Koupil jsem si nějaký stříbrný dost tuhý bowdeny a nejdou mi ničím přeštípnout, respektivě se mi to po docela dlouhý době podařilo užvejkat, ale zase sem na ten roztřepenej konec nenandal koncovku. Nevíte co s tím?
Koupil jsem si nějaký stříbrný dost tuhý bowdeny a nejdou mi ničím přeštípnout, respektivě se mi to po docela dlouhý době podařilo užvejkat, ale zase sem na ten roztřepenej konec nenandal koncovku. Nevíte co s tím?
mas li doma brusku, tak neni co resit a pouzij ji. Ale opratrne, otacet, a davat oddych, at se neroztavi PE trubicka vevnitr
Ty hodne tvrde bowdeny se daji dobre ustipnout v kombinaci se stipackama a kladivem :) Je to ale prasarna spravne bys na to mel mit spec kleste. Ja uz tyhle tvrde bowdeny vubec nepouzivam.
…na to jsou specialni kleste. Stojej ale cca 1.000Kc :(
Pouzij na to rozbrusovacku (flexu) s reznym konoucem, az to odriznes tak to jeste trosku zacisti a je to OK. A bacha na prsty! Cau.
Ja pouzivam kombinacky (stipaci cast :) a kladivo
Koupil jsem si Německé kombinačky Knipex s tvrzenými čelistmi, cena cca 400 použití víceúčelové, s bovdenama a lankama nemají problém
jeste ze jsi mi je pripomnel, uz je jdu shanet, a staci jen ty kombinacky, nebo je treba si pomoct i kladivem?
Sem tam pravé ruce musí pomoct i pravá, kladivo netřeba. Koupil jsem je v Bauhausu, měli více druhů. Z těch v klasické délce jsem si vybral ty s nejtvrdšími čelistmi. Na obalu uvádějí jak tlustý trdý drát a strunu jsou schopny přestříhnout. Měl jsem sebou kus bovdenu a před zakoupením je tajně otestoval.
Pravé ruce pomáhá levá:)
Někdo má obě ruce levé, ty jsi světlá vyjímka:-)))
Na pristi nakup do OBI ci Bauhausu jedu taky s kouskem bovdenu a brzdoveho nerez lanka :)
A mohl bys je, prosím tě identifikovat na jejich stránkách? http://www.knipex.com/