Dostalo se mi toho „poteseni“ ziskat cerne plaste Author s modrymi boky… mate nekdo overenou radu, jak se te modre barvy zbavit? :) odbarvit, prelakovat, obrousit… cokoliv… ;) fakt me to irituje… :)
Dostalo se mi toho „poteseni“ ziskat cerne plaste Author s modrymi boky… mate nekdo overenou radu, jak se te modre barvy zbavit? :) odbarvit, prelakovat, obrousit… cokoliv… ;) fakt me to irituje… :)
ořezat, nic jiného mě nenapadá :o)
:) ok, a doufam, ze ty vrstvi nebejvaj nijak hluboky… abych se neprorezal az na dusi… ;) :)
Zkousel jsem cerny fix. Zbytecne :) Ale po stovce v blate uz modre nebudou :)
Ja kdyz sem si kdysi davno koupil Ignitora s oranzovym prouzkem, tak sem vzal cernou matnou barvu na plast. modely(Agama) a pretrel sem to tim:) Dalsi Ignitory sem sehnal bez toho obludneho prouzku, pac ta barva moc nedrela, jen sem o neco zavadil, tak byla pryc..
A ty když jedeš tak se díváš na pláště z boku? :P Barva nejezdí.. :P
Ale jezdí:) Určitě bych neskousnul červenýho Panaracera nebo Hutch.Gold:)
Pak nezbejvá nic jinýho než jezdit v noci!
To by taky šlo :D
No jo, jsou estéti a pak ti druzí…
a ty jsi estet:-)
Asfalt, tér …
Otočit naruby :)
třeba pak bude mít i lepší vlastnosti :o)
Zkus Balakryl ;-)
vis kolik ty plaste stoji?:-) tolik penez utratis pri jedny navsteve McDonaldu.
to se tam tolik plati za vstup na wc ? :)
taq teda asi dik za rady, mno… ;) :-D asi nejvic me laka, votocit ho naruby… :-D
Buď klidný z rubu jsou modré celé mám černo modré semislicky author spanker
Jinak mám obdobný problém ale opačný líbí se mi barevné boky plášťů a nemůžu sehnat ty co už mám ,jsou po smrti.Mě se naopak barva na boku líbí a navíc mám pocit ,že to opticky rozšiřuje plášť.
:-D …ze k tem plastum rovnou neprodavaj sadu barvicek na nabarveni, ze? ;-) :-D
klidek… ja mam cervene na obou kolech… je to hruze, ale co se da delat.. si rikam, ze za par let je tim tempem co letos jezdim sjedu a koupim si treba zluty:-)
njn, ale je to fakt kekel… ;)
no pak je jeste moznost zajit do oblibeneho bike shopu a rict: „Dobry den, ja bych prosil dva uplne cerne plaste“…;o)
Hm, to zni pomerne rozumne… ;) jen jestli to neni az moc jednoduchy… ;)
A ty authory muzes zkusit odbarvit kyselinou, treba se krome tech modrych boku zbavis i ty cerny gumy.