bol som dnes otestovať nový bajk a prišiel som na to že mi pri vysunutých nohách na max.trochu klepe vidla.Robí to aj keď dvihnem na zadné.Je to O.K. alebo sa mám ísť sťažovať.Vidla je fox fx terra logic.
bol som dnes otestovať nový bajk a prišiel som na to že mi pri vysunutých nohách na max.trochu klepe vidla.Robí to aj keď dvihnem na zadné.Je to O.K. alebo sa mám ísť sťažovať.Vidla je fox fx terra logic.
neco takovyho se mistalo u vanilly,kdyz byla nova.dal jsem to heinikovi a druhy den jsem ji mel zpatky.byl to uvolneny sroubek ktery drzi horni stelovaci kolecka,ale musi se na nej zevnitr. ale tohle bys poznal sam od pohledu,takze tim to asi neni co?
ono je to také klepnutie dorazu pri maximálnom vysunutí nôh.Inak chodí super,žiadna vôľa.
klepne ti to ked stlacis vidlu a nasledne pustis? lebo ak ano tak je to v norme, mne to robi vanila-je to zvuk ktory vyraba negativna pruzinka ked narazi na „koniec“ vnutornej nohy a nepusti ju uz dalej do zdvihu (to by ti potom tie nohy vyskocili ;)
presne toto som mal na mysli,lebo na starej vidle bol ten zvuk tichší a viac utlmený.Tak asi budem lepšie spať,aj keď je jasné že každý biker by bol najradšej keby nič neklepalo,no ne?
no mne to tiez celkom vadilo (bodaj by nie na vidle za tolke prachy) ale ked som zistil co to je tak som sa len zasmial a uz ma to nevzrusuje. kym to funguje (zehli) neni problem
Svitava je řeka řek!