Asi jsem blb. Kleklo mi PC a ted kdyz znovu nainstaluju SW Polar Precision… z CD a pretahnu si do nej zalhovany data , tak se mi data zobrazuji ruzne prehazeny. Je v tom nejaky figl? Uz si s tim hraju druhy den a porad to nejde :(
Asi jsem blb. Kleklo mi PC a ted kdyz znovu nainstaluju SW Polar Precision… z CD a pretahnu si do nej zalhovany data , tak se mi data zobrazuji ruzne prehazeny. Je v tom nejaky figl? Uz si s tim hraju druhy den a porad to nejde :(
Já jsem měl stejný problém. Pak se to podařilo,ale to musíš nejdřív nahrát instalačku z tvého CD a pak si to přeinstaluj nejnovější verzí z: www.polar.fi Pak by to mělo fachat
Prave nova verze se mi zacala v PC sekat. Tak jsem z CD znovu nainstaloval puvodni a po pretazeni dat z roku 2005 a 2006 se mi ty data ruzne zprehazeli – hlavne druhy sportu (treba bezky za florbal, lyze za behani) a po prepsani tech druhu sportu mi zase zmizely puvodni casy atd. proste strasnej bordel v datech.
Včera jsem se hodně nudil,takže jsem upgradoval na poslední verzi.Když stáhnu data z hodinek a chci je uložit,tak mi windows zobrazí takovou tu krásnou tabulku,že došlo k chybě v programu a polar precision se mi zavře.Bezvadný.Takže jdu si uložit data a nahrát z CD starou verzi.
Jo jo tak tohle me delalo taky mimo to sekani PC ale vcera se mi to konecne povedlo rozbehat teda na starsi verzi
Jen počkej, Zající!