Nemohu sehnat draty pro Double Track 24"(v delce 225–230mm ) na nabu Novatec nejkratsi co dela DT jsou 234mm. Shanim kde se da… nevim co s tim…Poradte. diky!
Nemohu sehnat draty pro Double Track 24"(v delce 225–230mm ) na nabu Novatec nejkratsi co dela DT jsou 234mm. Shanim kde se da… nevim co s tim…Poradte. diky!
Co takle to víc křížit? ;-) Jinak nevím pro takovým zaklínadlem je DT, když Hvězdonice jsou doslova ze stejnýho materiálu.
Osobně dávám přednost francouzkým Mach s černým eloxem
a co takle někoho poprosit at ti na ty dt naválcuje závit?
tak sem hledal telefonoval a googloval..a tohle vypada jako docela jako nadejny reseni takovejch pripadu: www.sroubmarek.com/…atalogue.htm <> ale zatim jsem se nedovolal. uz nebudu mit asi dost casu to resit jinak nez 4× krizeni…ja do toho zaplitani moc nevidim..jaky to ma vliv na vlastnosti ?
Si myslim, ze pripad jses akorat ty :) Ja jsem vozil uz nekolik 24" kol a zadny problem jsem nemel. V uplne nejaukutnejsim pripade (kdyz jsem ho treba vypletl) jsem si nechal draty vyvalcovat. Myslim, ze neni problem zajit do jakehokoliv servisu a nechat si kolo vyplest. V nejhorsim to nebude na pockani. Ovsem netrval jsem na DT (jelikoz nepoznam rozdil).
rafek stejn,y naba formula 150mm, draty mach1, bez problemu …