Ahoj, nemáte náhodou někdo doma náhradní kufry SPD na PD-540? Nechci to kupovat v rámě za draho. Zaplatím nějakou pěknou sumičku :-)
Ahoj, nemáte náhodou někdo doma náhradní kufry SPD na PD-540? Nechci to kupovat v rámě za draho. Zaplatím nějakou pěknou sumičku :-)
čistě náhodou mám :-)
kup si od BBB stojej neco pod tri kila a jsou stejny jako shimano…
Dám za dvě kila
za kilo pade? :-)
beru je :-) zítra ti pošlu maila a nějak se domluvíme. Díky
Také sháním kufry na Shimano PD M-540 , nemáte ještě někdo na prodej – nové nepoužité. našel jsem je také na : www.kupkolo.cz/…H51_903.html (za 250 Kč) Nebo doporučtě obchod v Ostravě a okolí , kde se dají sehnat.
Kolik je různých typů SPD kufrů , to jsou na každé pedály jiné kufry ? Měl jsem pedály ritchey (viz. minneapolis.craigslist.org/bik/578463474.html), teď jsem si koupil již zmiňované Shimana a zjistil jsem že mi to nepasuje. Myslel jsem , že typ SPD je jen jeden. S nášlapnými pedály nemám zkušenosti – původně jsem si koupil boty i s pedály dohromady , a o více jsem se nezajímal.
Díky za odpověďi
Přidávám foto s rozměry původních kufrů z pedálů ritchey. Opravdu mají kufry na pedály Shimano PD M-540 jiné rozměry , ať nekoupím nové a zjistím že jsou k ničemu.
nemel sem nikdy ritchey, ale treba shimano a welgo bylo jinak nekompatibilni :-( jinak myslim ze shimano pouziva jeden typ kufru…
nemel sem nikdy ritchey, ale treba shimano a welgo bylo jinak nekompatibilni :-( jinak myslim ze shimano pouziva jeden typ kufru…
Mela jsem pedaly Ritchye a kufry mi pasujou i na SH 505.
on pise
„teď jsem si koupil již zmiňované Shimana a zjistil jsem že mi to nepasuje“
takze ta kompatibilita tam neni !
Jojo, to je jasny! Ja mam ty samy ritchey, ale jsou zluty!! Tak proto mi asi jejich kufry pasujou na shitmana :-) A pritulak na tech R jezdil s author kufry, zrovna tak jezdil na SH505. To jsou vjeeci!
wellgo do shiman je docela zradny. zacvaknes pomerne snadno, ale nohu vyrvat ven neni zadna sranda. po te, co jsem si tuhle kombinaci trosku odpadal, tak slo sve k svemu ;-). jinak sh-rici-exustar mezi sebou lze bez vetsich komplikaci kombinovat…
Vystupovanie z Exustar pedalov (Shimano kufre) nie je bezproblemove – musim skusit originalne kufre.
to uz se snad vyplati koupit cely pedaly.. www.kupkolo.cz/…rske_48/Akce
Tak to se asi nevyplatí : Pedály Shimano PD-M540 stojí 915,– Kufry stojí cca 250 Kč. www.cycloshop.cz/…uct_info.php?… (245 Kč) nebo www.kupkolo.cz/…H51_903.html (250 Kč) nebo www.bikesport.cz/detail.php?… (274 Kč)
pedaly PD-M540 stojí 540 na www.kupkolo.cz
520 jsi imho myslel ;-)
Tos koupil pedály jetý, že byly bez kufrů? Jinak jsou kufry vždycky u pedálů.
Ne,koupil jsem celé kolo včetně pedálů.Nenapadlo mě ptát se na kufry Shimano , myslel jsem že SPD jsou jenom jedny.
aha a kolo jsi koupil jeté, jak jsem teda pochopil. Kámoš má Ritchey pedály, zkoušel jsem jeho kolo se Shimano SPD a jde to blbě, jemu naopak na Shimano pedálech dobře.
Tenhle problém jsem řešil uplynulých 14 dnů. Měl jsem na 2 kolech pedály ritchey comp a na botech kufry ritchey. Jeden pedál mi upad, tak jsem si koupil na jedno kolo pedály PD-540. Kufry ritchey se sice nechaly v kombinaci s pedály PD-540 použít, ale šly hůře vycvaknout a cítil jsem značnou svislou vůli. Tak jsem na botách vyměnil kufry ritchey za shimano a zjistil jsem, že kombinace kufry PD-540 a pedály ritchey comp by měla fungovat. Jak už jsem psal výše, obráceně je to horší. Jinak kufry na pedály PD-540 a PD-520 by měly být stejný.
Mas uz tie kufre ? Ak nie, mozem pozriet co mam a pripadne poslat (jecnak pise, ze ide buduci tyzden do BA, snad by sa s nim dalo dohodnut aby ich zobral, ja idem do Prahy az o mesiac). Samozrejme zdarma.
Díky za nabídku , už jsem si koupil nové kufry BBB Click & Go BDP-01 v Ostravě (osobně na prodejně) www.yogi.cz/ Cena byla 279 Kč.
Bola to sice povodne ponuka pre sfingu (ma v profilu Praha), ale samozrejme plati pre kazdeho (len aby som vedel ake to vlastne kufre ponukam, by som sa musel pozriet).
myslim, že sfinga za ten rok a 10 měsíců už nějaký sehnal ;-)
Asi musim okuliare vymenit za silnejsie :-((
Jaký je rozdíl mezi kufry SH51 a SH52
Ak sa nemylim, jedny vycvakavaju len vo vodorovnom smere a druhe aj vo vertikalnom.