
pěkné to bylo. jen škoda, že ze žádnýho místa jsem neviděl víc než kousíček trati a před obrazovkou stáli furt nějací idioti. Prokop a Lopez si jeli vlastní ligu. nechápu, jak můžou ostatním na 20 metrech ujet o 5 metrů a pak už jen kontrolovat. škoda, že nedorazili Gracía a Minaar a že Strait vypad tak brzo
Az na posledni 4jizdy – celou dobu atmosfera mrtvyho kone.. :-( Jinak je super ze se to Zdenkovi Polovi and co. konecne povedlo a myslim ze dost dobre. Akorat by me zajimalo kolik stalo uplaceni pocasi.. :-)
Koukam, ze si jeste na moc zavodech jako divak nebyl. Tady byla atmosfera primo bourliva v porovnani s jinejma :)
To vim, ale jinde neni tolik lidi, takze tam mi to tak neprijde.. To bylo jen takovy obecny postesknuti nad cechama, ze pokud tam neni puk nebo balon, je ticho.. Blbej poutak v Rakousku a i kdyz projizdis nekde vzadu mas pocit, podle fandeni lidi, ze fandej kazdymu jak mistrovi sveta. Atmosferu, kterou jsem zazil ve Whistleru pri Sloupestylu si snad ani enbudu pripominat.. :-)
tak tak souhlasim s tebou, urcite na to kolik tam bylo lidi, to mohl bejt mnohem vetsi rachot…
po sesti hodinach postavani u mlika mi fakt do nejakyho divoceni nebylo.. a poradatele zasadne nezvladli obcerstveni… takovy fronty na pivo co tam byly a tim vznikla zizen rozhodne taky na nalade nepridaj.. a chobotnice nejsem, abych jich pobral rovnou sest do foroty, coz tak stacilo na vystani fronty..
a pritom bylo vcera u Pigiho tak kraasne :-)
ano, to sem si rikal velmi casto..
Cesi proste rvou jen ve finale nebo pokud se tam dejou takovy veci, ktery predvadel Marosana. Ostatni jizdy jim asi prijdou, ze by to tak sjeli taky… Myslim, ze na Pze13 se to v nasledujimcich tydnech bude hemzit sanitkama;-)
zustava ta trat, nebo ji „prekopou“?
Neco se urcite bude jeste dodelavat, ale prekopavat urcite ne. Me ta trat prijde ok a docela se na ni sveze kazdej. Ta bikroska je uz vetsi maso:o)
To vis – dneska hned po praci jdu testovat.. :-)
O tebe namrozdil od beznejch divaku na Tesco kolech strach nemam;-) Taky bych si to rad projel.
Hm, ze bych privez pevnaka ? :-)
Myslim ze neprohloupis, ta bixka vypada dobre! No a ja to mam asi kilak od baraku, takze o trenink na 4× nebude nouze.. :-)
BMX jeste neni doladena a Zdenek nenchce, aby se na ni zatim jezdilo.
Dobre, tak pojedeme do Bohnic. Uz bych se moh dokopat k tomu tretimu skoku na druhy rovince.
To dost chapu.. A dokud nebude hotova rozhodne tam jezdit nebudu, myslel jsem spis na tu ctyrku. Hele nemluvili jste treba jeste o par dirtech?
Hele co se domluvit treba na pojezdeni – rekneme utery pristi tyden ?
Jako silnici nebo nejaky XC, ty chrte? ;)
XC na silnici. To je snad jasny, ne ? :-)
XC – 4X horekop.com a drop nahoru zdolavat army stylem.. Muhahaaaa :-D
Neco tam v planu je, i kdmyz nevim, jestli uz ted. Videl jsi ten dirt na kr,aji svahu u cesty na start? Na to, jakej je na to rozjezd, ten skok trochu nemchapu – dalo by se to MX stylem odpalit kamsi dolu k tubusu metra:o)
Jsem si taky rikal, nez jsem na tom videl ty maniky s mountainboardama. Odshora susem a sotva to preskocili.
Hele ja tam zas videl kluka na biku a prestrel jak prase.. Takze dopad posunout tak o 2m a bude to mozna akorat.. Nicmene bodlo by tomu jeste par dalsich zatim, ale spis MX styl, proste skoky dal od sebe a ne ze z dopadu rovnou v radiusu prechazis do dalsicho odrazu..
Ja jen, ze k necemu tam ten najezd dobrej je. Jinak na kole neni pochyb, ze to je kratky.
Pockej az v zimne napadne snih… :-)
V zime mozna. V Praze urcite ne ;)
Ja myslim, ze ne. Alespon co jsem slysel kolem sebe od tech trinactiletejch kluku, tak si s trati poradi bravurne a nektery i rychlejc ;)
Holt mlada generace je uz zase par kroku pred nama… Za chvili Budou uz od narozeni davat 5-ti metrove dropy, a litat 20 metru daleko ;o) P.S.: vstup tam bude volny, nebo se bude platit nejake male mytne?
free
prez leto totiz pojedu nejpis na chvili do Pahy, tak zebych si vzal kolo a zkusil si prouhoupat tu trat… ;o)
až na poslední 4 jízdy nějak nebyl důvod vytvářet fotbalovou atmosféru…
Jo a-ha! On nebyl duvod.. Tak to je jina…
no vlastně byl, nicméně kámoš to položil už kdesi nahoře, takže nakonec nebyl;o)
Kyle ? :o
první písmeno si trefil:-P
Jj, byla to super akce! Těšila jsem se na Cedrika, ale nesmutnila jsem dlouho… Nejlepší bylo finále – čekala jsem jak si to Prokop s Brianem rozdají, ale Prokop mu nedal šanci:) Skvělě strávené odpoledne!!
jo, pěkný to bylo taky jsem se pokoušela fotit mym digitálkem ale… to vite…:o)))
Tady z tehle fotky je krasne videt, jak tam vsichni krasne fandej… :o)
A takhle to dopadlo :-)
Ty to delas vazne napinavy :-)
Stacilo se udrzet toho kola co dojelo treti :)
Moc hezký to bylo. Přidám jednu fotečku. By mě zajímalo jak to ten Strait dělá, že to ustál.
oni jezdili v peti?!
To je z tréninku…
Predjizdej Lopku z predchozi rozjizdky ;)
LoL :-D
Druhy dil: www.etbikez.com/…209_0950.jpg
auvajs! :o)
Mam pokracovani :-)
A budes to sem davat jako jednotlivy pasky ? :-)
Tak to bude napinavejsi ne?
To byl malej „preclick“ :-)
parada, nevice nekdo co bylo s tim Graciou? mel prijet, ale nevim jestli se na to jen vycvajznul, nebo se mu neco stalo pri kvalifikaci…
Vime.
;-(
Nejkrutější je Marosana. Jedinej jezdil i pro diváky a hlavou a věděl, že ta předposlední placatá zatáčka se musí najet zvenku:-). I když to co proved v semi v poslední bych už, ruku na srdce, nenazval úplně fair. Ale to je 4×.
Nevím jak je to v pravidlech ale dost by mě to zajímalo. Mně se to zdálo jako z hokeje s Kanadou, ale kolega co to jezdil říkal, že to bylo excelentní – pokud prý nepustí řídítka, tak se to smí.
moc lidi, zizen, fronty, tlacenice…
vim ze priste uz nejdu..
Jeste si stezuj. Aspon jsme nesmrdeli celej den v hospode :-)
Tak tak :-) svatá slova. Trocha čerstvýho vzduchu ještě nikdy nikomu neuškodila a na takovýhle akcičce se to dalo vydržet. Bylo to dost dobrý :-) a to jsem na něčem podobnym nikdy předtim nebyla
Tam co jsem sedel ja moc cerstvyho vzduchu nebylo. Samej cigaretovej smrad.
Ale určitě to bylo lepší než někde v hospůdce.
V hospudce..na zahradce…no hnus :o)
Dobre, ja se priznavam :-)
Přiznání je polehčující okolnost :-) A k čemu všemu se přiznáváš?
Ja bych to nerozebiral. :-)
To je škoda :-( jsem se něco mohla dozvědět :-)
To jo. A navic vsude bylo nahulino jak v kofaci. Stacilo jenom chodit mezi lidma a nasavat, to pak byl shaman racing :)
Je fakt, ze kdyby se tady delali dopingovy kontroly, rideri by mohli v klidu tvrdit, ze to nadejchali cestou na draze;-)
dyk jo.. priste radsi budu smrdet pres brdy k pavianovi.. ;))
my hospudku o prestavce stihli zakourena nebyla vubec VYBORNE tam varili a meli pozoruhodne talire akorat ta servirka krapet strasidelna ale to se mi treba jen zdalo :o) jinac parada priste musis bejt ve strehu kdo nejde s nami jde proti nam? :o))
Co Tě na ní strašilo? :) Mě přišla v pohodě, jen trochu zmatená. Nehodnotím design ale CRYZYY by řekl „na blbnutí dobrý!“ ;)
strašidelná servírka? To sou mi veci, ale to v noci nebylo ne? Nebo se straší i vedne?
jo, jako milá byla akorát právě při tom designu možná měla mít jiný tričko ale já tomu neto…třeba to je trendy? :o)
neslo by udelat aby se otevrelo novy okno a tam u fotky treba jenom klikat na next jako to ma Meesha, pac kdyz se chci mrknout na vsechny fotky tak se uklikam÷P
Myslim, ze na tohle uz Radka upozornovalo vic lidi… ;o)
Jako slo… Musel bych mit vice casu a byt mene liny;-)
Problem z casem chapu, tudiz usetris cas jinejm aby nemuseli tolik klikat a nezabijeli s tim ceny sekundy÷)) jinak supr stranky÷)
Jenze tenhle cas neni muj;-) Mam v planu s tim neco udelat, ale kdyz je zrovna jina prace, vlastni web musi jit stranou.
Presne tak. Jen se nenech rozptylovat vlastnim webem a makej :)
Potrefena husa se ozvala… :o)
taky prikladam par obrazku. Na foceni nebylo misto :-/ meesha.borec.cz/4×/4Xmasters.html
hezky fotky, cim fotis?
Sony H1
Na to, ze to je z prostoru pro divaky, tak super.
jj Lopes je tak krutej, ze je ze fsech nejkrutejsi !
Yes! To podepíšu. :o)
Ještě jednu