Máte někdo zkušenosti ?
Máte někdo zkušenosti ?
Jestli myslíš ty od Airdam od Authora, tak zkušenosti mám. Lepí, ale nejlepe jen v idealním pripade dokonale vycistene duše (odmastnené), což vetsinou venku vetsinou (benzin) nemas… Ale jednou jsem doma nic jinýho nemel, tak jsem si s ni krasne pohral, a mam ji tam dost fest prilepenou dodnes…
Doporučuješ tedy Parktool ?
Jej, s Parktool nemam zkusenosti, ale asi to nebude nejlevnejsi vecicka, tyhle airdam ti stojej kolik? 35,– kč? tezko rict, ale lepeni od ferduse je jistota :o) myslim ze zase moc velkej rozdil v parktool a airdam nebude… kazdopádne – neni to zase až tak velká investice, tak si ty airdamy klidne kup a vyzkousej… neni to nejhorsi…
Právě že ty Park Tool stojej sice kilo, ale sou úplně jiný. Je to taková průhledná pevná folie. Jinak 35kč můžu investovat. Jo a Ferdus a podobný neřešim, protože duše nelepim, není na to čas.
Vozim samolepici Parktool uz par let, zatim nikdy nezklamaly, narozdil od jinych tzv.samolepicich zaplat tyhle fakt drzi.
jo jo nejdriv jsem zkousel ty arturacky a des a bida – chvili drzi a pak najednou povoli, ty parktool jsou v pohode. Pro kuryra – to jako po jednom pichnuti dusi vyhazujes? – nechces mi je radsi venovat?:-)
Moje duše by ti byly moc velký ;-) Jinak máš pravdu, regulerně je vyhodim.
a jo sem zapomnel ta 29:-) navic jak se tak divam do tvyho profilu tvoje duse musi byt uplne cerna – tak to bych stejne nechtel:-))))))))))
To každopádně :-P
Už asi 4 roky vozím balíček. Jednou za dva roky to vyhodím, je to přece jen pěnovka. Ale já mám zkušenosti pozitivní – beru to tedy jako lepení na dojetí. Protože vozím jen 1 duši už se mistalo že sem musel lepit – např. mi spadlo kolo opřený o strom a zlomil se ventilek rezervní duše. Tak došlo na lepení. Je to rychlý, stačí špínu trošičku očistit. Ale doma pak přelepím standartně. Jednou sem nechal z dovolené samolepící záplatu na duši přes půl roku a v pohodě. Povolila až když sem vezl kolo na střeše a pralo na něj slunko …
jsem asi rarita, ale na samolepky Author nedam dopustit. pouzivam na maratonech. 1 mam na dusi asi uz 3 roky a v poho. druha je cerstvejsi, 1/2 roku a taky spokojenost.
mel sem na trikrat prorazenou dusi, tak sem tam pichnul tri samolepky od authora a drzi to uz tri ctvrte roku..
samolepici mam vyzkouseny Parktool a nemam duvod zkouset jiny :-) cenovej rozdil pri me spotrebe je uplne zanedbatelnej.